Valmentajat sekä Personal trainerit Tampereella

FitFarm tarjoaa kattavat Personal trainer -palvelut usealla eri paikka kunnalla ympäri Suomen.
Tampereen PT-palvelut toimivat keskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä ja käytössäsi on useita ammattitaitoisia personal trainereitamme. Laadukas yksilövalmennus onnistuu siis moneen eri tarpeeseen!

FitFarmin päämaja sijaitsee Tampereella ja kisavalmennus tapahtuu myös Tamperella. Kisavalmennus onnistuu kuitenkin myös muilla paikkakunnilla esimerkiksi etävalmennuksena.

Tampereella on myös mahdollisuus ohjattuun kehonpainoharjoitteluun, kehonhuoltopalveluihin sekä poseerausvalmennukseen.

Valmentajat

Harri Forsberg – kisavalmentaja

Harri on nelikymppinen nuori hämäläistynyt savolaismies. Salilla hän on käynyt yli kaksikymmentä vuotta ja sitä ennen urheillut monipuolisesti. Kuntosaliharjoittelulla on ollut suuri merkitys kuntouttaessa selkää kahden välilevyleikkauksen jälkeen. Puhtaat suoritustekniikat ja oikeat liikeradat ovat tärkeä osa harjoittelua, ja sitä Harri haluaa korostaa myös valmennettaville.

Harrin saavutuksia kehonrakennuksessa mm.

-90 kg Suomenmestari v.2013 ja 2015

-90 kg masters Suomenmestari v. 2015

PM -90kg 2 sij. v.2015

EM masters 12 sij. v.2015

MM masters 8 sij. v.2013

-90kg SM 8 sij. v.2010

-90kg noviisit 3 sij v.2010

Luonteeltaan Harri on positiivinen, avoin ja rauhallinen. Treenauttajana hän on kärsivällinen, kannustava, mutta vaativa.

Harri valmentaa ja ohjaa Tampereella.

harri@fitfarm.fi

Mikko Korpeinen- pt-vastaava / valmentaja

Oman personal trainer työnsä ohella Mikko kouluttaa uusia personal trainereita ja kuntosaliohjaajia. Hänen tietämyksensä alasta onkin huippuluokkaa.

Mikko on erinomainen ravinto- ja treeniohjelmien suunnittelija. Hän seuraa valmennettavan rinnalla alkutaipaleesta aina tavoitepäähän saakka. Mikko on koulutukseltaan Mind Coach® certified trainer. Urheiluvalmennuksen lisäksi hän auttaa valmennuksessaan sekä yrityksiä että yksityisiä henkilöitä henkisen suorituskyvyn parantamisessa.

Mikon saavutukset voimanostossa ovat:

  • maastavedon EM-mestaruus 2015
  • maastavedon MM-mestaruus 2015
  • maastavedon EM-mestaruus 2016
  • voimanoston EM-mestaruus 2016

Mikko on myös kilpaillut nyrkkeilyssä, kehonrakennuksessa sekä klassisessa kehonrakennuksessa.

Mikko vastaa koko Suomen personal training -konseptista

Mikko valmentaa Tampereella.

mikko@fitfarm.fi

Kille Kujala – personal trainer / valmentaja

Kille on pohjoisen poika Utsjoelta ja asuu nykyään Tampereella.
Kille on treenannut salilla vuodesta 2005 ja kilpailee kehonrakennuksessa raskaassa sarjassa.

Sijoitukset toistaiseksi:

Sm 2 +90kg (2014),
Sm 2 +90kg (2013), JBF 1 +90kg (2013), Sm 6 -90kg (2012) JBF 4 +90kg (2012), Sm 11 -90kg (2010) Sm noviisit 4 -90kg (2010)

Alkuun Kille keräsi kaikki tiedot treenaamisesta kirjoista ja netistä. Vuosi 2012 oli käänteentekevä, alkuvuodesta Kille tuli Bullin valmennukseen ja syksyllä Fitfarmin
PT-kurssille, jonka jälkeen hän aloitti työt Fitfarmissa.

Treeneissä hän painottaa hyviä tekniikoita mutta riittävän raskaita painoja. On tärkeää että asiakas luottaa ohjaajaan. Jokainen treeni tehdään kuitenkin asiakkaan kunnon mukaan, eli myös aloittelevat treenaajat voivat rohkeasti ottaa yhteyttä.

