"Olen 26-vuotias kolmen lapsen (01/12, 07/13 ja 12/15) Ensimmäisen kerran rupesin laihduttamaan 2010 häämatkan jälkeen. Omalla kohdallani rakkaus tosiaan lihotti. ;) Paino tippui nopeasti 20 kg säännöllisellä liikunnalla ja oikealla syömisellä. Ensimmäinen raskaus kuitenkin toi kaikki pudotetut kilot takaisin. Ensimmäisen ja toisen raskauden välillä painoni jojoili +/- 5-8 kg epäsäännöllisen ja ajoittain todella huonojen ruokatottumusten takia. Kolmannen raskauden kohdalla päätin kääntää kelkan. Söin terveellisesti pitäen raskauskilot kokonaan poissa ja vauvan synnyttyä aloitin säännöllisen liikunnan. Liikuin useasti viikossa mutta paino ei laskenut. Se oli turhauttavaa!


Tuttuni aloitti Superdieetti-nettivalmennuksen keväällä ja ajattelin myös itse yrittää. Jo ensimmäisen viikon jälkeen vaaka antoi toivottuja tuloksia. Ymmärsin miten liikunnalla lopulta on todella pieni vaikutus painonpudotukseen. Superdieetti toi elämääni oikeat (isot) ruokamäärät. Pastat/riisit/perunat joita olin vuoden alusta asti vältellyt kuin ruttoa olikin se potkaisu joka sai painonpudotuksen liikkeelle. Olen syönyt ennen aivan liian vähän.


Kuudessa viikossa tapahtui iso muutos. Koosta 46 tuli 42/L kokoinen vaikka paino tippuikin vain -7 kg. Otetut ennen-jälkeen-kuvat kertoivat asian oikean laidan. Itse sokaistuin jo toisella viikolla. Vyötäröltä senttejä hävisi kuudessa viikossa 11 cm , kuppikoko pieneni kahdella rinnoista lähteneiden 6 cm myötä ja lantiolta lähti 8 cm. Myös iho on parempi kuin koskaan. Useampi vuosi sitten selkääni ilmestyneet oudot näpyt hävisivät. Myös kadotetut hymykuopat löytyivät. Mikä parasta, olo on mahtava! Ehkä tämä Superdieetti teki jotain myös kilpirauhasen vajaatoiminnalle. Se nähdään myöhemmin. :) Tämä dieetti ei ollut vain kuuden viikon laihdutus kohdallani. Siitä tuli elämäntapa.


Jatkan näillä ohjeilla vaakaa käyttäen ja 4 x viikossa urheillen.


Liitteeksi vielä M-kokoisen mekon sovituskuvaa. :)


-Elina
Haluatko maksaa liikuntaeduilla?