04.07.2017 1 min lukuaika

Yksi kesän herkullisimmista lisäkkeistä on ehdotomasti grillattu ananas! Kun ananaksen maustaa chilirouheella, tulee siitä erityisen maukasta! Kypsän ananaksen tunnistat siitä, että sismmät lehdet irtoavat päästä helposti ja hedelmän tuoksu on makea.
  • 1 tuore ananas
  • chilirouhetta
Leikkaa ananaksesta molemmat päät pois ja kuori sen jälkeen veitsellä kuoriosa pois. Poista keskeltä puumainen osa siihen tarkoitetulla välineellä tai sitten leikkaa ananas ensin kiekoiksi ja koverra keskusta vasta sen jälkeen veitsen avulla pois.
Mausta ananas reilusti chilirouheella ja grillaa molemmilta puolilta kunnes on saanut hieman väriä.
Tarjoa esim. kanan lisukkeena.

Tämä resepti löytyy myös Superdieetti® ja Superdieetti® Simple -valmennusten 200-sivuisesta reseptikirjasta!

LIITY SÄHKÖPOSTILISTALLE JA SAA ILMAISIA VINKKEJÄ