Phototastic-16_2_2017_a3ec0f0c-ec11-48cc-b6fc-dffa6ce73695(1) Phototastic-16_2_2017_aff3cefe-9af7-47ed-92d7-e08577355bd7(1)

 

Ensimmäiset kuvat ovat Superdieettiä aloittaessa ja viereinen on tältä aamulta 16.2.2017.

Ihan ensinnäkin ISO KIITOS FitFarmin tiimille!! Olen kyllä melkoisen yllättynyt itsekin, kun kuvista olikin nähtävissä ihan selkeä ero ja noinkin lyhyessä ajassa.

Miksi sitten alun perin lähdin mukaan tähän ohjelmaan ja miksi valitsin SD:n?

Vuoden vaihteessa oli sellainen olo, että nyt saa riittää löysäily ja ainainen väsymys. Jokainen vaate ahdisti ja puristi, vaikka paino ei ihan hirmuisesti ollut ylipainon puolella. Oma keho kuitenkin tuntui totaalisen epämiellyttävältä, liian löysältä ja itsetuntokin aikalailla hukassa.  Jotain oli siis tehtävä. Jokainenhan meistä varmasti periaatteessa tietää miten laihduttaa mutta... Itse olen luonteeltani sellainen, että tarvitsen selvät ohjeet ja suunnitelman minkä mukaan edetä, jotta pystyn asiat toteuttamaan. Tiesin, että kiireisen arjen keskellä ihan 100% en pysty treeniohjelmaa noudattamaan, mutta tarvitsin ainakin ne toivomani ohjenuorat ja tuen minkä avulla edetä. Normaaliin arkeeni kuuluu viikoittain jonkin verran aerobista harjoittelua, niin siksi valitsin SD:n Simplen sijaan. Ajattelin, että treenaan voimaharjoittelua sen mukaan mitä ehdin ja syön parhaani mukaan annettuja ohjeita noudattaen.

SD:tä aloittaessa lihaskuntoni oli välttävä ja lihashermotus totaalisen surkea. Ensimmäiset punttitreenit oli täyttä tärinää alusta loppuun. Yllättävän nopeasti lihashermotus alkoi paranemaan ja sen myötä myös voimatasot nousivat nopeasti. Tuli huomattua, että sarjoja tehdessä 3. sarja ei tuntunutkaan enää niin pahalta ja pian pitikin jo nostaa selvästi painoja, jotta sai lihakset kunnolla väsymään. Aika makea fiilis huomata, että voimatasot oikeasti nousee, vaikka harjoitteluni ei ollutkaan ihan niin säännöllistä. Olotila on kuitenkin jo aivan toinen kuin aloittaessa. Ihmeellisen pirteä on mieli ja itsevarmuuttakin on tainnut tulla kaupanpäälle. Mietintämyssyssä hieman kaihertaakin, että mitkä tulokset olisivat voineet olla jos ohjelmaa olisi noudattanut 100%. Paino kuitenkin putosi SD:n aikana 5 kg ja senttejäkin lähti vaikkei alkumittoja harmikseni tullut otettua ylös. No SD+ vielä jatketaan ja ties vaikka sitä jatkossa löytää itsensä jostain muustakin FitFarmin ohjelmasta. Ainakin se on varmaa, että hyvän olon haluan jatkuvan ja toiveissa myös kiinteytyä/voimistua hieman lisää.

Ihanaa kevään odotusta FitFarmin väelle ja kaikille kanssataistelijoille!! <3


Haluatko maksaa liikuntaeduilla?