SUPERDIEETTI Muutosjuhla -kilpailun säännöt

Muutosjuhla -kilpailun säännöt


KILPAILUN SÄÄNNÖT

Jakamalla oman muutostarinasi tai muutoskuvasi Muutosjuhla -kilpailuun sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta.

 

Järjestäjä

Fitfarm Oy

Finlaysoninkuja 9

33200 Tampere

Y-tunnus 1761627-4

 

Osallistumisoikeus

Kilpailussa jaetaan kaksi eri palkintoa. Kilpailuun voivat osallistua luonnolliset henkilöt, jotka ovat mukana 7.8.2023 alkavassa SUPERDIEETTI (12 vkoa) valmennuksessa ja lähettävät muutostarinansa valmennuksen päätyttyä. Osallistua voi joko vain toiseen tai molempiin kilpailuihin.


Fyysinen muutos:

Ennen ja jälkeen kuvat. HUOM! ENNEN-kuvassa pitää kuvassa näkyä lappu, jossa lukee ”Superdieetti-kilpailu”. Lyhyt esittely muutoksesta.


Muutostarina:

Kertomus miten oma hyvinvointi on parantunut Superdieetin aikana. Liitteeksi ennen ja jälkeen kuvat. Tässä kilpailussa fyysinen muutos ei vaikuta arviointiin.

Muutostarinat sekä kuvat tulee lähettää osoitteeseenonnistujat@fitfarm.fi 3.11.2023 mennessä.Kilpailuun osallistuminen on vapaaehtoista. Kilpailuun eivät voi osallistua Fitfarm Oy:n omat työntekijät tai heidän perheenjäsenet. 


Palkinnot

Järjestäjän raati valitsee osallistuneiden joukostakaksi voittajaa: 

 • Fyysinen muutos kuvien perusteella
 • Muutostarina. Valintaan ei vaikuta fyysinen muutos
 • Molemmat voittajat palkitaan 1 000 euron rahapalkinnolla.


  Voittajien valinta ja julkistus

  Järjestäjän raati valitsee osallistuneiden joukosta mielestään parhaimmat muutokset 10.11.2023. Kilpailun voittajat julkaistaan Facebook ja instagram -postauksessa ja heihin ollaan yhteydessä sähköpostitse. 


  Järjestäjän vastuu

  Palkinnon voittajat vastaavat mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista (kuten palkinnosta mahdollisesti aiheutuneet verot).

  Palkinnon voittajat vapauttavat Järjestäjän kaikesta vastuusta ja kuluista, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta.

  Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

  Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta liittyen palkinnon käyttöön ja kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

  Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei missään tilanteessa voi ylittää näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

  Järjestäjällä on oikeus peruuttaa kilpailu ylivoimaisen esteen tai vastaavan tapahtuman johdosta. Järjestäjällä on myös oikeus hylätä sellaiset osallistujat, joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.

  Huom! Tätä valmennusta/kurssia ei voi maksaa liikuntaedulla.