"Kahden raskauden jälkeen olin yllättynyt miten paljon painoa minulle oli kertynyt. Mitkään vanhat vaatteet ei enää mahtunut päälle. Olin todella vihainen ja pettynyt itseeni koska olin antanut itseni mennä tälläiseen kuntoon. Yhtenä päivänä päätin että nyt saa riittää. Nyt on pakko saada muutos aikaan! Löysin netistä ilmaisen Go Fat Go -nettivalmennuksen ja päätin onnistua siinä! Muuta vaihtoehtoa ei vain ollut! Sen jälkeen ostin Superdieetin.

Nyt olen niin onnellinen ja voin paremmin kuin koskaan. Ei enää väsytä ruoan jälkeen kun tiedän mitä syödä ja milloin syödä. Olen myös alkanut nauttia liikunnasta. Olen löytänyt elämäntapamuutoksen, en pelkkää dieettiä. Kiitos teille! Elämä on ihanaa! ❤️

T. Minna"

Minna osallistui Superdieetti®-nettivalmennukseen!


Haluatko maksaa liikuntaeduilla?