Kille ohjaa Tampereella.

kille@fitfarm.fi

Anna Välimäki – personal trainer / valmentaja

Annalla on kokemusta painonpudotuksesta ja totaalisesta elämäntapamuutoksesta, mutta myös kovaa treenaamisesta ja body fitness lavalle kipuamisesta.

Anna on käynyt Fitfarmin PT-koulutuksen ja Spartanin kahvakuulaohjaajakoulutuksen. Tiedonjanoa löytyy ja hän hakeekin lisää oppia, ideoita ja motivaatiota erilaisista koulutuksista ja treenileireiltä.

Ohjaajana Anna on tarpeen vaatiessa tiukka, mutta myös reilu. Annan valmennuksessa hommat tehdään aina terveys edellä ja hän tähtääkin aina kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.Treeneissä hän painottaa puhtaita tekniikoita ja hyvää lihastuntumaa, onhan hyvä tekninen osaaminen kaiken harjoittelun perusta. Salilla on kuitenkin aina positiivinen meininki; töitä tehdään tosissaan mutta ei kulmat kurtussa.

Ruokavalio-asioissa Anna uskoo monipuolisuuteen ja kannustaa asiakkaitaan kokeilemaan rohkeasti uusia makuja ja reseptejä. Annan omiin harrastuksiin urheilun lisäksi kuuluukin ruuanlaitto, joten reseptivinkkejä löytyy varmasti!

Salitreenin lisäksi toiminnallinen harjoittelu sekä potkunyrkkeily on Annalla lähellä sydäntä. Hän kannustaakin asiakkaitaan monipuoliseen harjoitteluun ja ennen kaikkea tekemään sitä mikä kivaa!

Anna ohjaa Tampereella

anna@fitfarm.fi

Personal trainerit

Tero Kivinen – personal trainer

Tero on personal trainer, josta huokuu intohimo saliharjoittelua kohtaan. Tero toimii uusien personal trainerien perehdyttäjänä ja saliohjaajien vastaavana. Hän on kilpakehonrakentaja, joka haluaa jakaa kaiken tiedon ja antaa tuen valmennettaville. Tero sijoittui toiseksi vuonna 2012  -90 kg:n sarjassa.

Turhaa ei Tero ole varmasti saanut titteliä Suomen Paras personal trainer.

Teron vahvimpia puolia on jatkuva tiedonhankinta alalta. Hän on lyhyessä ajassa ehtinyt saamaan itselleen kattavan tiedon kuntosaliharjoittelusta ja ravinnosta. Tärkein oppikoulu treenaamisen suhteen on ollut harjoittelu Bullin treenikaverina.

Teron positiivinen ja kannustava asenne takaa valmennettaville huipputehokkaat treenit kuntosalilla.

Tero ohjaa Tampereella.

tero@fitfarm.fi

Vertti Harjuniemi – personal trainer

Vertti on pohjoisesta etelään muuttanut personal trainer ja palomies joka kilpailee Men´s Physiquessa. Fitness Classic 2014 kilpailuista tuli kakkossija jotka olivat hänen ensimmäiset kilpailut. Kokemusta löytyy myös voimailusta jossa ykkössijat 2013 Strongest Man In The Firehouse sekä palomiesten voimanosto SM. Hän on treenannut kuntosalilla määrätietoisesti yli 10 vuotta ja käytännössä kokeillut itsellään kaiken sen mitä tänä päivänä asiakkailleen opettaa. Lisäksi SM-mitaleita löytyy matkan varrelta painista, uinnista sekä taistelulajeista.

Olipa tavoitteesi sitten kilpailulavat, rantakunto kesäksi tai pysyvä elämäntapamuutos, Vertti auttaa löytämään juuri sinulle sopivat työkalut. Oikotietä omiin unelmiin ei ole, mutta oikeilla valinnoilla sekä pitkäjänteisellä perusasioiden tekemisellä pääset tavoitteisiin varmasti ja pysyvästi. Matka on päämäärä josta pitää ottaa kaikki irti. Se on mielen ja kehon intensiteetin jatkuvaa kehittämistä sekä toisto kerrallaan itsensä ylittämistä.

Vertti on vuoden 2014 SM-hopeamitalisti ja 2015 SM-voittaja Men’s Physique +178 cm -sarjassa.

