"Olen 17-vuotias opiskelija.


Päätin lähteä Superdieetti-nettivalmennukseen mukaan, koska halusin tehdä muutoksen ja laihtua. Olen ollut lapsesta asti aina se joukon lihavin ja isoin. Olen sairastanut kilpirauhasen vajaatoimintaa jo monta vuotta, mikä osakseen on tuonut myös lisäkiloja. Vajaatoimintaa sairastavalla täytyisi olla säännöllinen ruokarytmi ja terveelliset elämäntavat.


Painoa on tullut kasvaessa joka vuosi lisää ja lisää.


Olen aina ollut liikunnallinen ja miulla on hyvä lihaskunto, joten aerobiset ja treenit onnistuivat dieetin aikana hyvin. Ruokavaliota noudatin pääsääntöisesti, mutta söin välillä myös normaalia kotiruokaa samoilla annosmäärillä.


Söin ennen dieettiäkin monipuolisesti, mutta annoskoot olivat liian suuria ja sain liikaa rasvaa ravinnostani. Herkut olin jättänyt jo ennen dieettiä pois.


Paino alkoi tippua hyvällä vauhdilla ja olen tyytyväinen suoritukseeni, motivaatio vain kasvoi viikko viikolta, kun huomasi muutoksia. Eikä muutoksia pelkästään tapahtunut ulkonäössä ja vaa'an lukemissa, vaan myös henkisesti voin paljon paremmin.


Olen todella tyytyväinen FitFarmiin,Superdieetti-valmennukseen ja itseeni! Myös tuttavani innostuivat Superdieetti-valmennuksesta, kun kerroin heille muutoksistani ja siitä miten tämä todella toimii!!


Aloituspainoni oli siis 87.6 kg ja dieetin loppuessa 80.0 kg. Painoa lähti 7.6 kg. Senttejä lähti vyötäröltä 13 cm, rinnasta 10.5 cm ja lantiolta 11 cm.


Aion jatkaa kohti parempaa minää! Kiitos FitFarm!"


– Riina


FitFarmin huomautus: alaikäiset saavat osallistua nettivalmennuksiin huoltajan luvalla ;)

Haluatko maksaa liikuntaeduilla?