Suvin 15 kilon muutos Superdieetti-valmennuksellasuvin muutos superdieetti-valmennuksen aikana juhlapuvussa

"Heräsin vuonna 2017 siihen tosiasiaan että olen pian liikuntakyvytön kaikkine kipuineni ja sokerihimoni kanssa. Pohdin pitkään ja päädyin taas kerran kitudieetille jolla sainkin painoa pois mutta olo oli kamala. Kertakaikkisen hirveä! Näytin kalpealta ja ryhti oli huono, iho roikkui enkä jaksanut edes roskapusseja kantaa. Näin ilmaisen Go Fat Go -valmennusmainoksen ja hiilarikammoisena päätin kokeilla. Ajattelin että oppisiko ikuinen sohvaperuna liikkumaan? 

Go Fat Gon aikana ystävän kanssa koimme heräämisiä ja olin ällistynyt miten asioille löytyi loogisia selityksiä kun valmentajat ne selkokielellä kertoi! Tästä matkani jatkuikin Superdieetille ja nyt takana kolmas Superdieetti :) Ennenkaikkea FitFarm on opettanut minulle miksi ja miten syödä, miten liikkua ja miten levätä! Opin nauttimaan liikunnasta uskaltauduttuani ekan kerran kuntosalille ja nyt en sitä pois vaihtaisi. 

Matkani jatkuu FitFarmin völjyssä edelleen kunnes koen olevani siinä kunnossa mitä haluan, toki tavoitteet muuttuu matkan varrella ja aina löytyy valmennus joka antaa jotain uutta.

Nivelkivut ja rasitusvammat ovat historiaa, samoin kun kitudieetit ja syömishäiriön lurkkiminen. FitFarm antaa tukea siinä missä sitä kaipaa, koskaan et jää yksin.

Painoa on pudonnut vain noin 15 kg puolentoista vuoden aikana mutta kuten huomaa, kroppa on muuttunut huimasti! Tunnen itseni vahvaksi, olenhan muuntautunut sohvaperunasta saliperunaksi <3

 

-Suvi

Suvi osallistui Superdieettivalmennukseen!Haluatko maksaa liikuntaeduilla?