Bikini Challenge muodonmuutos

 

KILPAILUN SÄÄNNÖT

Jakamalla oman muutoskuvan Muodonmuutos -kilpailuun, osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä.

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta.

 

Järjestäjä


Fitfarm Oy

Pyynikintie 25

33230 Tampere

Y-tunnus 1761627-4

 

Osallistumisoikeus

Kilpailuun voivat osallistua henkilöt, jotka osallistuvat 8.4.2024 alkavaan Bikini Challenge valmennukseen.  


Muutoskuvat

Valmennuksen alussa ja lopussa otetaan kuvat samassa paikassa hyvässä valaistuksessa. Osallistuja päättää itse vaatetuksen (bikinit tai urheiluvaatteet). Sekä ennen että jälkeen kuvassa on hyvä olla sama asu. Kasvoja ei tarvitse näkyä tai ne voidaan peittää jälkikäteen.

HUOM! Molemmissa kuvissa pitää kuvassa näkyä lappu, jossa lukee ”Bikini Challenge 8.4.2024”.

Ilmoittautumisen liitteeksi lyhyt sanallinen kuvaussiitä, miten oma hyvinvointi, terveys tai elintavat ovat muuttuneet parempaan suuntaan Bikini Challenge valmennuksen aikana.

Osallistuminen tapahtuu lähettämällä osallistumisilmoitus liitteineen osoitteeseen:

onnistujat@fitfarm.fi

24.6.2024 mennessä. 

Kilpailuun osallistuminen on vapaaehtoista.

Kilpailuun eivät voi osallistua Fitfarm Oy:n omat työntekijät tai heidän perheenjäsenensä. 

Palkinnot

Järjestäjän raati valitsee osallistuneiden joukosta voittajan, joka palkitaan 1 000 euron rahapalkinnolla.

Voittajien valinta, julkistus ja muodonmuutoskisa -sisällön käyttöoikeudet

Järjestäjän raati valitsee osallistuneiden joukosta mielestään parhaimman muutoksen. Kilpailun voittaja julkaistaan Facebook ja instagram -postauksessa ja häneen ollaan yhteydessä sähköpostitse ennen tätä. Järjestäjä saa käyttää Fitfarm Muutoskisaan osallistuneiden muutoskuvia ja -tarinoita omassa markkinoinnissaan. Kilpailuun osallistuja voi pyytää henkilöllisyytensä pitämistä yksityisenä (nimi muutettu, kasvot peitetty).

Järjestäjän vastuu

Palkinnon voittajat vastaavat mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista (kuten palkinnosta mahdollisesti aiheutuneet verot).

Palkinnon voittajat vapauttavat Järjestäjän kaikesta vastuusta ja kuluista, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta.

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä Muodonmuutos-kisaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta liittyen palkinnon käyttöön ja kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei missään tilanteessa voi ylittää näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

Järjestäjällä on oikeus peruuttaa kilpailu ylivoimaisen esteen tai vastaavan tapahtuman johdosta. Järjestäjällä on myös oikeus hylätä sellaiset osallistujat, joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.


Haluatko maksaa liikuntaeduilla?