Terveellinen burgeriresepti

Terveellinen burgeriresepti

07.02.2023 1 min lukuaika

Tämä terveellinen burgeri on superhelppo ja herkullinen! Toimii loistavasti niin lounaalle kuin päivällisellekin ja maistuu koko perheelle! Nappaa resepti talteen ja testaa vaikka jo tänään!
Lue lisää
Helppo ja herkullinen wokkiruoka, joka valmistuu käden käänteessä. Reseptiin kuuluu valkokaali.

Maailman herkullisin ja helpoin wokki

26.07.2022 1 min lukuaika

Tämä wokki on kiireisen ihmisen paras ystävä! Rouskuvat kasvikset, nauta- tai tofusuikaleet kruunataan raikkaalla kastikkeella ja aikaa ei oikeasti mene varttia pidempään!
Lue lisää
Kasvistäytteiset paprikat lautasella

Reseptivinkki - Keveät kasvistäytepaprikat

03.01.2022 1 min lukuaika

Etsitkö keinoja lisätä kasvisten määrää ruokavaliossa? Tai ehkäpä keinoja keventää ruokailutottumuksia juhlakauden jälkeen? Kasvistäytepaprikat on herkullinen tapa lisätä kasvisten määrää lautasella ja reseptin voikin toteuttaa joko pääruokana tai lisukkeena. Kokeile tätä ihanaa reseptiä jo tänään ja ihastu!
Lue lisää

Reseptivinkki - Vastustamaton Sushibowl

Reseptivinkki - Vastustamaton Sushibowl

27.12.2021 1 min lukuaika

Olethan jo testannut Sushibowlia? Sushibowl on nopea, helppo ja herkullinen ruoka, niin valmistaa kuin nauttiakin, eli se päihittää rullasisaruksensa monessa suhteessa. Sushibowl sopii niin arkeen kuin juhlaankin, testaa ja rakastu!
Lue lisää
Reseptivinkki - Paahdettu kurpitsakeitto

Reseptivinkki - Paahdettu kurpitsakeitto

07.12.2021 1 min lukuaika

Olet ulkoilemassa aurinkoisessa pakkassäässä. Lumi narskuu kenkiesi alla kävellessäsi, poskiasi kipottaa ja hengityksesi höyryää kylmässä säässä. Mitä mielesi halajaa? Ehkäpä kupillista lämpimänä höyryävää ja vastustamattomalta tuoksuvaa kurpitsakeittoa? Tämä paahdettu kurpitsakeitto on täydellinen pakkassään ruoka, testaa ja ihastu!
Lue lisää
Herkullinen Lyonin kana -annos.

Reseptivinkki - Lyonin kana

16.11.2021 1 min lukuaika

Syksyn pimenevät ja viilenevät illat vaativat herkullisia, lämpimän mausteisia uuniruokia. Jos et ole vielä testannut Lyonin kanaa, nyt viimeistään on sen aika! Tämä herkullinen pääruoka vie makumatkalle upeaan Ranskaan ja tekee perinteisestä kanaruoasta arjen luksusta. Ota resepti talteen ja ihastu!
Lue lisää

Kanaa, parsakaalia ja couscousia uunipellillä. Helppo kanaresepti.

Reseptivinkki - Kana-couscouspelti

03.09.2021 1 min lukuaika

Kun väsyttää ja on kiire, kannattaa päivällinen valmistaa uunissa. Tämä kanaruoka valmistuu käden käänteessä: kana, kasvikset ja couscous uunipellille ja pian päivällinen on valmis syötäväksi. Ota kanaresepti talteen ja kokeile jo tänään!
Lue lisää
Huli huli -kana-annos. Herkullinen kanaresepti.

Reseptivinkki - Huli huli -kana

27.07.2021 1 min lukuaika

Tämä kanaruoka vie kielen mennessään! Huli huli -kana on ihanan makuista ja tuo mukavaa vaihtelua arjen ruokiin. Katso resepti!
Lue lisää
FITFARMin Flanksteak savupaprikaöljyllä resepti

Reseptivinkki - Flank steak savupaprikaöljyllä

16.06.2021 1 min lukuaika

Flank steak on helppo valmistaa grillissä! Aterian lisukkeeksi sopii täydellisesti vaikkapa grillissä valmistetut lohkoperunat, paahdetut tomaatit tai kukkakaalipyre.
Lue lisää

FITFARMin ketoiluun sopiva pinaattilettu-resepti.

Reseptivinkki - Ketoiluun sopivat pinaattiletut!

14.01.2021 1 min lukuaika

Ketogeeniseen ruokavalioon sopivat pinaattiletut. Oletko ikinä kokeillut tehdä pinaattilettuja itse? Ne ovat aivan superherkullisia itse tehtynä, joten suosittelemme kokeilemaan!
Lue lisää
FITFARMin KETO49®- ja KETO365® -valmennuksiin sopivat nyhtösienihodarit.

Reseptivinkki - Nyhtösienihodarit ketoiluun

04.01.2021 1 min lukuaika

Valmista hodarit alusta asti leipää myöden itse ja aikaa menee vain 30 minuuttia. Miten? Minuuttileipä valmistuu nimensä mukaisesti mikrossa minuutissa ja sopii täydellisesti ketogeeniseen ruokavalioon. Herkulliset hodarit maistuvat koko perheelle, joten ota resepti testiin!
Lue lisää
FITFARMin KETO49® ja KETO365® -valmennuksiin sopivat ketotortillat.

Reseptivinkki - Keto-tortillat

28.12.2020 1 min lukuaika

Tortillat ovat monipuolista ruokaa, joiden väliin voi laittaa melkeinpä mitä vain. Niistä pystyt muokkaamaan juuri itsellesi maistuvan ruoan. Tämä resepti on täydellinen myös ketogeeniseen ruokavalioon. Ota resepti testiin ja aloita uusi vuosi kevyesti!
Lue lisää


1 2 3 5 Seuraava


Haluatko maksaa liikuntaeduilla?