28.02.2019 1 min lukuaika

Pasta Carbonara

  • Tagliatelle-pastaa
  • Ohuen ohutta saunapalvikinkkua tai kalkkunaleikkelettä
  • Oliiviöljyä
  • Pieni sipuli
  • Valkosipulinkynsi
  • Kananmuna
  • Muutama rouhaus mustapippuria
  • Ripaus kuivattua persiljaa
  • 5%-juustoa raasteena

    Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori ja silppua sipuli. Kuullota sipulia pannulla oliiviöljyssä miedolla lämmöllä n. 5 minuuttia. Pilko sillä aikaa kinkku kuutioiksi tai suikaleiksi ja lisää ne pannulle sipulin pehmittyä. Kun pasta on kypsää, valuta pasta ja sekoita pannulle kinkun ja sipulin joukkoon. Riko kananmuna kahvikuppiin ja sekoita sen rakenne rikki. Kaada kananmuna pannulle, sekoita ja mausta mustapippurilla ja kuivatulla persiljalla. Koristele juustoraasteella ja nauti heti. Pastan tilalla voit käyttää myös kesäkurpitsanauhoja.

    Reseptin meille laati Eeva-Maria Lisko. Resepti sopii valmennuksiemme ruokavalioihin!

    Kaikissa valmennuksissamme syödään monipuolisesti puhdasta ruokaa. Katso seuraavat lähdöt ja lähde mukaan!

    Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!