SUPERDIEETTI Muutoskisan säännöt

 

KILPAILUN SÄÄNNÖT

Jakamalla oman muutostarinasi tai muutoskuvasi Muutoskisa -kilpailuun sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä.

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta.

 

Järjestäjä

Fitfarm Oy

Finlaysoninkuja 9

33200 Tampere

Y-tunnus 1761627-4

 

Osallistumisoikeus

Kilpailussa jaetaan kaksi eri palkintoa. Kilpailuun voivat osallistua luonnolliset henkilöt, jotka ovat mukana 8.1.2024 alkavassa SUPERDIEETTI (12 vkoa) valmennuksessa ja lähettävät muutostarinansa valmennuksen päätyttyä. Osallistua voi joko vain toiseen tai molempiin kilpailuihin.


Fyysinen muutos:

Ennen ja jälkeen kuvat. HUOM! Molemmissa kuvissa pitää kuvassa näkyä lappu, jossa lukee ”Muutoskisa”. Lyhyt esittely muutoksesta.


Muutostarina:

Kertomus siitä miten oma hyvinvointi on parantunut Superdieetin aikana. Liitteeksi ennen ja jälkeen kuvat. Tässä kategoriassa fyysinen muutos ei vaikuta arviointiin.

Muutostarinat sekä kuvat tulee lähettää osoitteeseen

onnistujat@fitfarm.fi

7.4.2024 mennessä. 

Kilpailuun osallistuminen on vapaaehtoista.

Kilpailuun eivät voi osallistua Fitfarm Oy:n omat työntekijät tai heidän perheenjäsenensä. 


Palkinnot

Järjestäjän raati valitsee osallistuneiden joukosta kaksi voittajaa: 

 • Fyysinen muutos kuvien perusteella
 • Muutostarina tekstimuodossa

 • Huomioithan, että muutostarina -kategoriassa fyysinen muutos ei vaikuta valintaan.

  Molemmat voittajat palkitaan 1 000 euron rahapalkinnolla.


  Voittajien valinta, julkistus ja muutoskisa -sisällön käyttöoikeudet

  Järjestäjän raati valitsee osallistuneiden joukosta mielestään parhaimmat muutokset huhtikuun aikana. Kilpailun voittajat julkaistaan Facebook ja instagram -postauksessa ja heihin ollaan yhteydessä sähköpostitse. Järjestäjä saa käyttää Fitfarm Muutoskisaan osallistuneiden muutoskuvia ja -tarinoita omassa markkinoinnissaan viitaten muutoskisaan.Kilpailuun osallistuja voi pyytää henkilöllisyytensä pitämistä yksityisenä (nimi muutettu, kasvot peitetty).


  Järjestäjän vastuu

  Palkinnon voittajat vastaavat mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista (kuten palkinnosta mahdollisesti aiheutuneet verot).

  Palkinnon voittajat vapauttavat Järjestäjän kaikesta vastuusta ja kuluista, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta.

  Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä Muutoskisaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

  Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta liittyen palkinnon käyttöön ja kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

  Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei missään tilanteessa voi ylittää näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

  Järjestäjällä on oikeus peruuttaa kilpailu ylivoimaisen esteen tai vastaavan tapahtuman johdosta. Järjestäjällä on myös oikeus hylätä sellaiset osallistujat, joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.


  Haluatko maksaa liikuntaeduilla?