04.07.2017 1 min lukuaika

Avocado nauttaan yleensä kylmänä, mutta se sopii mainiosti myös grillattavaksi! Sen voi nauttia grillaamisen jälkeen sellaisenaan tai täyttää erilaisilla juusto- tai jugurttipohjaisilla kevyillä täytteillä.

TARVITSET:

  • 1/2 avocado
  • 110 g 3 % fetaa
  • kirsikkatomaatteja
  • tuoretta korianteria
  • pippuria

Muussaa feta haarukalla ja sekoita joukkoon pieneksi kuutioidut tomaatit, silputtu korianteri ja pippuri. Irrota avocado kuorestaan, se onnistuu helposti kun avocado on riittävän kypsä. Poista kivi. Grillaa avocadoa kevyesti ja täytä kiven kolo täytteellä.


Tämäkin resepti sopii esimerkiksi SUPERDIEETTI®-valmennuksen ruokavalioon, joten dieetilläkin voi nauttia kesästä ja grillaamisesta. 


LIITY SÄHKÖPOSTILISTALLE JA SAA ILMAISIA VINKKEJÄ