Yleiset Facebook & Instagram arvontojen säännöt

ARVONNAN SÄÄNNÖT

Osallistumalla tähän arvontaan sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä ja niihin pohjaten tehtyjä päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta.

1. Järjestäjä

  Fitfarm Oy
  Finlaysoninkuja 9, 3.krs.
  33210 Tampere
  Y-tunnus 1761627-4

  HUOM! Facebook ja/tai Instagram eivät ole millään tavalla osallisia järjestettyihin arvontoihin. 

  2. Osallistumisoikeus

   Arvontaan voivat osallistua luonnolliset henkilöt, jotka jättävät kommenttinsa järjestäjän kyselypostaukseen FITFARMin virallisilla Facebook- tai Instagram-sivulla. 

   Arvontaan eivät voi osallistua Fitfarm Oy:n omat työntekijät. 

   3. Palkinnot

    Arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan Facebook- tai Instagram- kilpailupostauksessa mainittu määrä ilmaisia valmennuksia/jokin muu palkinto. Kilpailupostauksessa on erikseen määritelty onko arvottava valmennus vapaavalintainen vai tietty valmennus. Voitettu valmennus/palkinto tulee lunastaa 4kk:n kuluessa voitosta tai kilpailupostauksessa mainittuun pvm mennessä. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. 

    4. Voittajien valinta ja julkistus

    Järjestäjä arpoo kommenttikenttään viestin jättäneiden kesken satunnaiset voittajat, postauksessa mainitun vastausajan umpeutumisen jälkeen. Arvonnan voittajat julkaistaan Facebook- tai Instagram -postauksessa eikä heihin olla henkilökohtaisesti yhteyksissä. Arvonnan voittajien tulee itse olla yhteydessä asiakaspalveluun (info@fitfarm.fi) voittonsa lunastamiseksi.

    5. Järjestäjän vastuu

    Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainituista palkinnoista. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kyselyyn osallistumiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

    Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta ja kuluista, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta.

    Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

    Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta liittyen palkinnon käyttöön ja kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

    Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei missään tilanteessa voi ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

    Järjestäjällä on oikeus peruuttaa arvonta ylivoimaisen esteen tai vastaavan tapahtuman johdosta. Järjestäjällä on myös oikeus hylätä sellaiset osallistujat, joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.

    Fitfarm Oy ei vastaa kumppaniensa järjestämistä arvonnoista, joissa palkintona on FITFARM-valmennuksia. 

    Fitfarm Oy:n arvonnat tapahtuvat vain FITFARMin virallisilla Facebook- ja Instagram-tileillä (@fitfarmofficial).

    HUOM! Facebook ja/tai Instagram eivät ole millään tavalla osallisia arvontoihin vaan arvonnat järjestää Fitfarm Oy.


    Haluatko maksaa liikuntaeduilla?