30.03.2017 1 min lukuaika

Jokirapusalaatti

  • 150 g jokirapuja
  • romaine-salaattia, kirsikkatomaatteja, kurkkua
  • reilusti tuoretta basilikaa
  • 1-2 siivua tummaa täysjyvä paahtoleipää paahdettuna
  • oliiviöljyä, suolaa, pippuria


Revi salaatti lautaselle ja lisää joukkoon puolitetut kirsikkatomaatit sekä pilkottua kurkkua. Leikkaa paahdetut leivät kuutioiksi ja lisää salaattiin. Kaada päälle ravut sekä reilusti silputtua basilikaa. Mausta öljyllä, suolalla ja pippurilla ja sekoita salaatti huolellisesti sekaisin. Nauti.

Resepti sopii myös loistavasti Superdieetti®-valmennukseen. Valmennuksillamme syödään herkullista ja monipuolista ruokaa. Lue lisää Superdieetti®-valmennuksesta!


Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!