Henkilökunta / Personal Trainers

Sijainti

Mikko Korpeinen
tampere

Mikko Korpeinen

pt-vastaava / valmentaja

@ mikko@fitfarm.fi

Oman personal trainer työnsä ohella Mikko kouluttaa uusia personal trainereita ja kuntosaliohjaajia. Hänen tietämyksensä alasta onkin huippuluokkaa.

Mikko on erinomainen ravinto- ja treeniohjelmien suunnittelija. Hän seuraa valmennettavan rinnalla alkutaipaleesta aina tavoitepäähän saakka. Mikko on koulutukseltaan Mind Coach® certified trainer. Urheiluvalmennuksen lisäksi hän auttaa valmennuksessaan sekä yrityksiä että yksityisiä henkilöitä henkisen suorituskyvyn parantamisessa.

Mikon saavutukset voimanostossa ovat:

– maastavedon EM-mestaruus 2015
– maastavedon MM-mestaruus 2015
– maastavedon EM-mestaruus 2016
– voimanoston EM-mestaruus 2016

Mikko on myös kilpaillut nyrkkeilyssä, kehonrakennuksessa sekä klassisessa kehonrakennuksessa.

Mikko vastaa koko Suomen personal training -konseptista

Harri Forsberg
tampere

Harri Forsberg

kisavalmentaja

@ harri@fitfarm.fi

Harri on nelikymppinen nuori hämäläistynyt savolaismies. Salilla hän on käynyt yli kaksikymmentä vuotta ja sitä ennen urheillut monipuolisesti. Kuntosaliharjoittelulla on ollut suuri merkitys kuntouttaessa selkää kahden välilevyleikkauksen jälkeen. Puhtaat suoritustekniikat ja oikeat liikeradat ovat tärkeä osa harjoittelua, ja sitä Harri haluaa korostaa myös valmennettaville.

Harrin saavutuksia kehonrakennuksessa mm.

-90 kg Suomenmestari v.2013 ja 2015

-90 kg masters Suomenmestari v. 2015

PM -90kg 2 sij. v.2015

EM masters 12 sij. v.2015

MM masters 8 sij. v.2013

-90kg SM 8 sij. v.2010

-90kg noviisit 3 sij v.2010

Luonteeltaan Harri on positiivinen, avoin ja rauhallinen. Treenauttajana hän on kärsivällinen, kannustava, mutta vaativa.

Mirka Vikman
tampere

Mirka Vikman

personal trainer

@ mirka@fitfarm.fi

Mirka on tamperelainen liikuntaneuvoja ja personal trainer. Liikunta ja urheilu ovat olleet aina monipuolisesti mukana Mirkan elämässä. Viimeisimpänä tavoitteellinen kuntosaliharjoittelu vei Mirkan bodyfitness -lavoille saakka syksyllä 2014, josta saavutuksena Body fitness juniorit -sarjan MM 5. sija ja NFE CUP 1. sija.
Varalan Urheiluopistossa käydyn liikuntaneuvojan ja personal trainerin opintojen lisäksi hän on kouluttautunut Spartan Gearin Bodyweight -traineriksi ja kahvakuulaohjaajaksi.
Luonteeltaan Mirka on iloinen, helposti lähestyttävä ja tsemppaava persoona.
Mirka ottaa asiakkaan huomioon aina yksilönä! Treenit tehdään kovaa, mutta turvallisesti oikeanlaisilla suoritustekniikoilla. Asenne ratkaisee!
Perinteisen kuntosaliharjoittelun lisäksi hän ohjaa myös toiminnallista harjoittelua.

Mikko Silvennoinen
helsinki

Mikko Silvennoinen

personal trainer / valmentaja

@ mikkol@fitfarm.fi

Mikko on urheillut lähes koko ikänsä. Laji kuin laji, niin aina on eteen tullut kilpaileminen. Kuntosaliharjoittelu alkoi 2001 omin voimin ja jatkui vaihtelevasti kunnes viimein Mikko aloitti yhteistyön Bullin kanssa. Matkalla ylipainoisesta kuntosaliharjoittelijasta muokattiin SM -tason kilpakehonrakentaja.

Vuonna 2009 noviisien SM-kisoissa Mikko oli toinen -80 kg sarjassa jääden avoimessa sarjassa finaalien ulkopuolelle. Kaksi vuotta myöhemmin Mikko kilpaili kaikissa mahdollisissa kisoissa ottaen hyvien sijoitusten päätteeksi lopulta -80 kg SM-kultaa. Mikko uskookin vahvasti, että kova tinkimätön työ palkitaan.

