"Moikka!

Pienen lapsen yh-äitinä ja täysipäiväisesti töitä tekevänä ikuisena suorittajana päätin ennen dieettiä että tästä en ota stressiä, teen sen minkä pystyn ja sen pitää riittää. Henkinen ja fyysinen kunto olivat aivan pohjamudissa, aamulla kun sain silmät auki oli ensimmäinen ajatus "koska pääsee seuraavan kerran nukkumaan". Olin kun zombie eikä energiaa ollut mihinkään ja ihan jo vakavasti mietin lääkäriin menoa ja jopa töistä irtisanoutumista. Illalla ei uni kuitenkaan tullut ja yöllä heräsin miettimään työasioita ja pyörimään sängyssä.


Superdieetin alku oli liikkumisen kannalta haastavaa, koska ensimmäiset kaksi viikkoa olin hirveässä flunssassa mutta jo vajaan viikon jälkeen tunsin itseni huomattavasti virkeämmäksi. Lopulta flunssan helpotettua, tein vuorotellen kotireeniä ja kahvakuulareeniä. Lapsen ehdoilla toki, välillä tuli tauko treeniin kun piti käydä auttamassa vessassa tai aerobisella lenkillä pysähtyä ihmettelemään muurahaisia tai hauskan muotoista kiveä:) Onneksi poika on oppinut potkupyöräilemään hyvinkin vilkkaaseen tahtiin ja äiti sai pidettyä sykettä yllä.
Välillä paino pysyi paikallaan dieetin edetessä ja välillä "humpsahti" kunnolla alaspäin. Senttejä karisi tasaiseen tahtiin ja lopulta esim. vyötäröltä katosi 13cm, painoa putosi kokonaisuudessaan 5kg.


Tärkein tavoitteeni olikin tuntea itseni kevyemmäksi ja energisemmäksi ja sen todellakin sain. Varmasti jatkossakin noudatan eri treeniohjeita sekä ruokarytmiä ja veden juontia, tämä olo ja fiilis on vaan niin huikea!

Terkuin Heta"Haluatko maksaa liikuntaeduilla?