"Pasta" carbonara

Tarvitset seuraavat ainekset:

  • kuorittua kesäkurpitsaa nauhoina
  • vettä
  • kalkkunaleikettä
  • kananmunan keltuainen
  • suolaa
  • mustapippuria
  • kuivattua oreganoa

Valmista annos näin:

Laita pieneen kattilaan puolisen litraa vettä kiehumaan. Kuori ja raasta kesäkurpitsa pituussuunnassaan ohuiksi nauhoiksi. Viipaloi kanapekoni. Erottele kananmunasta keltuainen.

Kuumenna paistinpannu ja paista pekoniviipaleita kuivalla pannulla muutama minuutti niin että ne saavat väriä. Kun vesi kiehuu, laita kesäkurpitsaspaghetit kypsymään pariksi minuutiksi. Valuta kypsennetyt kesäkurpitsaspaghetit.

Yhdistä keitetyt kesäkurpitsaspaghetit, paistetut pekoniviipaleet ja erotettu kananmunankeltuainen, mausta suolalla, mustapippurilla ja oreganolla. Sekoita ja nauti. Korista halutessasi ruohosipulilla ja muutamalla rucolan tai basilikan lehdellä.

Reseptin on laatinut Eeva-Maria Lisko.

Tämä resepti sopii KETO49®-valmennuksen ruokavalioon! Valmennuksessa saat myös ihania ketogeeniseen ruokavalioon sopivia reseptejä.



Haluatko maksaa liikuntaeduilla?