MATIAS KOISTINEN

FITFARMin huippuvalmentaja Matias Koistisella on uransa varrelta kokemusta tuhansien ihmisten valmentamisesta kohti terveempää ja hyvinvoimempaa elämää.

Urheiluhulluksi itseään kuvaileva Koistinen kouluttautuu jatkuvasti ja pitää itsensä kiinni ajantasaisessa tietotaidossa.

Hänen rauhallinen, kannustava ja motivoiva valmennustyylinsä on erittäin pidetty ja yhtenä tärkeimmistä arvoista Koistiselle on tuottaa asiakkaille henkilökohtainen valmennuskokemus.

Koistisen tämän hetken valmennukset on listattu alle.

column_1_image.alt

SPORT™

Kymmenen viikon SPORT™ on aidosti kokonaisvaltainen, laaja valmennuskokonaisuus, joka antaa työkalut sinun tavoitteesi saavuttamiseen. Tämä valmennus on kaikille tavoitteellisesta liikunnasta kiinnostuneille, olit sitten vasta-alkaja tai ammattilainen.

LÄHDE MUKAAN!

column_2_image.alt

SUPERDIEETTI®

SUPERDIEETTI® on suosittu laihdutusohjelma, jonka avulla saavutat tuloksia. Valmennuksen ajan noudatat terveellistä ruokavaliota ja liikut monipuolista treeniohjelmaa noudattaen. Mikäli et halua tai pysty harrastamaan liikuntaa, valmennus sisältää myös SUPERDIEETTI SIMPLE -ravintovalmennuksen.

LÄHDE MUKAAN!

column_3_image.alt

VHH

VHH-valmennuksen avulla vähennät hiilihydraatteja ruokavaliossasi. Ruokavaliossa ei ole kiellettyjä ruoka-aineita, vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta tehdään osa jokapäiväistä arkeasi. Ruokavaliolla voit tavoitella joko tervettä painonhallintaa, maltillista painonpudotusta tai tehokkaampaa rasvanpolttoa.

LÄHDE MUKAAN!

column_1_image.alt

ALPHA X™

ALPHA X™ on kuuden viikon miehille suunnattu salitreenivalmennus, jossa monipuolisten treenien ja ruokavalion avulla pyritään maksimoimaan lihaskasvu. Jokaisella valmennusjaksolla priorisoidaan tietty lihasryhmä kasvun maksimoimiseksi.

LÄHDE MUKAAN!

column_2_image.alt

MADNESS

MADNESS on kotitreenivalmennus kaikille, jotka valittavat, että kotona treenaamisesta ei ole hyötyä. Kuuden viikon valmennus koostuu raskaasta lihaskuntoharjoittelusta, joka haastaa lihastesi lisäksi myös henkisen kanttisi.

LÄHDE MUKAAN!


Haluatko maksaa liikuntaeduilla?