AIKA KÄÄNTÄÄ VÄSYMYS VIRKEYDEKSI - KEVÄÄN ENERGISIMMÄT TARJOUKSET OVAT TÄÄLLÄ!

Tarjoukset voimassa kolme päivää 25.4.2022 - 27.4.2022

Pitkä talvi on vihdoin takanapäin, hurraa! Nyt on aika ottaa lisääntyneestä valosta ja pidemmistä päivistä kaikki irti. Samalla kun luonto herää uuteen on Fitfarmin oma kevätpörriäinen tuomassa energiaa, kevyempää oloa ja reippaampaa mieltä. Kevätpörriäisen tarjoukset ovat voimassa vain kolme päivää, joten nyt kannattaa liittyä johonkin mahtavista kevään valmennuksista ja suunnata katse reippain mielin kohti kesää!

Alennushinnat ovat voimassa kolme päivää 25.4.2022 - 27.4.2022 ja koskevat tällä sivulla olevia valmennuksia. Alennushintaa ei voi hyödyntää jälkikäteen jo ostettuun valmennukseen.

Muista katsoa ohjeet liikuntaeduilla maksamiseen sivun alareunasta!

HALUATKO KARISTAA KILOJA?

Meiltä on muuten jo pitkään toivottu hieman napakampia valmennuksia ja nyt niitä on tarjolla! Kilojen karistamiseen on tarjolla kolme markkinoiden parasta vaihtoehtoa: Legendaarinen Superdieetti on laihduttajalle mahtava valinta. Vähähiilarinen vaihtoehto VHH on pysyvään painonhallintaan tähtäävä valmennus, jossa asiat tehdään vähän rennommalla otteella. Tänä päivänä useat laihduttajat lähes vannovat ketogeenisen ruokavalion nimeen ja silloin tietenkin Suomen suosituin keto-valmennus KETO49 on varma valinta.

30 Day Fat Burn Challenge on kevään kuumin uutuus sinulle, kun haluat saavuttaa tuloksia, joista ennen olet vain unelmoinut! Tämän valmennuksen tehokas treeniohjelma ja tarkka suunnitelmallinen ruokavalio tuo tuloksia, jotka eivät jätä toivomisen varaa!

KROPPA ISKUUN KESÄKSI VAI LISÄÄ JAKSAMISTA?

Kevät on kehonmuokkauksen kulta-aikaa. Pitkään toivottu uutuus FitBelfie & Legs on treenivalmennus, jossa keskitytään hiomaan pakarat, reidet ja pohkeet timanttisen näyttävään kuntoon! Tiny Waist puolestaan pistää korsetin kuntoon. Miksi valita jompi kumpi, kun voit ottaa molemmat!

Ai kuntoa pitäisi nostaa ja jaksaminen on vähissä? 16.5. alkaa täysin uudistunut RUN -juoksuvalmennus, joka on mahtava tapa aloittaa juoksuharrastus TAI parantaa omaa juoksukuntoa. RUNissa voit lähteä nollakunnosta liikkeelle ja valmennuksen lopussa voit nauttia 10 kilometrin lenkistä!

Jos on piiiitkä aika siitä, kun olet viimeksi liikkunut, niin liikkuminen kannattaa aloittaa maltilla. Aloittavan liikkujan voittava yhdistelmä on ensin Rapakunnosta eroon 30 päivässä ja siihen perään Rapakunto Next Step.

KOTONA VOI TEHDÄ MUUTAKIN KUIN KOTITÖITÄ!

Kotitreenaajalle lempeää jumppaa tarjoaa FLOW ja korvien välistä pitää huolen Rentoudu. Talven aikana kerätyt jumit, kolotukset ja juntturat avataan hellästi ja tehokkaasti Kehonhuolto -valmennuksessa.

OLETKO VALMIS HAASTAMAAN ITSESI?

30 Day Fat Burn Challenge on sinulle, kun haluat saavuttaa tuloksia, joista ennen olet vain unelmoinut! Tämän valmennuksen tehokas treeniohjelma ja tarkka suunnitelmallinen ruokavalio tuo tuloksia, jotka eivät jätä toivomisen varaa!

Näin maksat liikuntaeduilla!

ePassi (ostot suoraan info@fitfarm.fi kautta)
Edenred
Smartum
Eazybreak
Fyysiset liikuntasetelit

Huom! Tarkista ennen ostoa valmennuksen esittelysivulta, että liikuntaetu käy valmennuksen maksutavaksi!


Haluatko maksaa liikuntaeduilla?