Nyt - EnnenNyt - Ennen

"Takana se tavallinen tarina; raskaus ja imetyksen/valvomisen myötä yösyöpöttelyn ja jatkuvan herkuttelun tuomat ihanat lisäliikakilot. Olen 29-vuotta ja suuremman osan aikuisiästäni ollut ylipainoinen, mutta joulukuussa kun puntari ilmoitti tasan 100 kg tuntui että itku pääsee. En ollut ikinä ollut näin painava. Omin nokkineni pudotin kiloja, mutta jouluna ratkesin syömään taas herkkuja ja kilot tuli takaisin. Omatoimisesti pudotin vielä kilon ennen kuin tartuin härkää sarvista.

Facessa oli nähnyt usein Superdieetti-mainoksia, kunnes tammikuun alussa päätin alkaa tutustua lähemmin. Ihastelin mielettömiä muutoskuvia ja -tarinoita, näiden rohkaisemana päätin aloittaa minäkin.  Aloituskuva sai minut itkemään, olin lihonnut ihan mielettömäksi möykyksi, parin vuoden takaiset menetetyt kilot olin nyt lihonut lisien kanssa. Olin kiitollinen aloituksessa otetuista kuvista, sillä ne toimivat aikamoisena motivaatorina silloin kun oli mielitekoja. Dieetin aikana en lipsunut ja aloin liikkumaan ohjeiden/suositusten mukaisesti. Välillä sitä keskusteli pään sisällä kun motivaatio aamulenkille/salille/syömiseen meinasi hukkua väsymyksen alle.

Oman haasteensa toi 6 kk ikäinen poikamme, joka vieläkin heräili usein öisin. Ilman rakkaani tukea en olisi voinut onnistua näin hyvin. Hän hoiti poikaa kun kävin salilla ja tuki silloinkin kun oma kärsivällisyyteni puntarin kanssa ei meinannut enää jaksaa. Tukea sain myös laihdutusryhmästämme. Alkuun olin väsynyt ja ärtyisä, mutta mitä pitemmälle olen päässyt sen paremmin olen alkanut voida ja peilistäkin on tullut nyt taas kaveri. Salille lähden jo innoissani ja usein poistun myös sieltä hymy huulilla.Viimeinen viikko vielä menossa mutta kiloja on lähtenyt  -6 kg tähän asti ja sentejä vyötäröltä sitäkin enemmän, -12.5 cm. Minulla homma ei todellakaan pääty tähän vaan jatkuu edelleen...:)

Liisa"Haluatko maksaa liikuntaeduilla?