FITFARMin syksy on täynnä huippuja valmennuksia hyvinvointisi tueksi. Tarvitsit sitten apua treenaamiseen tai terveelliseen ruokavalioon, meillä on varmasti sinulle sopiva valmennus! Millaisia valmennuksia tarjoamme sinulle syksyllä 2020? Skrollaa alas!

Valmennukset painonhallintaan

Onko sinulle päässyt kertymään ylimääräisiä kiloja? Nämä valmennukset on suunniteltu tehokkaaseen painonhallintaan ja ylimääräisten kilojen karistamiseen.

Liikunnalliset valmennukset

Säännöllinen liikunta pitää sinut vahvana ja vetreänä läpi syksyn ja talven! Nämä valmennukset sisältävät tehokkaita treenejä tavoitteesi saavuttamiseksi.

Laajat kotitreenimahdollisuudet:

ONNISTUMISESI TUEKSI

Jos kaipaat lisätehoa valmennuksesi ajaksi, nämä valmennukset/kurssit sopivat sellaisenaan tai kaikkien valmennustemme kanssa samaan aikaan suoritettavaksi. Lisää valmennuksia ja kursseja löydät "verkkokauppa"-valikosta!

Miksi lähteä valmennukseen?

column_1_image.alt

Oikein koostetut ohjeet

Ammattitaitoinen valmentaja on koostanut harjoitukset, treeniohjelman ja/tai ruokavalion. Näin varmistat, että kehityt (treenaat tarpeeksi monipuolisesti, huolehdit levosta ja saat tarpeeksi ravintoa). Yleisin virhe, jonka ihmiset tekevät on se, että treenataan liikaa ja/tai syödään liian vähän.

column_2_image.alt

Tsemppi ja tuki

Yksin on ikävä aloittaa yhtään mitään ja motivaatiokin voi kärsiä. Sekä valmentajan että muiden valmennuksessa olevien ihmisten tsempit ja tuki ovat kultaakin kalliimpia elämäntapamuutosta tehdessä. Vaikka keskustelu tapahtuukin verkon kautta, muiden valmennuksessa mukana olevien kanssa jaetaan surut ja murheet - he ymmärtävät sinua täysin koska he ovat samassa tilanteessa!

HUOM! Kaikki valmennukset/kurssit eivät sisällä keskustelufoorumia tai Facebook-ryhmää.

column_3_image.alt

Elämäsi voi muuttua

Huonot ruokailutottumukset ja vähäinen liikunta aiheuttavat monenlaisia terveydellisiä ongelmia. Valmennustemme avulla terveellisten elämätapojen noudattaminen on helppoa ja pian peilistä saattaakin kurkistaa energisempi ja hyvinvoivempi sinä! Miksi et siis lähtisi mukaan?

Etkö osaa päättää mihin valmennukseen lähtisit?

Ei huolta! Me autamme sinua mielellämme valmennuksen valitsemisessa. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse (info@fitfarm.fi) tai tämän sivun chat-toiminnolla. Kerro meille hieman taustastasi, nykytilanteestasi ja tavoitteistasi niin osaamme suositella sinulle sopivaa valmennusta!

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!