Jutta ja valloittava 50

Pyysimme Fitfarmin perustajaa Jutta Larmia kertomaan, miltä tuntuu, kun 50 vuotta on tulossa pian mittariin, ja mikä sai hänet haluamaan kokonaan oman valmennuskonseptin omanikäisilleen naisille.

Täytät pian 50 vuotta. Mitä sinulle kuuluu?

Kiitos kysymästä, minusta tuntuu, että elän loistavaa elämänvaihetta. Muutama vuosi sitten kipuilin sen kanssa, että minustahan on tulossa vanha. Kehossa ja mielessä tapahtuu isoja muutoksia ja niiden hyväksyminen vaatii sen, että on itsensä kanssa sinut. Olen löytänyt itseni ja voin erittäin hyvin. Siksi haluan kertoa muillekin, miten valloittavaa on olla 50-vuotias!

Onko sinulla se paljon puhuttu viidenkympin kriisi?

Ei onneksi ole, mutta tosin se melkein iski päälle. Olen elänyt aktiivista elämää ja vanheneminen ja vaihdevuodet tuntuivat jotenkin kaukaiselta vielä muutama vuosi sitten. Olihan se yllätys, kun kehossa ja mielessä alkoikin tapahtumaan muutoksia. Olin ajatellut, etteivät ne kosketa minua. Tuntui myös vähän pelottavalta, kun mietin, mitä kaikkea onkaan vielä tulossa. Luin netistä kauhutarinoita, mitä kaikkea voikaan tapahtua.

"Silloin päätin, että minusta ei tule kiukkuista vanhaa akkaa, vaan käännän tämän kaiken voimavaraksi."

Millaisia muutoksia koit, kun 50 vuotta alkoi lähestymään?

Ensimmäinen muutos oli, että uni muuttui katkonaiseksi. Sen seurauksena mieli alkoi kiristymään ja tunnetilat vaihtelivat. Samaan aikaan aamulla touhutessa alkoi tulla hiki. Eli hyvin tyypillisiä esivaihdevuosi oireita.

Iso hämmästys oli, kun koitin pudottaa etelänreissua varten muutaman kilon painoa. Vanhat hyväksi havaitut painonpudotus ohjeet eivät tuottaneetkaan haluttua tulosta. Oli siis otettava toisenlaiset keinot käyttöön! Onneksi tähän löytyi ratkaisu.

Tutustu 50+ -vuotiaiden naisten tarpeisiin vastaavaan Valloittava V50+ -painonpudotusvalmennukseen.

Millainen terveydentilasi on?

Vuodet ovat tuoneet elämääni kankeutta ja kolotusta. Kävin hetki sitten lonkkien tekonivelleikkauksessa, mutta siihenkin suhtaudun niin, että nyt on uudet lonkat, millä mennä. Treenaaminen ei ole enää läheskään yhtä kovaa kuin nuorempana, mutta liikkuminen pitää niin kropan kuin mielenkin hyvässä kunnossa.

Lempeyttä on tullut paljon lisää. Tarvitsen treeniohjelman, sillä siten tiedän treenaavani sopivan määrän ja niin, että liikkeet ovat mahdollimman tehokkaita, mutta kuitenkin niveliä säästäviä. Haluan pitää huolta siitä, että kehoni on vahva, koska mitä vanhemmaksi tulen, sen tärkeämpää se on.

Olet valmentanut vuosien saatossa valtavasti ihmisiä. Mitä uutta Valloittava V50+ -valmennus tarjoaa?

Olen saanut auttaa naisia saavuttamaan unelmien bikinivartalon, aktivoinut sohvaperunoita liikunnalliseen elämään ja opettanut ihmisiä rentoutumaan.

"Nyt haluan jakaa tietotaitoni kaikille sielunsiskoille! Me selvitään tästä yhdessä! Elämän parhaat vuodet ovat vasta edessä päin!"

Meiltä on pitkään pyydetty valmennusta tämän ikäisille naisille. Tuntui luontevalta toteuttaa tämä toivevalmennus nyt, kun olen itsekin tässä iässä. Koen, että on tosi tärkeää, että valmennustiimissä on henkilö, joka on itse läpikäynyt samat haasteet, kuin valmennukseen osallistujatkin.

"Voin siis ammattitaidon lisäksi antaa vertaistukea."

Minun lisäkseni Fitfarmin valmentajat Sonja ja Lilian vastaavat siitä, että ruokavaliossa on huomioitu kaikki tarpeellinen, että 50+ nainen voi hyvin. Ohjeita on helppo noudattaa ja se sisältää valmiita ateriamalleja ja herkullisia reseptejä. Tulet varmasti huomaamaan positiivisia muutoksia monella osa-alueella!

Olemme koostaneet valmennuksesta niin kattavan paketin, sisältäen koti- ja kuntosalitreeniohjelmat, ohjatut jumpat, gynegologin tärkeät neuvot ja rentoutusharjoitukset, että tälläistä valmennusta ei ole ennen nähty. Olen super tyytyväinen valmennukseen ja odotan innolla starttia!

Tutustu huikeaan Valloittava V50+ -uutuusvalmennukseen!

Mitä terveisiä antaisit aikuisille naisille?

Elämä on tässä ja nyt! Ei kannata jossitella ja siirtää asioita tulevaisuuteen. Toimeen pitää tarttua tältä istumalta. Olen niin vakuuttunut, että rakastut Valloittava V50+ valmennukseen, että tarjoamme sinulle 100% tyytyväisyystakuun. Voit siis lähteä täysin riskittä mukaan, joten päätöksenteko on tosi helppoa.

"Lähdetään yhdessä tälle upealle matkalle!"

Valloittava V50+ starttaa helmikuussa 2023, varaa paikkasi ensimmäisestä lähdöstä nyt!

Jutta ja valloittava V50+Haluatko maksaa liikuntaeduilla?