Reseptivinkki - Paahdettu kurpitsakeitto

Reseptivinkki - Paahdettu kurpitsakeitto

07.12.2021 1 min lukuaika

Olet ulkoilemassa aurinkoisessa pakkassäässä. Lumi narskuu kenkiesi alla kävellessäsi, poskiasi kipottaa ja hengityksesi höyryää kylmässä säässä. Mitä mielesi halajaa? Ehkäpä kupillista lämpimänä höyryävää ja vastustamattomalta tuoksuvaa kurpitsakeittoa? Tämä paahdettu kurpitsakeitto on täydellinen pakkassään ruoka, testaa ja ihastu!
Lue lisää
Herkullinen Lyonin kana -annos.

Reseptivinkki - Lyonin kana

16.11.2021 1 min lukuaika

Syksyn pimenevät ja viilenevät illat vaativat herkullisia, lämpimän mausteisia uuniruokia. Jos et ole vielä testannut Lyonin kanaa, nyt viimeistään on sen aika! Tämä herkullinen pääruoka vie makumatkalle upeaan Ranskaan ja tekee perinteisestä kanaruoasta arjen luksusta. Ota resepti talteen ja ihastu!
Lue lisää
Kanaa, parsakaalia ja couscousia uunipellillä. Helppo kanaresepti.

Reseptivinkki - Kana-couscouspelti

03.09.2021 1 min lukuaika

Kun väsyttää ja on kiire, kannattaa päivällinen valmistaa uunissa. Tämä kanaruoka valmistuu käden käänteessä: kana, kasvikset ja couscous uunipellille ja pian päivällinen on valmis syötäväksi. Ota kanaresepti talteen ja kokeile jo tänään!
Lue lisää

Huli huli -kana-annos. Herkullinen kanaresepti.

Reseptivinkki - Huli huli -kana

27.07.2021 1 min lukuaika

Tämä kanaruoka vie kielen mennessään! Huli huli -kana on ihanan makuista ja tuo mukavaa vaihtelua arjen ruokiin. Katso resepti!
Lue lisää
FITFARMin Flanksteak savupaprikaöljyllä resepti

Reseptivinkki - Flank steak savupaprikaöljyllä

16.06.2021 1 min lukuaika

Flank steak on helppo valmistaa grillissä! Aterian lisukkeeksi sopii täydellisesti vaikkapa grillissä valmistetut lohkoperunat, paahdetut tomaatit tai kukkakaalipyre.
Lue lisää
FITFARMin ketoiluun sopiva pinaattilettu-resepti.

Reseptivinkki - Ketoiluun sopivat pinaattiletut!

14.01.2021 1 min lukuaika

Ketogeeniseen ruokavalioon sopivat pinaattiletut. Oletko ikinä kokeillut tehdä pinaattilettuja itse? Ne ovat aivan superherkullisia itse tehtynä, joten suosittelemme kokeilemaan!
Lue lisää

FITFARMin KETO49®- ja KETO365® -valmennuksiin sopivat nyhtösienihodarit.

Reseptivinkki - Nyhtösienihodarit ketoiluun

04.01.2021 1 min lukuaika

Valmista hodarit alusta asti leipää myöden itse ja aikaa menee vain 30 minuuttia. Miten? Minuuttileipä valmistuu nimensä mukaisesti mikrossa minuutissa ja sopii täydellisesti ketogeeniseen ruokavalioon. Herkulliset hodarit maistuvat koko perheelle, joten ota resepti testiin!
Lue lisää
FITFARMin KETO49® ja KETO365® -valmennuksiin sopivat ketotortillat.

Reseptivinkki - Keto-tortillat

28.12.2020 1 min lukuaika

Tortillat ovat monipuolista ruokaa, joiden väliin voi laittaa melkeinpä mitä vain. Niistä pystyt muokkaamaan juuri itsellesi maistuvan ruoan. Tämä resepti on täydellinen myös ketogeeniseen ruokavalioon. Ota resepti testiin ja aloita uusi vuosi kevyesti!
Lue lisää
FITFARMIN herkullinen jouluresepti rosmariinibroileri.

Reseptivinkki - Jouluinen rosmariinibroileri hunajaisella uunirosollilla

14.12.2020 1 min lukuaika

Haluatko jo fiilistellä hieman joulua, mutta kuitenkin kevyesti? Herkullinen rosmariinibroileri ja hunajainen uunirosolli maistuvat ihanasti joululta ja sopivat täydellisesti terveelliseen ruokavalioon. Nappaa resepti mukaan täydentämään joulupöytäsi herkkuja!
Lue lisää

FITFARMIN reseptivinkki- lämmin bataattisosekeitto

Reseptivinkki - Bataattisosekeitto

14.12.2020 1 min lukuaika

Ihana lämmin bataattisosekeitto sopii erinomaisesti kylmiin syysiltoihin ja joulun odotukseen. Tämä helppo ja herkullinen resepti maistuu myös perheen pienimmille, nyt kokeilemaan!
Lue lisää
FITFARMin herkullinen resepti-idea, kiinalaisia nuudeleita.

Reseptivinkki - Kiinalaisia nuudeleita

30.11.2020 1 min lukuaika

Kiinalaiset nuudelit ovat terveellistä ja herkullista arkiruokaa. Ne valmistuvat nopeasti ja sopivat lähes kaikkiin valmennustemme ruokavalioihin.
Lue lisää
Terveellinen ja helppo Fetalohi-annos.

Reseptivinkki - Fetalohi

08.11.2020 1 min lukuaika

Lohi on terveellinen, äärimmäisen maukas ja monikäyttöinen raaka-aine. Rouhaus mausteita, kapris-fetajuustotahnaa lohifileen väliin ja herkullinen lohiannos valmistuu 15 minuutissa!
Lue lisää


1 2 3 5 Seuraava

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Huom! Tätä valmennusta/kurssia ei voi maksaa liikuntaedulla.