Samalla asenteella Mikko lupaa auttaa valmennettavia kohti omia tavoitteitaan. Mikko on helposti lähestyttävä ja elämän asenteeltaan positiivinen. Hänen luokseen voit tulla sellaisena kuin olet, ja lähteä askeleen lähempänä sellaista kuin haluat olla.

Mikko on vuoden 2014 kehonrakennuksen alle 80 kg sarjan Suomen mestari.

Mikko ohjaa Helsingissä ja Vantaalla.

Mia Heinänen
helsinki

Mia Heinänen

personal trainer / valmentaja

@ mia@fitfarm.fi

Mia on Oulusta marraskuussa 2014 Helsinkiin muuttanut Personal trainer, joka on treenannut intohimoisesti vuodesta 2000 lähtien. Mia on kilpaillut SM tasolla Body fitnesissä ja hänellä on kokemusta sekä body- että bikini fitness kisaajien valmentamisesta. Oman kantapään kautta opitun tiedon lisäksi Mia on koulutukseltaan Personal trainer ja kartuttaa kokoajan tietotaitoa itseopiskeluna.

Luonteeltaan Mia on avoin, iloinen, helposti lähestyttävä ja kannustava. Helpolla treenattavat eivät kuitenkaan pääse, sillä Mia on myös vaativa piiskuri: treenit tehdään kovaa mutta turvallisesti.

Mia ohjaa Helsingissä.

Oskari Aaltonen
helsinki

Oskari Aaltonen

personal trainer / valmentaja

@ oskari@fitfarm.fi

Osku on Itä-Suomesta lähtöisin ja käynyt FitFarmin Personal trainer -koulutuksen. Vuosi vuodelta tavoitteellisempi kuntosaliharjoittelu on ollut osa hänen arkeaan jo 12 vuoden ajan. Tampereelle hän saapui alunperin suorittamaan tekniikan korkeakouluopinnot, mutta valmistuttuaan tajusi treenaamisen ja ohjaamisen olevan hänelle tärkempää. Persoonaltaan hän on iloinen ja huumorintajuinen, mutta treenamisen suhteen periksiantamaton. Oskun mielestä hyvä asiakassuhde perustuu molemminpuoliseen luottamukseen ja avoimeen keskusteluun. Tavoite, jonka Osku asettaa itselleen sekä asiakkailleen, on treenata aina täysillä huomioiden puhdas ja oikeaoppinen suoritustekniikka. Hänen ohjauksessaan antaa itsestään enemmän ja jokaisessa treenissä voi kehittyä henkisesti vahvemmaksi.

Oskari ohjaa Helsingissä ja Tampereella.

Jani Sassi
turku

Jani Sassi

valmentaja, personal trainer

@ jani.sassi@fitfarm.fi

Urheilu on aina kuulunut Janin elämään. Hän harrasti nuoruudessaan 10 vuotta jääkiekkoa, jonka jälkeen siirtyi kuntosalille treenaamaan. Jani arvostaa kehon monipuolisuutta ja haluaa kehittää itseään mahdollisimman kokonaisvaltaisesti. Hänen treeniviikkonsa koostuukin usein perinteisestä kehonrakennuksesta, toiminnallisista treeneistä, lenkkeilystä ja joogasta.
Jani on erikoistunut vegaanisten ruokavalioiden toteuttamiseen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukena. Hän on itse ollut vegaani yli kolme vuotta ja yhdistänyt sen toiminnalliseen elämäntapaansa.
Janille tärkeitä arvoja elämässä ovat rakkaus, kiitollisuus ja usko omiin mahdollisuuksiin. Hän uskoo siihen, että jokainen meistä voi saavuttaa omat tavoitteensa ja unelmansa.
Siihen kun lisätään ripaus innokkuutta, pitkäjänteisyyttä ja rohkeutta kokeilla jotain uutta, niin ollaan oikealla tiellä.
Valmentajana Jani on rauhallinen, ystävällinen, periksiantamaton ja luotettava.
Jani ohjaa ja valmentaa Turussa.
Jani Suopanki
oulu

Jani Suopanki

personal trainer

@ jani@fitfarm.fi

Jani on 32-vuotias pohjoisen poika, jonka elämään liikunta on kuulunut aina.

Ensimmäinen kosketus tankoon tapahtui jo 90-luvun loppupuolella taloyhtiön pommisuojassa sijainneella pienellä salilla, jossa kipinä kuntosaliharjoitteluun syttyi. Menestystä on sittemmin tullut SM-lavoilta maastavedossa sekä viimeisimpänä penkkipunnerruksen Suomen mestaruus. Monipuolisesti liikkuvan miehen mukana on kulkenut aina myös jalkapallo sekä jääkiekko.

