Jasminin huikea painonpudotus

Muutos edestäMuutos edestä Muutos sivulta Muutos takaa
"Haluan jakaa kokemukseni ja kiittää avusta, FitFarmin ohjeiden ansiosta olen melkein 30kg pienempi kuin puoli vuotta sitten.

Kuukausi toisen synnytyksen jälkeen totesin, että haluan vihdoin tehdä kropalleni jotain. Kaksi raskautta takana ja molemmista keräsin +30kg itselleni lisää painoa, raskauksien välillä sain onneksi pudotettua melkein kaikki kerätyt kilot. Toisen raskauden viimeisilläni painoin reilu 110 kg.

Aloitin laihduttamisen marraskuussa 2016 ystäväni antamilla ohjeilla. Painoin tuolloin 97.2kg. Sain pudotettua painoa reilut 7kg tammikuuhun mennessä. Tammikuussa kuitenkin halusin vielä enemmän, joten hieman epäluuloisena ostin Superdieetin, mutta näin jälkeenpäin ajateltuna se oli paras valinta! Alku oli hankala, koska edelliset ruokailutottumukset olivat täysin päinvastaiset kun Superdieetin ohjeet. Viikko viikolta kaikki kuitenkin helpottui ja tähän päivään asti olen syönyt ko. ohjeiden mukaan. Lähtöpainoni Superdieetin alussa oli 89.8kg ja kuuden viikon jälkeen paino oli tippunut 7.2kg eli painoin 82.6kg Superdieetin loputtua. Otin joka viikko muutoskuvat ja siitä sai hurjasti motivaatiota jatkaa kun kuvista huomasi muutoksen ja puntari näytti päivä päivältä pienempää lukemaa.

Ruoka ohjeita noudatin pilkun tarkasti mutta liikunnat tein omalla tyylilläni, lähinnä kävin salilla ryhmäliikuntatunneilla. Superdieetin jälkeen olen jatkanut jatko-ohjeilla ja tällä hetkellä painan 68,5kg. Senttejä on lähtenyt valtava määrä. Mahtavan alun olen saanut tälle tielle mutta edelleen on paljon tehtävää ja matka jatkuu vielä kauan, toivotaan ettei paluuta vanhaan enään ole!

Liitteenä muutoskuvat marraskuusta tähän päivään sekä lähteneet sentit.

Iso sydämellinen kiitos teille❤ ilman superdieettiä olisin edelleen +20kg lihavampi sohvaperuna!

 Ystävällisin terveisin, Jasmin"Haluatko maksaa liikuntaeduilla?