Vertti ohjaa Tampereella

vertti@fitfarm.fi

Oskari Aaltonen – personal trainer

Osku on Itä-Suomesta lähtöisin ja käynyt FitFarmin Personal trainer -koulutuksen. Vuosi vuodelta tavoitteellisempi kuntosaliharjoittelu on ollut osa hänen arkeaan jo 12 vuoden ajan. Tampereelle hän saapui alunperin suorittamaan tekniikan korkeakouluopinnot, mutta valmistuttuaan tajusi treenaamisen ja ohjaamisen olevan hänelle tärkempää. Persoonaltaan hän on iloinen ja huumorintajuinen, mutta treenamisen suhteen periksiantamaton. Oskun mielestä hyvä asiakassuhde perustuu molemminpuoliseen luottamukseen ja avoimeen keskusteluun. Tavoite, jonka Osku asettaa itselleen sekä asiakkailleen, on treenata aina täysillä huomioiden puhdas ja oikeaoppinen suoritustekniikka. Hänen ohjauksessaan antaa itsestään enemmän ja jokaisessa treenissä voi kehittyä henkisesti vahvemmaksi.

Oskari ohjaa Helsingissä ja Tampereella

oskari@fitfarm.fi

Perttu Murtola – personal trainer

Perttu on nykyään Tampereella vaikuttava aito lapinmies. Yli kaksi vuosikymmentä sitten ensimmäisen kerran tankoon tarttuneella päätoimisella palomiehellä on pitkä kokemus ravinnon ja kehonmuokkauksen parista. Yhteistyötä löytyy niin tavallisten kuntoilijoiden kuin kilpaurheilijoidenkin kanssa ja tavoitteista riippumatta Perttu vannookin perusasioiden nimeen, kun halutaan pysyviä ja näkyviä tuloksia. Vain oikein tehty kova työ palkitaan ja Pertulta saat varmasti avaimet, oli tavoitteesi mikä tahansa. Treeneissä erittäin kannustavan ja tarkan miehen kanssa et voi olla tulematta toimeen ja treenisi siirtyvät takuulla uudelle tasolle.

Perttu ohjaa Pirkkalassa sekä Tampereen keskustassa

perttu@fitfarm.fi

Kaisa Nieminen – personal trainer

Kaisa on jo nuoresta asti ollut kiinnostunut ravinnosta ja treenaamisesta, ja kaikkea onkin harrastettu ryhmäliikunnasta pilatekseen ja ratsastuksesta hiihtoon ja juoksuun.  Kuntosaliharrastus on kuitenkin ollut aina lähimpänä sydäntä, ja FitFarmin valmennuksessa rautaa on liikuteltu tavoitteellisesti vuodesta 2011.

Kaisa on FitFarmin PT-koulutuksen käynyt kolmen lapsen äiti, joten lapsiperheen arjen pyöritys ja oman treenaamisen sovittelu yhteen on tuttua puuhaa.  Omakohtaista kokemusta Kaisalla on niin laihduttamisesta kuin kisalavoille treenaamisesta, jonka tuloksena kevään 2014 Fitness Classic-kilpailusta bf  yli 168cm 3. sija.

Treeneissä Kaisalle tärkeätä on oikea suoritustekniikka ja tekemisen laatu, unohtamatta kuitenkaan  intensiteettiä  ja itsensä jatkuvaa  haastamista niin henkisesti kuin fyysisesti parempiin suorituksiin.  Opit itsestäsi eniten astumalla mukavuusalueesi ulkopuolelle!

Kaisa ohjaa Tampereella.

kaisa@fitfarm.fi

Kim Hämäläinen – personal trainer

Kim on 30- vuotias Kuopiosta Tampereelle muuttanut entinen kilpanyrkkeilijä.  Kim on harrastany kehonpainotreenaamista jo vuosia. Kim matkaa alituiseen ympäri maailmaa opiskellen uusia tekniikoita mailman huipuilta ja soveltaa niitä omiin opetuksiinsa. Kim on treenannut ulkomailla Street workout-, sirkus-, voimistelu- ja kehonpainoammattilaisten kanssa. Kim takaa asiakkaille mahdollisimman laajan ja monipuolisen treenialustan.  Kim on Suomen ensimmäisiä Street workout -valmentajia ja luonut koko lajille ensimmäisen peruskurssin Suomessa. Kim on myös pitänyt useita koulutuksia liittyen kehonpainoharjoitteluun, Street workouttiin ja voimisteluun. Lisäksi Kim on myös Pump and Pork liikuntatapahtuman luoja. Kimiä on aina kiehtonut viedä kroppa äärirajoille ja testata mihin kaikkeen se pystyy niin voiman, akrobatian kuin toiminnallisuuden suhteen. Kim valmentaa savolaisella huumorilla pohjustaen, mutta teknisesti tamperelaisella tarkkuudella. Valmentajana paras palkka on kun valmennettavan silmissä loistaa onnistumisen tunne.

