block_image.alt

Tilaa ilmainen opas: Laihdu ruokavaliolla

Haluatko saavuttaa normaalipainon terveellisellä ja tehokkaalla tavalla? Haluatko laihtua syömällä tavallista ruokaa? Fitfarmin Laihdu ruokavaliolla -opas on tehty juuri sinua varten!

Laihdu ruokavaliolla -opas tarjoaa sinulle selkeän ja helppolukuisen rungon, jolla saat painonpudotuksen hyvään alkuun. Oppaan avulla opit arvioimaan oman energiantarpeesi, luomaan sopivan kokoisen kalorivajeen ja kokoamaan lautasellesi ruokia, joilla pysyt kylläisenä koko päivän – ja silti rasva palaa ja paino putoaa.

Oppaassa on valmentajamme Matias Koistisen laatima valmis esimerkkiruokavalio, joka on helppo ottaa heti käyttöön. Lisäksi saat valmentajan vinkit, joiden avulla saat painonpudotuksen hyvään alkuun ja opit soveltamaan terveellistä ruokavaliota omassa arjessasi.

Tilaa ilmainen oppaasi tästä

block_image.alt

10 syytä tilata Laihdu ruokavaliolla -opas

1. Helppo ja kätevä tapa aloittaa painonpudotus: Laihdu ruokavaliolla -opas tarjoaa sinulle selkeät ohjeet yhdessä paketissa, mikä helpottaa painonpudotuksen aloittamista.

2. Valmiit ruokaohjeet: Oppaamme sisältää esimerkkiruokavalion ja ohjeet raaka-aineiden korvaamiseen. Saat vinkit terveelliseen syömiseen, joten voit nauttia maistuvasta ruuasta samalla, kun pudotat kiloja.

3. Valmentajan laatima kokonaisuus: Oppaan esimerkkiruokavalion ja vinkit on koonnut valmentajamme Matias Koistinen. Koistinen on huippuvalmentaja, jolla on uransa varrelta kokemusta tuhansien ihmisten valmentamista. Voit siis luottaa siihen, että saat parhaat mahdolliset neuvot painonpudotukseen ja terveelliseen ruokavalioon.

4. Askel kohti parempaa terveyttä: Opas ei pelkästään auta sinua pudottamaan painoa, vaan se myös tukee kokonaisvaltaista terveyttäsi. Esimerkkiruokavalio pitää sisällään juuri sopivan määrän elimistölle tärkeitä makroravinteita, joten ruokavaliota noudattamalla saat varmasti oikean määrän tärkeitä ravintoaineita painonpudotuksesi tueksi.

5. Auttaa ylläpitämään motivaatiota: Oppaan avulla saat selkeän suunnitelman painonpudotukseen, mikä auttaa pitämään motivaation korkealla pitkällä aikavälillä. Valmentajan ohjeiden avulla ymmärrät hyvän ravitsemuksen ja painonpudotuksen tärkeimmät rakennuspalikat, ja opit muokkaamaan esimerkkiruokavaliota omaan arkeesi sopivaksi.

6. Sopii kaikille: Laihdu ruokavaliolla -opas sopii kaikille, sillä oppaan esimerkkiruokavalio perustuu yleisiin ravintosuosituksiin. Esimerkkiruokavaliosta on kaksi valmista versiota, jotka on laskettu valmiiksi naisen ja miehen energiankulutukseen. Ruokamääriä on helppo vähentää tai lisätä tarpeen mukaan.

7. Vähentää turhia kaloreita: Oppaan avulla opit syömään ravinteikasta, mutta vähäenergistä ruokaa. Kun täytät vatsasi terveellisellä ruualla, pystyt helpommin välttelemään pikaruokaa ja muita runsaskalorisia houkutuksia.

8. Käynnistää aineenvaihdunnan: Laihdu ruokavaliolla -oppaan esimerkkiruokavaliolla saat aineenvaihduntasi ja energiankulutuksesi käyntiin, ja saat purettua liian vähäisestä syömisestä aiheutuneen säästöliekin.

9. Tarjoaa tukea ja ohjausta: Oppaan mukana saat valmentajan vinkit siitä, miten ruokamäärää voi säätää ja raaka-aineita vaihdella. Valmentaja opastaa myös siihen, millä mittareilla rasvanpolton edistymistä kannattaa seurata.

10. Saat näkyviä tuloksia: Jos ylipainoa on kertynyt, noudattamalla Laihdu ruokavaliolla -oppaan ohjeita voit odottaa näkeväsi tuloksia melko nopeasti. Painosi alkaa pudota ja energiatasosi nousevat, mikä motivoi sinua jatkamaan terveellistä elämäntapaa.

Opas on sinulle täysin ilmainen – toivottavasti siitä on sinulle apua painonpudotuksen aloituksessa!

Tilaa ilmainen oppaasi tästä

block_image.alt

Painonputokseen soveltuvat suositut verkkovalmennukset

column_1_image.alt

Superdieetillä pääset eroon ylipainosta - ilman kituuttamista.

LÄHDE MUKAAN!

column_2_image.alt

VHH-ruokavaliolla poltat rasvaa tehokkaasti ja luot kestäviä rutiineja.

LÄHDE MUKAAN!

column_3_image.alt

Keto+ on uuden sukupolven ketogeeninen laihdutusvalmennus.

LÄHDE MUKAAN!


Haluatko maksaa liikuntaeduilla?