Henkilökunta

Unelmista totta


FitFarm sai alkunsa vuonna 2010, jolloin Jutta Gustafsberg ja Jari Mentula päättivät aloittaa yhteisvalmennukset. FitFarm tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia valmennuksia niin verkossa kuin henkilökohtaisestikin. Yrityksessä työskentelee useita maan parhaita hyvinvoinnin ammattilaisia, joista jokainen on tarkkaan valittu ja koulutettu tehtäväänsä.

Aloittelijoiden ei tarvitse pelätä valmennukseen tulemista, sillä tiimi on tottunut tekemään töitä myös vasta-alkajien ja merkittävästi ylipainoisten kanssa. Myöskään iällä tai sukupuolella ei ole väliä. Kovaa treeniä ja teräskuntoa hakeville konkareille taas suunnitellaan sellaiset ohjelmat, että tulokset puhukoon puolestaan.

Verkkovalmennuksistamme löytyy sopiva valmennus jokaisen tavoitteisiin! Verkkovalmennukset eivät ole pelkkiä verkon kautta jaettavia ohjelmia, vaan tiimimme on tukenasi koko valmennuksesi ajan ja tarvittaessa ohjelmia muokataan sinun edistymisesi mukaan aktiivisen kysymysfoorumin kautta. Verkkovalmennuksissamme sinulla on myös lisäpalveluna mahdollisuus ostaa henkilökohtaisia valmentajantapaamisia, jotta saat valmennuksestasi kaiken hyödyn irti turvallisesti, tehokkaasti ja edullisesti!

Verkkovalmennuksen aikana voit myös ostaa koulutetuilta personal trainereiltamme ohjattuja treenejä usealta eri paikkakunnalta. Ohjatut treenit auttavat sinua oppimaan tekniikat turvallisesti ja saamaan kaiken irti treeneistäsi! Varaa treenisi joko yksin, kaksin tai vaikka ryhmässä!

FitFarmin valmentajia on ympäri Suomea, joten sijainti ei ole este valmennuksen aloittamiselle kunhan asenne on kunnossa! Tervetuloa mukaan Suomen parhaaseen tiimiin!
FLOW tiimi

FLOW tiimi

Toni Kataja

Toni Kataja

Toni Kataja on perheenisä ja yrittäjä. Nuorempana Tonin lajeja olivat tanssi ja kamppailulajit, sittemmin kehonrakennus, jossa kilpaura kesti lopulta 17 vuotta, päättyen vuonna 2017. Saavutukset kisaurasta sijoituksia ajatellen olivat mm. SM-kulta noviiseissa, yleisessä ja masterseissa, overall-voitto, ja PM-kulta. Suurempia saavutuksia Tonille ovat kuitenkin ystävät, joita hän sai matkan varrelta, eletyt ja saavutetut unelmat, sekä unohtumattomat hetket, jotka pysyvät mukana koko loppuelämän ajan.  Toni on työskennellyt koko työuransa ihmisten kanssa, ensin lastentarhanopettajana, ja sen jälkeen yrittäjänä syrjäytymisvaarassa olevien/syrjäytyneiden nuorten parissa. Ihmismielen haasteet ja mahdollisuudet kiehtovat Tonia niin kilpaurheilijana, ihmisenä, kuin sosiaalialan ammattilaisena. ja nykyään Toni toimiikin päätoimensa ohessa psyykkisenä valmentajana.

Matias Koistinen

Matias Koistinen

Matias Koistinen vastaa Viimeiset 5 kiloa-, Superdieetti®- sekä Process BAO -valmennuksista.
Jutta Gustafsberg - fitnessvalmentaja

Jutta Gustafsberg - fitnessvalmentaja

Henkilokunta_Jutta_Gustafsberg

Jutan energisyys ja positiivisuus ei voi olla tarttumatta. Jutta ja Superdieetit TV-sarja on ollut menestys ja kannustanut aina vain uusia ihmisiä kohti terveellisempiä elämäntapoja.

