Moi!

Pian tämä erikoinen ja haastava vuosi päätöksessään. Ja taas miljoona suomalaista havahtuu siihen, että peilikuva ei miellytä, vaatteet puristaa ja olo on nuutunut.

Ja sitten tehdään ISO PÄÄTÖS! Nyt minä syön terveellisemmin! Liikun enemmän! Teen itselleni hyvää!

Siitä kuukauden sisään tuloksena on mahalasku.

Se on rakas ystävä valitettavasti niin, että kaikki meistä osaa innostua, mutta yhä harvempi meistä osaa pitää huolta itsestään.

Tekosyitä on valtavasti, mutta yksi ihan oikea syy on se, että ei osata tehdä asioita oikein. Kaikki meistä tietää suunnilleen miten pitäisi liikkua ja syödä. Ja sen uuden vuoden jälkeisen kauppareissun ajan se vielä onnistuu, kun oikein tsempataan. Mutta sitten homma lässähtää. Ja nyt kerron salaisuuden, miksi:

Ihminen, jolla on tavoite tarvitsee SUUNNITELMAN. Muuten tavoitteen saavuttaminen jää pelkäksi haaveeksi. Ja mua ärsyttää se, että ihmiset joilta puuttuu suunnitelma, syyttävät itseään tai pahimmillaan haukkuvat itseään. Siis ihan oikeasti! “En mä pystynyt siihen”. Sinä pystyt melkein mihin tahansa, kun sulla on tavoite, suunnitelma ja sitoudut siihen. Mä tiedän tämän, koska me ollaan autettu satoja tuhansia ihmisiä pääsemään tavoitteeseensa.

Toinen ihan oikea syy on raha. Kaikilla ei ole varaa palkata valmentajaa, ostaa salikorttia ja syödä terveellisesti. Fitfarmin valmennukset ovat edullisia, vain kymppien hintaisia. Esimerkiksi 59 € hintaisen Superdieetti®-valmennuksen päivähinnaksi tulee ainoastaan 1,40 € per päivä.

Me olemme suunnitelleet valmennuksia ja kursseja, joilla sadat tuhannet suomalaiset ovat pudottaneet painoa, vähentäneet elintapasairauksien hoitoon liittyviä lääkityksiä, saaneet sohvaperunoita liikkeelle ja voimaan virkeämmin. Me haluaisimme, että jokaisella suomalaisella olisi valmentaja, jonka avulla omasta terveydestä huolehtiminen olisi mahdollisimman helppoa ja tehokasta.

"Me haluaisimme, että jokaisella suomalaisella olisi valmentaja, jonka avulla omasta terveydestä huolehtiminen olisi mahdollisimman helppoa ja tehokasta."

Siitä rahasta vielä yksi tärkeä juttu. Moni meidän asiakkaistamme on yllättynyt siitä, miten edullista terveellinen syöminen on. Ja kun ylimääräiset mässyttelyt ja tissuttelut jäävät tauolle valmennuksen ajaksi, olo paranee ja rahaakin jää sivuun. Eikä mun tarvitse sulle saarnata siitä, miten arvokas asia terveys on. Sitä kun ei kukaan tajua, vasta kun sen kanssa tulee ongelmia.

Kai mä voisin vielä lopuksi paljastaa mitä on mun suunnitelma tämän ärtymyksen suhteen. Olen päättänyt, että teen tässä elämässä kaikkeni, että mahdollisimman moni suomalainen joka haluaa pudottaa painoa ja parantaa  kuntoaan SAAVUTTAA TAVOITTEENSA. Siksi me ollaan olemassa. Me autetaan Fitfarmilla alkuinnostuksesta eteenpäin. Meidän valmentajat auttavat ihmisiä eteenpäin päivittäin. Myös silloin kun asiakas sanoo, että nyt ei huvita tai jaksa. Ja kymmenen vuoden aikana olen nähnyt niin uskomattomia PYSYVIÄ muutoksia, että meinaan pakahtua ylpeydestä.

"Teen tässä elämässä kaikkeni, että mahdollisimman moni suomalainen joka haluaa pudottaa painoa ja parantaa kuntoaan saavuttaa tavoitteensa!"

Huh. Tulipas vähän avauduttua. Mutta ainakin tiedät, että täältä pesee jos sanot että kaipaat apua!

Kivaa perjantaita!

-Jutta

P.S. Jos tuntuu siltä, että apu olisi nyt tai vuodenvaihteen jälkeen tarpeen, niin saat 70% alennuksen kaikista Fitfarmin tuotteista (ei Sport-valmennuksesta) kun käytät kassalla alekoodia BW70. Tarjous voimassa 29.11. saakka.Haluatko maksaa liikuntaeduilla?