FitFarmin kurssilta valmistunut pt painottaa treeneissä riittävän haastavaa, mutta turvallista tekemistä sekä oikeita tekniikoita.

Luonteeltaan rauhallinen mies on positiivinen ja avoin jonka kanssa on helppo tulla toimeen. Jani on treeneissä vaativa, mutta varmasti kannustava.

Jani ohjaa Rovaniemellä.

Jussi Hämäläinen
kuopio

Jussi Hämäläinen

personal trainer

@ jussi@fitfarm.fi

Jussi on nelikymppinen savolaismies joka saapui paluumuuttajana takaisin Kuopioon muutama vuosi sitten, Suomea parikymmentä vuotta ensin kierreltyään. Treenitaustaa Jussilla on yli 20 vuotta, 90 -luvun alusta lähtien. Kuntosaliharjoittelu tuntui heti ensimmäisistä treenikerroista asti omalta urheilulajilta, ja vei miehen täysin mennessään. Vuosien karttuessa ja oman kehon tutuksi tulemisen myötä treeni löysi oman uomansa ja nykyisin Jussin treenifilosofia on pitää keho kohtuullisen rasvattomassa sekä urheilullisessa kunnossa ympäri vuoden, sekä nauttia kovan treenin tuomasta hyvästä fiiliksestä jokaisella treenikerralla. Ennen Fitfarmille PT:ksi siirtymistä Jussi työskenteli 15 vuoden ajan palokunnassa, palomiehenä sekä paloesimiehenä.

Jussi on helposti lähestyttävä, ja varustettu positiivisella elämänasenteella sekä pilkkeellä silmäkulmassa. Ohjaajana Jussi on kannustava mutta myös vaativa, ja varmistaa että treeni kohdistuu valmennettavalla sinne minne pitääkin – puolivillaisella jumppailulla kun ei päästä haluttuihin tuloksiin.

Ohjauksissa Jussi pitää huolta suoritustekniikoiden ja liikeratojen puhtaudesta, vaikka kovaa treenataankin. Puhtailla suoritustekniikoilla varmistetaan että treeni kohdistuu oikeaan lihakseen johon sen kuuluisikin kohdistua, sekä minimoidaan loukkaantumisriski.

Jussi ohjaa Kuopiossa.

Mari Holm
pohjanmaa

Mari Holm

personal trainer

@ mari@fitfarm.fi

Mari on kotoisin länsirannikolta, Pietarsaaresta. Liikuntahistoriaan kuuluvat yleisurheilu, hiihto, judo sekä saliharjoittelu teini-iässä. 17-vuotiaana Mari keskittyi voimanostoon, jossa kilpailikin 25 vuotiaaksi asti. Penkkipunnerruksesta Marilla on kaksi SM-kultaa ja 1 pronssi.

Loukattuaan olkapäänsä Mari alkoi treenaamaan enemmän kehonrakennustyylisesti. Ensimmäiset kilpailut olivat 2011, jolloin tulokassarjassa toinen sija. Marin toiset kisat olivat 2012 ja tällöin expo karsintojen voitto ja expossa 9. sija. Mari on myös vuoden 2014 Body Fitness Masters 35-vuotiaiden SM-kakkonen.

Mari on ammatiltaan Personal Trainer ja ohjaa myös ruotsiksi. Mari rakastaa treeniä, kovaa treeniä ja eikä päästä asiakkaitaan ikinä helpolla. Mari rakastaa myös ratsastusta ja koiria.

Mari ohjaa Kokkolassa, Seinäjoella sekä lähikunnissa.

Kaisa Nieminen
tampere

Kaisa Nieminen

personal trainer

@ kaisa@fitfarm.fi

Kaisa on jo nuoresta asti ollut kiinnostunut ravinnosta ja treenaamisesta, ja kaikkea onkin harrastettu ryhmäliikunnasta pilatekseen ja ratsastuksesta hiihtoon ja juoksuun. Kuntosaliharrastus on kuitenkin ollut aina lähimpänä sydäntä, ja FitFarmin valmennuksessa rautaa on liikuteltu tavoitteellisesti vuodesta 2011.

Kaisa on FitFarmin PT-koulutuksen käynyt kolmen lapsen äiti, joten lapsiperheen arjen pyöritys ja oman treenaamisen sovittelu yhteen on tuttua puuhaa. Omakohtaista kokemusta Kaisalla on niin laihduttamisesta kuin kisalavoille treenaamisesta, jonka tuloksena kevään 2014 Fitness Classic-kilpailusta bf yli 168cm 3. sija.

