Muutoskilpailun voittaja Kaisa: -18,3 kg ūü•≥

Fitfarm onnittelee Kaisaa mahtavasta muutoksesta!

 

Muutoskilpailun¬†(1000‚ā¨) voittaja Kaisa: -18,3 kg ūü•≥

Kaisa: Valmennuksen aloitin enemmänkin terveyden näkökulmasta kuin ulkonäön vuoksi, toki näin jälkikäteen kehonkuvan muuttuminen on tuonut positiivisia fiiliksiä. Taustalla useampi painonpudotus yritys sekä pikadieettejä. Tämän valmennuksen aloitin pitkäkestoisen 12vk valmennuksen vuoksi.

Tavoitteeksi asetin itselleni arkiaktiivisuuden lisäämisen, peruskunnon parantumisen ja terveyden kohentumisen. Konkreettisesti mm. lasten harrastusten yhteydessä karkin syönnin tilalle kävelylenkit sekä kuntosalilla käymisen jatkaminen 3x/vk. Ruokavalion noudattaminen, tarpeen tullen joustavasti eikä dieetin lopetus, jos tapahtuu ns. repsahdus.

Tavoitteet toteutuivat ja valmennusohjeita noudatin lähes 100%. Verensokerit ovat pysyneet tasaisina, polkupyöräilyn aloitin 5v tauon jälkeen -> lasten kanssa yhdessä liikkuminen lisääntynyt, lihaskunto kasvanut merkittävästi (esim. smith kyykyssä tangosta -> 35kg lisäpainoihin) sekä vaatekokokin on pienentynyt. Liikkuminen on helpompaa, kun ei hengästytä.

Teidän valmennusalusta ja valmentajat ovat olleet ammattitaitoisia sekä valmennus huomioitu yksilölliseksi ja kysymyksiin vastaukset saatu myös yksilöllisesti. Dieetin aikana vointi on ollut hyvä, nälässä ei ole tarvinnut olla.

Konkreettisin väline muutoksessa on ollut ehdottomasti mittanauha sekä oman olotilan parantuminen.

 

Mitat:

Paino pudonnut yhteensä -18,3 kg

Vyötärö -19,5 cm

Rinta      -13 cm

Lantio    -12 cm

Alavatsa -16 cm

Reisi       -4,5 cm

 

Lyhykäisyydessään olo on energisempi, arkiaktiivisuus kasvanut, säännöllinen liikunta sekä ruokatottumukset tullut osaksi arkea ja viimeisillä viikoilla tarvinnut vähemmän valmennuksen tukea.

Kiitos hyvästä valmennuksesta!

 

t. Kaisa

 


Haluatko maksaa liikuntaeduilla?