Heippa!


Vuosien aikana tekemäni vuorotyön vuoksi kroppaani alkoi kertyä kiloja, kuin huomaamatta. Söin miten sattuu ja mitä sattuu, työpäivien aikana en välttämättä syönyt lainkaan mitään. Yritin muutamia kertoja kokeilla erilaisia dieettejä, mutta pinna ei kestänyt niitä. Liikuntaakaan en ole juuri koskaan harrastanut... ja se tosiaankin näkyi kropassani.  Painoni oli noussut ennätyslukemiin (81,3 kg!!) . Viime vuonna sitten näin mainoksenne alkavasta Superdieetti-nettivalmennuksesta, ja enpä kauaa harkinnut osallistumistani kun olin jo suorittanut maksun. Odottavan aika oli pitkä, kun ohjeita odotin. Luin tässä ajassa paljon kokemuksia superdieetistä, ja kaikkialla luki: "kun dietti päättyy, kilot tulee kaksin kerroin takaisin".  Päätin tästä huolimatta lähteä mukaan.


Innosta puhkuen ohjelman alettua tein ruokia, ja noudatin lähes tarkalleen ruokavaliota. Liikuntoja en saanut sovellettua aikatauluihini, koska 3-vuorotyöni vuoksi ja ruokien valmistamisen jälkeen ei vain aikani riittänyt kuntoiluun. Painoni alkoi tippua, hyvin hitaasti mutta varmasti. Valitettavasti en ottanut ylös mittoja, mutta kiloja lähti n. 7 kg koko dieetin aikana. Dieetin aikana opin syömään säännöllisesti, sekä rahkat kuuluvat edelleen ruokavaliooni. Superdieetin pohjaa edelleen yritän noudattaa, vaikkakin soveltaen.


Nyt kun dieetin virallisesta päättymisestä on kulunut jo aikaa, halusin kertoa kokemukseni muille. Olen elävä esimerkki siitä, ettei muiden puheisiin/kirjoituksiin tule luottaa kilojen takaisin tulosta.  Kaikki riippuu oman pään sisällöstä! Tälläkin hetkellä painoni laskee kokoajan, vaikkakaan en 100% diettiä noudatakkaan.  Olo on hyvä, ja energinen lisäksi olen tyytyväisempi itseeni kuin vuosiin :). Painoni on nyt tippunut reilut 15 kiloa (aloituspaino oli 81,3 kg ja nyt 66,1 kg) , ja olen juuri aloittanut kroppani kiinteytysurakan ja hommannut salikortin itselleni. Tästä on hyvä jatkaa...


Ilman Superdieettiä ja FitFarmilta saamaani tukea, en olisi tähän pystynyt joten kiitos teille :)


-Riikka

Haluatko maksaa liikuntaeduilla?