2020 SUPERDIEETTI-kilpailun säännöt

KILPAILUN SÄÄNNÖT

Osallistumalla tähän kilpailuun sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä ja niihin pohjaten tehtyjä päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta.

1. Järjestäjä

Xemax Oy
Aleksis Kiven katu 24 B 24
33200 Tampere
Y-tunnus 1761627-4

2. Osallistumisoikeus

Kilpailuun voivat osallistua luonnolliset henkilöt, jotka ovat mukana 6.4.2020 alkavassa SUPERDIEETTI (12 vkoa) valmennuksessa ja lähettävät muutostarinansa valmennuksen päätyttyä sisältäen ENNEN/JÄLKEEN -kuvat. HUOM! ENNEN-kuvassa pitää kuvassa näkyä lappu, jossa lukee ”Superdieetti-kilpailu”. Muutostarinat sekä kuvat tulee lähettää osoitteeseen info@fitfarm.fi 15.7.2020 mennessä. Kilpailuun osallistuminen on vapaaehtoista. Kilpailuun eivät voi osallistua Xemax Oy:n omat työntekijät tai heidän perheenjäsenet. 

Ohjeet muutoskuvien ottamiseen

Lähettämällä kuvat ja/tai muutostarinat hyväksyt, että FITFARM saa käyttää niitä markkinointiviestinnässään.

Lue ohjeet muutoskuvien ottamiseen

3. Palkinnot

Järjestäjän raati valitsee osallistuneiden joukosta kaksi voittajaa: 

  • Paras fyysinen muutos kuvien perusteella
  • Paras muutostarina. Valintaan ei vaikuta fyysinen muutos

Molemmat voittajat palkitaan 1 000 euron rahapalkinnolla.

4. Voittajien valinta ja julkistus

Järjestäjän raati valitsee osallistuneiden joukosta mielestään parhaimmat muutokset 22.7.2020. Kilpailun voittajat julkaistaan Facebook-postauksessa ja heihin ollaan yhteydessä sähköpostitse. 

5. Järjestäjän vastuu

Palkinnon voittajat vastaavat mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista (kuten palkinnosta mahdollisesti aiheutuneet verot).

Palkinnon voittajat vapauttavat Järjestäjän kaikesta vastuusta ja kuluista, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta.

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta liittyen palkinnon käyttöön ja kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei missään tilanteessa voi ylittää näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

Järjestäjällä on oikeus peruuttaa kilpailu ylivoimaisen esteen tai vastaavan tapahtuman johdosta. Järjestäjällä on myös oikeus hylätä sellaiset osallistujat, joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.


Haluatko maksaa liikuntaeduilla?