Ohjeet Edenredillä maksamiseen

Huom! Tarkistathan ennen ostoa valmennuksen tuotesivulta, että liikuntaetu käy valmennuksen maksutavaksi. 

Edenred

1. Lataa MyEdenred Finland -sovellus sovelluskaupasta

2. Klikkaa "Luo mobiilimaksu" ja kirjoita hakusanaksi FITFARM

3. Suorita maksu haluamallasi summalla, koko valmennuksen maksu tai osasuoritus. Käytä mahdollinen alennuskoodi jo tässä vaiheessa vähentämällä sen arvo summasta.

3. Ota tapahtumasta kuvakaappaus ja toimita se meille info@fitfarm.fi ja kerro mihin valmennukseen ja valmennuslähtöön (pvm) haluat maksun käyttää. Kerro myös käyttämäsi alennuskoodi.

4. Tarkistamme maksutapahtuman ja teemme sinulle valmiin tilauksen maksamallasi summalla. Mikäli olet maksanut vain osan, lähetämme vielä keskeneräisen tilauksen sinulle viimeisteltäväksi. Viimeistele tilaus sähköpostiisi saaman linkin kautta ja maksa jäljelle jäänyt summa, niin pääset mukaan valmennukseen. Jos maksat koko summan, teemme koko tilauksen puolestasi. Huomaathan, että teemme tilauksen sinulle käsin, joten tilausvahvistuksen lähettämisessä saattaa olla pieni viive. Olethan siis ajoissa liikkeellä halutessasi maksaa valmennuksesi Edenredillä.

 

Liikuntasetelit

Valmennukset, jotka sisältävät liikuntaa, voi maksaa Smartumin / Edenredin / Tyky liikuntaseteleillä.

Setelit kannattaa lähettää hyvissä ajoin ennen valmennuksen alkua (noin 1 vko) jotta ne ehtivät perille ennen aloitusta. Kirjeessä tulee mainita haluamasi valmennusjakso+pvm, oma nimi, sähköpostiosoite ja mahdollinen alennuskoodi. Jos haluat maksaa vain osan, niin laita sen verran seteleitä mukaan kuin haluat ja loppusumman pääset suorittamaan verkkokauppamme kautta. Älä laita käteistä mukaan kuoreen. Tarkastathan myös, että jokaisen setelin takaa löytyy nimesi selkeällä käsialalla kirjoitettuna. 

Setelit voi lähettää: FITFARM Laskutus / Elina Riuttula, Pyynikintie 25, 33230 Tampere.


Haluatko maksaa liikuntaeduilla?