01.10.2020 1 min lukuaika

Herkullinen rusinasoppa 

Ainekset:

  • 250g kuivattuja luumuja
  • 150g rusinoita
  • 1 kanelitanko
  • 1 vaniljatanko
  • 3 l vettä
  • ½ dl steviaa

 Suurus:

  • 1 dl perunajauhoja
  • 1 dl vettä

Valmistusohje:

Pilko luumut pieniksi palasiksi (ne turpoavat keittämisen aikana). Mittaa kattilaan vesi, tangot, luumut, rusinat ja stevia ja keitä puolisen tuntia. Sekoita suuruksen kylmä vesi ja perunajauhot keskenään ja vispaa suurus keitokseen ohuena nauhana kaataen. Keitä vielä sen aikaa, että keitos kerran pari pulpahtaa. Nosta sitten jäähtymään.

Nauti jouluisena välipalana tai jälkiruokana rahkaruusukkeiden kera.

 Tämän reseptin on laatinut Eeva-Maria Lisko.

Tämä resepti sopii loistavasti jouluun sekä useimpien valmennustemme ruokavalioihin. Katso valmennuslähdöt, valitse itsellesi sopivin ja lähde mukaan!


Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!