reijaennen-jalkeen

Olen Reija, 38-v. kahden pienen lapsen äiti ja sairastan harvinaista sidekudossairautta, jonka vuoksi liikkumiseni on erittäin rajoitettua, kivut ovat kovia ja minulla on vahvat lääkkeet käytössä, jotka aiheuttavat myös turvotusta. Olen ollut hoikka ja ennenkin mukana valmennuksissanne mm. Superdieetti ja PH-dieetti. Sairauteni edetessä ja raskauksien jälkeen tuntui kuitenkin siltä, että kilot ja turvotus ovat tulleet jäädäkseen.

Alkuvuodesta otin itseäni niskasta kiinni ja päätin, että nyt on elämäntaparemontin aika. sairaus ja kivut eivät enää saa hallita minua vaan minä niitä. Liikuntarajoitteideni vuoksi aloitin Superdieetti Simplen kasvisruokavalion naisten 2 ryhmässä. Olen 173 cm pitkä ja painoa oli 9.1.2017 86,5 kg. 6 viikon valmennuksen jälkeen oloni on energisempi ja onnellisempi, olen pystynyt vähentämään kipulääkitystä ja kivut ovat myös siedettävämmät. Kiloja on lähtenyt 6  ja senttejä ympärysmitoistani yhteensä huikeat -75 cm (vyötärö -10cm, navan kohdalta -22,5cm, lantiolta -14cm, rintojen päältä -6cm, reisistä 0 -4,5cm v -4c,. käsivarsista o -7cm ja v -7cm) ja tämä kaikki pelkällä ruokavaliolla! Liikuntaa on tarkoitus lisätä kehoni kunnon mukaan ja aion jatkaa SD+, painotavoitteeni on 68-70 kg. Suosittelen Superdieetti Simpleä, kuvani puhukoot puolestaan.

Aurinkoisin terveisin, Reija


Haluatko maksaa liikuntaeduilla?