Valmentajat sekä Personal trainerit Turussa

FitFarm tarjoaa kattavat Personal trainer -palvelut usealla eri paikka kunnalla ympäri Suomen.
Turun PT-palvelut toimivat keskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä ja käytössäsi on useita ammattitaitoisia personal trainereitamme. Laadukas yksilövalmennus onnistuu siis moneen eri tarpeeseen!

Valmentajat

Anne Vaistee – personal trainer / valmentaja

Annen FitFarm-taival on alkanut ihan ensimmäisestä GFG:stä, johon hän osallistui menestyksekkäästi. Puhdas ruokavalio ja kova treeni vei mennessään ja Anne aloitti Fitfarmilla PT- asiakkaana, ensimmäisten joukossa. Kiloja on karissut mukavasti ja treeni maistunut niin hyvin, että Anne kouluttautui itsekin Personal Traineriksi. Sairaanhoitajan ammatti sai jäädä joskin siitä koulutuksesta sekä työkokemuksesta on valtavasti hyötyä myös valmentajana. Kisakokemusta Annella ei ole, mutta sitäkin vankempi kokemus ja näkemys painonpudotuksesta sekä treenauksen alkutaipaleesta. Annen kanssa pääset myös kahvakuulailemaan ja sopimuksen mukaan onnistuvat myös toiminnalliset ulkotreenit

Valmentajana Anne on positiivinen, kannustava ja samalla vaativa sillä selittelyt eivät mene läpi! Hän sanoo nimittäin aikanaan kokeilleensa ne kaikki jo itse!!!

Anne ohjaa Turun suunnalla

anne@fitfarm.fi

Personal trainerit

Antti-Jussi Käkelä – personal trainer

FitFarmin personal trainer koulutuksen suorittanut Antti-Jussi on urheillut tai harrastanut liikuntaa monipuolisesti käytännössä koko elämänsä. Lisäksi hän opiskelee ja kehittää osaamistaan jatkuvasti omaten sammumattoman tiedonjanon.

Harjoittelussa Antti-Jussi uskoo tavoitteiden voimaan, niin yksittäisessä harjoituksessa kuin pitkällä aikavälillä. Olipa tavoitteena sitten lihastenkasvatus, rasvanpoltto, lihashuolto tai vaikkapa hyvä mieli, laatu ja tehokkuus yhdistettynä periksiantamattomuuteen ja pitkäjänteisyyteen tuottaa kyllä tulosta.

Antti-Jussi ohjaa Helsingissä.

antti-jussi@fitfarm.fi

Rami Nieminen – personal trainer

Ramilla on takanaan kilpailukokemusta niin classic bodybuilding- sarjasta kuin kehonrakennuksestakin. Rami on vuoden 2014 kehonrakennuksen  +90 kg -sarjan SM-kisojen kutonen. Näkemystä ja kokemuksia on kerätty kuntosalin hämärissä viimeiset viisitoista vuotta.

Omissa treeneissä lentävät välillä raudat ja välillä taas ärräpäät, mutta harjoitteluun kokonaisuutena Ramilla on pohdiskeleva asenne. Se on varma, että yksikään kivi ei jää kääntämättä, kun etsitään sitä kaikkein parasta, tehokkainta ja toimivinta harjoitusta. Kova työnteko palkitaan aina, mutta vanhojen konstien ohella on hyvä olla vähintään pussillinen uusia, jotta harjoittelu säilyy mielenkiintoisena.

Kovalla tsempillä ja ennakkoluulottomalla asenteella rakennetaan yhdessä entistä uljaampia ja parempia fitfarmilaisia!

Rami ohjaa Turussa.

rami@fitfarm.fi

Juha Harilainen – personal trainer

Juha aloitti kuntosaliharjoittelun yli 20 vuotta sitten ja kävi päivittämässä tiedot Fitfarm:in PT-koulutuksessa. Hänelle on tärkeää tehdä positiivisella asenteella lujasti töitä, jolloin saadaan paras mahdollinen tulos. Nallekarhumaisen ulkomuotonsa johdosta Juha on helposti lähestyttävä. Hän ohjaa kärsivällisesti ja suurella sydämellä.

Juha ohjaa Turussa.

juha@fitfarm.fi