30.11.2020 1 min lukuaika

Kiinalainen nuudeliresepti 

  • munanuudeleita
  • seesamiöljyä
  • oliiviöljyä
  • kynttä valkosipulia 
  • ripaus suolaa
  • pari rouhausta mustapippuria
  • tuoretta inkivääriä 
  • chilihiutaleita
  • parsakaalta
  • lehtikaalta
  • kana- tai possujauhelihaa (vähärasvainen)
  • soijakastiketta
  • shirachaa (itse jos tekee, saa stevialla sokeritonta)
  • kevätsipulia

VALMISTUSOHJE:

Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja sekoita pieni määrä seesamiöljyä nuudeleiden joukkoon. Revi parsakaali pieniksi nupuiksi ja lehtikaali irti kovista lehtiruodeistaan. Kuumenna oliiiviöljy pannulla. Kuori ja viipaloi valkosipulit ja lisää ne öljyyn. Vähennä lämpö alle puoleen maksimista niin etteivät valkosipulit pala. Lisää öljyyn chilihiutaleet, suola ja mustapippuri ja sekoita. Nosta parsa- ja lehtikaalit öljyyn ja kypsennä muutama minuutti. Siirrä kaalit sitten syrjään odottamaan.

Paista pannulla kanajauheliha kypsäksi, mausta soijakastikkeella, tuoreella inkiväärillä ja shirachalla. Yhdistä jauhelihaan kaalit ja nuudelit ja sekoita. Jaa annos kahtia, koristele kevätsipulisilpulla ja nauti. Toimii myös kylmänä annoksena.

Tämän reseptin on luonut Eeva-Maria Lisko.

Valmennuksillamme syödään hyvää ja monipuolista ruokaa. Tämäkin resepti sopii esimerkiksi BIKINI CHALLENGE® -valmennuksen ruokavalioon. Lue lisää ja lähde mukaan!


Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!