27.02.2019 1 min lukuaika



    • Nuudelia

    • Marinoimattomia kanan fileepihvejä

    • Oliiviöljyä

    • Suolaa

    • Paprikajauhetta

    • Valkosipulijauhetta

    • Porkkanaa

    • Sipulia

    • Vihreitä papuja

    • Parsakaalia

    • Valkosipulia

    • Punaista chiliä

    • Soijakastiketta

    • Kookosöljyä


Paista kanafileet pannulla kypsiksi ja mausta suolalla, paprikajauheella ja valkosipulijauheella. Anna fileiden vetäytyä foliossa sen aikaa kun wokkaat kasvikset. Viipaloi fileet vasta, kun nostat ne annoksen päälle ja tarjolle.

Kuori ja leikkaa porkkana ohuiksi tikuiksi. Kuori sipuli ja viipaloi se puolikaariksi. Pätki vihreät pavut sopivan mittaisiksi paloiksi ja revi parsakaali suupalan kokoisiksi nupuiksi. Kuori ja murskaa valkosipuli ja silppua chili.

Keitä nuudeli pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuumenna kookosöljy pannulla. Nosta mukaan sipuli, porkkana, parsakaali ja pavut ja vähennä hieman lämpöä ettei pinnat pala. Muutaman minuutin jälkeen lisää valkosipuli ja chili, mausta sitten wokki soijakastikkeella. Nauti wokkikasvisten ja nuudelin kanssa.

 

Reseptin meille laati Eeva-Maria Lisko. Resepti sopii ruokavalioihimme!

Tiesitkö, että Superdieetti® sisältää kaksisataasivuisen reseptikirjan täynnä terveellisiä reseptejä? Liity mukaan nyt!

LIITY SÄHKÖPOSTILISTALLE JA SAA ILMAISIA VINKKEJÄ