Jutalla on takana on omaa kuntosaliharjoittelua parikymmentä vuotta. Hänen mukaansa kuntosali on paikka, jossa muovataan unelmien vartalo, oli tavoitteena pieni ja kiinteä vartalo tai suuret lihakset.

Jutta on vuoden 2011 body fitnessin Suomen mestari.

Valmennettavat tapaavat Juttaa personal trainer valmennettavien päivillä Tampereella. Jutta luennoi myös yrityksissä ja tapahtumissa. Muuten hänen työaikansa kuluu FitFarmin hallinnollisissa tehtävissä ja kehittämisessä.

Jutta kannustaa kaikenikäisiä ja kokoisia miehiä ja naisia tarttumaan haasteeseen. Tavoitteena täydellinen vartalo!

(Luento- ja yhteydenottopyynnöt info@fitfarm.fi kautta)
Jari “Bull” Mentula - päävalmentaja

Jari “Bull” Mentula - päävalmentaja

Henkilokunta_Jari_Mentula

Teamin päävalmentaja ammattikehonrakentaja Bull on Suomen kokenein fitness- ja kehonrakennusvalmentaja.

Bullin tieto treenaamisesta, ravinnosta ja lisäravinteista on kiistaton.

Valmentajana Bull on vaativa, mutta hänen ohjeillaan pääsee varmasti haluttuihin tuloksiin.

Päävalmentajan tehtävä on myös ratkaista ongelmat, joita mahdollisesti valmennusjakson aikana valmennettavalle ilmenee.

Bull myös kumoaa väitteet, etteikö kehonrakentaja voisi olla vahva, sillä hän on hallitseva Euroopanmestari penkkipunnerruksessa tuloksella 320 kg.

Bullin toimisto on Tampereella.


bull@fitfarm.fi

Satu Kalmi - valmentaja

Satu Kalmi - valmentaja

Henkilokunta_Satu_Kalmi

Satu on treenannut kilpailuihin tähdäten vuodesta

2005 lähtien. Kisakokemusta löytyy kahdesta eri lajista; Body fitneksestä sekä voimanostosta. Satu on vuoden 2010 Euroopanmestari niin penkkipunnerruksessa kuin voimannostossakin.

Sadulle on kehittynyt erittäin vahva kokemus treenaamisesta ja oikeanlaisesta ravinnosta. Vastaukset ravintoon ja lisäravinteisiin liittyviin kysymyksiin tulevat kuin apteekin hyllyltä. Lisäksi lihashuolto on tuttua, koska hän on koulutukseltaan hieroja.

Satu valmentaa Helsingissä.

satu@fitfarm.fi
Harri Forsberg - kisavalmentaja, Tampere

Harri Forsberg - kisavalmentaja, Tampere

Henkilokunta_Harri_Forsberg

Harri on nelikymppinen nuori hämäläistynyt savolaismies. Salilla hän on käynyt yli kaksikymmentä vuotta ja sitä ennen urheillut monipuolisesti. Kuntosaliharjoittelulla on ollut suuri merkitys kuntouttaessa selkää kahden välilevyleikkauksen jälkeen. Puhtaat suoritustekniikat ja oikeat liikeradat ovat tärkeä osa harjoittelua, ja sitä Harri haluaa korostaa myös valmennettaville.

Harrin saavutuksia kehonrakennuksessa mm.

-90kg Suomenmestari v.2013 ja 2015

-90kg masters Suomenmestari v.2015

PM -90kg 2 sij. v.2015

EM masters 12 sij. v.2015

MM masters 8 sij. v.2013

-90kg SM 8 sij. v.2010

-90kg noviisit 3 sij v.2010

Luonteeltaan Harri on positiivinen, avoin ja rauhallinen. Treenauttajana hän on kärsivällinen, kannustava, mutta vaativa.