Treeneissä Kaisalle tärkeätä on oikea suoritustekniikka ja tekemisen laatu, unohtamatta kuitenkaan intensiteettiä ja itsensä jatkuvaa haastamista niin henkisesti kuin fyysisesti parempiin suorituksiin. Opit itsestäsi eniten astumalla mukavuusalueesi ulkopuolelle!

Kaisa ohjaa Tampereella.

Anna Välimäki
tampere

Anna Välimäki

personal trainer / valmentaja

@ anna@fitfarm.fi

Annalla on kokemusta painonpudotuksesta ja totaalisesta elämäntapamuutoksesta, mutta myös kovaa treenaamisesta ja body fitness lavalle kipuamisesta.

Anna on käynyt Fitfarmin PT-koulutuksen ja Spartanin kahvakuulaohjaajakoulutuksen. Tiedonjanoa löytyy ja hän hakeekin lisää oppia, ideoita ja motivaatiota erilaisista koulutuksista ja treenileireiltä.

Ohjaajana Anna on tarpeen vaatiessa tiukka, mutta myös reilu. Annan valmennuksessa hommat tehdään aina terveys edellä ja hän tähtääkin aina kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.Treeneissä hän painottaa puhtaita tekniikoita ja hyvää lihastuntumaa, onhan hyvä tekninen osaaminen kaiken harjoittelun perusta. Salilla on kuitenkin aina positiivinen meininki; töitä tehdään tosissaan mutta ei kulmat kurtussa.

Ruokavalio-asioissa Anna uskoo monipuolisuuteen ja kannustaa asiakkaitaan kokeilemaan rohkeasti uusia makuja ja reseptejä. Annan omiin harrastuksiin urheilun lisäksi kuuluukin ruuanlaitto, joten reseptivinkkejä löytyy varmasti!

Salitreenin lisäksi toiminnallinen harjoittelu sekä potkunyrkkeily on Annalla lähellä sydäntä. Hän kannustaakin asiakkaitaan monipuoliseen harjoitteluun ja ennen kaikkea tekemään sitä mikä kivaa!

 

Sirpa Lauttaanaho
tampere

Sirpa Lauttaanaho

poseerausvalmentaja

@ sirpa@fitfarm.fi

Sirpa opettaa poseeraamaan kisaan tähtääviä miehiä ja naisia. Bikini fitness, body fitness, fitness, fysiikka ja kehonrakennus ovat lajeja, joissa lavaesiintymisellä on merkittävä osuus kisamenestykselle.

Naisille hän opettaa korkokenkäkävelyä, perusposeerauksia ja
T-kävelyä. Myös lajeissa, joissa on esitetään vapaaohjelma, Sirpa toimii tärkeässä roolissa ohjelman suunnittelun ja harjoittelun suhteen.

Itsensä hyvässä kunnossa pitävä pitkän linjan salitreenaaja ja poseerausvalmentaja osoittaa, että vaikka ikää tulee mittariin,
niin halutessaan voi säteillä. Kokemusta kilpailemisesta löytyy erilaisista fitnesslajeista 90-luvun puolesta aina 2000 luvulle saakka. Ajatuksena on vielä nousta kisalavalle Miss Bikini Grand Old Lady sarjassa, kunhan sellainen maailmalla järjestetään.

Iloinen ja räiskyvä poseerausten fanaatikko tulee tutuksi kaikille kilpailuun tähtääville henkilöille.

Sirpa ohjaa Tampereella, mutta häntä tapaa myös Helsingissä.

Anne Vaiste
turku

Anne Vaiste

personal trainer

@ anne@fitfarm.fi

Annen FitFarm-taival on alkanut ihan ensimmäisestä GFG:stä, johon hän osallistui menestyksekkäästi. Puhdas ruokavalio ja kova treeni vei mennessään ja Anne aloitti Fitfarmilla PT- asiakkaana, ensimmäisten joukossa. Kiloja on karissut mukavasti ja treeni maistunut niin hyvin, että Anne kouluttautui itsekin Personal Traineriksi. Sairaanhoitajan ammatti sai jäädä joskin siitä koulutuksesta sekä työkokemuksesta on valtavasti hyötyä myös valmentajana. Kisakokemusta Annella ei ole, mutta sitäkin vankempi kokemus ja näkemys painonpudotuksesta sekä treenauksen alkutaipaleesta. Annen kanssa pääset myös kahvakuulailemaan ja sopimuksen mukaan onnistuvat myös toiminnalliset ulkotreenit

Valmentajana Anne on positiivinen, kannustava ja samalla vaativa sillä selittelyt eivät mene läpi! Hän sanoo nimittäin aikanaan kokeilleensa ne kaikki jo itse!!!

