Keitä ja valuta pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Jauha cashewpähkinät jauhoksi tehosekoittimessa tai blenderissä. Kuori ja paloittele kesäkurpista ja lisää palaset cashewpähkinäjauhon joukkoon. Mittaa mukaan vesi ja ripaus
suolaa. Aja seos tasaiseksi ja anna pyöriä muutama minuutti.
Lohko minitomaatit muutamaan osaan. Kuumenna oliiviöljy pannulla ja lisää siihen tomaattilohkot ja pinaatinlehdet. Laske lämpöä ja kuullota vihanneksia hetki niin, että pinaatinlehdet pienenevät. Murskaa joukkoon valkosipulinkynsi ja kaada tehosekoittimesta kesäkurpitsa-cashewsose. Sekoita. Lisää pasta mukaan pannulle ja sekoita vielä kertaalleen. Mausta pasta suolalla ja mustapippurilla.
Jaa annos neljään osaan ja nauti fetan tai raejuuston kaverina tai sitten esim. paistettujen kanafileiden kanssa.
Resepti sopii useimpien valmennustemme ruokavalioihin ja sen on laatinut Eeva-Maria Lisko.