Harri valmentaa ja ohjaa Tampereella.

harri@fitfarm.fi
Mikko Korpeinen - PT-vastaava / valmentaja, Tampere

Mikko Korpeinen - PT-vastaava / valmentaja, Tampere

Henkilokunta_Mikko_korpeinen

Oman personal trainer työnsä ohella Mikko kouluttaa uusia personal trainereita ja kuntosaliohjaajia. Hänen tietämyksensä alasta onkin huippuluokkaa.

Mikko on erinomainen ravinto- ja treeniohjelmien suunnittelija. Hän seuraa valmennettavan rinnalla alkutaipaleesta aina tavoitepäähän saakka. Mikko on koulutukseltaan Mind Coach® certified trainer. Urheiluvalmennuksen lisäksi hän auttaa valmennuksessaan sekä yrityksiä että yksityisiä henkilöitä henkisen suorituskyvyn parantamisessa.

Mikko on kilpaillut vuodesta 1997 voimannostossa, nyrkkeilyssä, klassisessa kehonrakennuksessa sekä kehonrakennuksessa. Tieto taitoa on kertynyt useista eri lajeista ja niihin liittyvistä harjoitustavoista. Hän on vuoden 2015 maastavedon EM-sekä MM-mestari.

Mikko vastaa koko Suomen personal training -konseptista

Mikko valmentaa Tampereella.

mikko@fitfarm.fi
Mikko Silvennoinen - valmentaja / personal trainer, Helsinki

Mikko Silvennoinen - valmentaja / personal trainer, Helsinki

Henkilokunta_Mikko_Silvennoinen

Mikko on urheillut lähes koko ikänsä. Laji kuin laji, niin aina on eteen tullut kilpaileminen. Kuntosaliharjoittelu alkoi 2001 omin voimin ja jatkui vaihtelevasti kunnes viimein Mikko aloitti yhteistyön Bullin kanssa. Matkalla ylipainoisesta kuntosaliharjoittelijasta muokattiin SM -tason kilpakehonrakentaja.

Vuonna 2009 noviisien SM-kisoissa Mikko oli toinen -80 kg sarjassa jääden avoimessa sarjassa finaalien ulkopuolelle. Kaksi vuotta myöhemmin Mikko kilpaili kaikissa mahdollisissa kisoissa ottaen hyvien sijoitusten päätteeksi lopulta -80 kg SM-kultaa. Mikko uskookin vahvasti, että kova tinkimätön työ palkitaan.

Samalla asenteella Mikko lupaa auttaa valmennettavia kohti omia tavoitteitaan. Mikko on helposti lähestyttävä ja elämän asenteeltaan positiivinen. Hänen luokseen voit tulla sellaisena kuin olet, ja lähteä askeleen lähempänä sellaista kuin haluat olla.

Mikko on vuoden 2014 kehonrakennuksen alle 80 kg sarjan Suomen mestari.

Mikko ohjaa Helsingissä.

mikkol@fitfarm.fi
Mia Heinänen - valmentaja / personal trainer, Helsinki

Mia Heinänen - valmentaja / personal trainer, Helsinki

Henkilokunta_Mia_Heinanen

Mia on Oulusta marraskuussa 2014 Helsinkiin muuttanut Personal trainer, joka on treenannut intohimoisesti vuodesta 2000 lähtien. Mia on kilpaillut SM tasolla Body fitnesissä ja hänellä on kokemusta sekä body- että bikini fitness kisaajien valmentamisesta. Oman kantapään kautta opitun tiedon lisäksi Mia on koulutukseltaan Personal trainer ja kartuttaa kokoajan tietotaitoa itseopiskeluna.

Luonteeltaan Mia on avoin, iloinen, helposti lähestyttävä ja kannustava. Helpolla treenattavat eivät kuitenkaan pääse, sillä Mia on myös vaativa piiskuri: treenit tehdään kovaa mutta turvallisesti.

Mia ohjaa Helsingissä.

mia@fitfarm.fi

LIITY SÄHKÖPOSTILISTALLE JA SAA ILMAISIA VINKKEJÄ