
Reseptivinkki - Grillattu chili-ananas
Share
Yksi kesän herkullisimmista lisukkeista on ehdottomasti grillattu ananas! Kun ananaksen maustaa chilirouheella, tulee siitä erityisen maukasta! Kypsän ananaksen tunnistat siitä, että sisimmät lehdet irtoavat päästä helposti ja hedelmän tuoksu on makea.
Mausta ananas reilusti chilirouheella ja grillaa molemmilta puolilta kunnes on saanut hieman väriä.
Tarjoa esim. kanan lisukkeena.
Tämä resepti sopii useimpien valmennustemme ruokavalioon. Katso valmennusvalikoima ja lähde mukaan!
- 1 tuore ananas
- chilirouhetta
Mausta ananas reilusti chilirouheella ja grillaa molemmilta puolilta kunnes on saanut hieman väriä.
Tarjoa esim. kanan lisukkeena.
Tämä resepti sopii useimpien valmennustemme ruokavalioon. Katso valmennusvalikoima ja lähde mukaan!