Anne ohjaa Turun suunnalla.

Rami Nieminen
turku

Rami Nieminen

personal trainer

@ rami@fitfarm.fi

Ramilla on takanaan kilpailukokemusta niin classic bodybuilding- sarjasta kuin kehonrakennuksestakin. Rami on vuoden 2014 kehonrakennuksen +90 kg -sarjan SM-kisojen kutonen. Näkemystä ja kokemuksia on kerätty kuntosalin hämärissä viimeiset viisitoista vuotta.

Omissa treeneissä lentävät välillä raudat ja välillä taas ärräpäät, mutta harjoitteluun kokonaisuutena Ramilla on pohdiskeleva asenne. Se on varma, että yksikään kivi ei jää kääntämättä, kun etsitään sitä kaikkein parasta, tehokkainta ja toimivinta harjoitusta. Kova työnteko palkitaan aina, mutta vanhojen konstien ohella on hyvä olla vähintään pussillinen uusia, jotta harjoittelu säilyy mielenkiintoisena.

Kovalla tsempillä ja ennakkoluulottomalla asenteella rakennetaan yhdessä entistä uljaampia ja parempia fitfarmilaisia!

Rami ohjaa Turussa.

Antti-Jussi Käkelä
turku

Antti-Jussi Käkelä

personal trainer

@ antti-jussi@fitfarm.fi

FitFarmin personal trainer koulutuksen suorittanut Antti-Jussi on urheillut tai harrastanut liikuntaa monipuolisesti käytännössä koko elämänsä. Lisäksi hän opiskelee ja kehittää osaamistaan jatkuvasti omaten sammumattoman tiedonjanon.

Harjoittelussa Antti-Jussi uskoo tavoitteiden voimaan, niin yksittäisessä harjoituksessa kuin pitkällä aikavälillä. Olipa tavoitteena sitten lihastenkasvatus, rasvanpoltto, lihashuolto tai vaikkapa hyvä mieli, laatu ja tehokkuus yhdistettynä periksiantamattomuuteen ja pitkäjänteisyyteen tuottaa kyllä tulosta.

Antti-Jussi ohjaa Turussa.

Tiina Sarlin
raahe

Tiina Sarlin

valmentaja / personal trainer

@ tiina@fitfarm.fi

Tiina on oululainen personal trainer, jolla on yli 20 vuoden kokemus tavoitteellisesta kuntosaliharjoittelusta. Tiina on kilpaillut menestyksekkäästi vuosina 1993 – 2012 penkkipunnerruksessa ja bodyfitneksessä niin kansallisella kuin kansainvälisellä tasolla. Hänellä on muun muassa kolme Suomen mestaruutta penkkipunnerruksesta, Suomen mestaruus bodyfitneksestä sekä maailmanmestaruuskisoista sija 4.

Tiina on peruskoulutukseltaan laillistettu psykiatrinen sairaanhoitaja ja psykoterapeutti. Hänellä on valmennuskokemusta asiakkaista, jotka ovat kohentaneet hyvinvointiaan kokonaisvaltaisesti kuntosaliharjoittelun ja oikeanlaisen ravitsemuksen avulla sekä kisalavoille ja –kehille suuntaavista kilpaurheilijoista.

Tiina on rautaa rakastava määrätietoinen ja periksiantamaton nainen, joka saa niin asiakkaat kuin itsensä antamaan kuntosaliharjoittelulle kaikkensa ja vielä vähän enemmänkin.

Tiina ohjaa Raahessa.

Miikka Heikkinen
juva

Miikka Heikkinen

personal trainer

@ miikka@fitfarm.fi

Miikka Heikkinen 40-v Etelä-Savossa Juvalla asustava pitkän linjan kuntosaliharrastaja. Aloitti saliharrastuksen 90-luvun alussa. Kilpaili voimanostossa 2000-2009 SM-tasolla, saavuttaen useita SM-mitaleja. Parhaat tulokset jalkakyykky 420 kg, penkkipunnerrus 280 kg, maastanosto 350 kg. Valmistui FitFarm pt-kurssilta syksyllä 2015. Miikka on ohjaajana vaativa ja jämäkkä, reenit on kovia ja varmaasti tehokkaita. Hurtti ja kiero savolainen huumori kuuluu tyyliin ja välillä suusta saattaa lipsahtaa sammakoita. Miikka ohjaa pääsääntöisesti Juvalla.