kim@fitfarm.fi

Mirka Vikman – personal trainer

Mirka on tamperelainen liikuntaneuvoja ja personal trainer. Liikunta ja urheilu ovat olleet aina monipuolisesti mukana Mirkan elämässä. Viimeisimpänä tavoitteellinen kuntosaliharjoittelu vei Mirkan bodyfitness -lavoille saakka syksyllä 2014, josta saavutuksena Body fitness juniorit -sarjan MM 5. sija ja NFE CUP 1. sija.
Varalan Urheiluopistossa käydyn liikuntaneuvojan ja personal trainerin opintojen lisäksi hän on kouluttautunut Spartan Gearin Bodyweight -traineriksi ja kahvakuulaohjaajaksi.
Luonteeltaan Mirka on iloinen, helposti lähestyttävä ja tsemppaava persoona.
Mirka ottaa asiakkaan huomioon aina yksilönä! Treenit tehdään kovaa, mutta turvallisesti oikeanlaisilla suoritustekniikoilla. Asenne ratkaisee!
Perinteisen kuntosaliharjoittelun lisäksi hän ohjaa myös toiminnallista harjoittelua.

mirka@fitfarm.fi

Kehonhuolto

Aki Manninen – urheiluhieroja

Aki on ammatiltaan koulutettu hieroja, joka on toiminut hierojan hommissa 5 vuotta. Asiakaskuntaa hänellä on ollut laidasta laitaan –  lapsista ikäihmisiin ja huippu-urheilijoista tavallisiin kuntoilijoihin. Aki pitää työssään erityisesti siitä, että hän saa olla tekemisissä erilaisten ihmisten kanssa ja auttaa heitä heidän ongelmissaan parhaansa mukaan.

Aki on viettänyt koko elämänsä urheilun parissa. Hän on harrastanut mm. jääkiekkoa sekä muita pallopelejä ja nykyisin hän tunnustautuu intohimoiseksi golfariksi ja kuntosalin ystäväksi. Kesäisin hän käy myös Lapissa kalassa ja samoilemassa. Luonteeltaan Aki on rauhallinen ja positiivisesti elämää katsova ihminen.

Akin hinnasto:

30 min – 30 €
45 min – 35 €
60 min – 40 €
90 min – 50 €

Akin ajanvarauskalenteriin pääset tästä.

HUOM! Ajanvarauskalenteri näyttää vain sellaiset vapaat ajat, joihin on vähintään 48h. Jos haluat varata ajan tätä lyhyemmällä varoitusajalla, voit tehdä sen puhelimitse (050 – 387 6161).

Marko Panu – osteopaatti / urheiluhieroja

Marko on valmistunut urheiluhierojaksi 1998 ja osteopaatiksi 2006. Hän on toiminut 16 vuotta miesten lentopallomaajoukkueessa terapeuttina, huolehtien joukkueesta yli 250 maaottelun ajan. Omalla aktiiviurallaan Marko on urheillut niin yleisurheilua kuin lentopalloakin, lentopallossa 5 kautta pääsarjatasolla. Aktiiviuransa jälkeen Marko on siirtynyt kuntosaliharrastuksen pariin ja treenivuosia on kertynyt jo 10. Myös painonnostoa Marko on harrastanut.

Marko on toiminut myös kinesioteippauksen ja lihaskalvokäsittelymenetelmien kouluttajana 2008 vuodesta asti. Markon erikoisosaamisalueita ovat lantio, selkäranka, niska-hartia-seudun kivut, olkapää sekä lihaskalvokäsittelyt.

Asiakkaita Markolla käy aina muutaman päivän ikäisistä ikäihmisiin asti!

Yhteystiedot

osteopaattimarkopanu.fi

ajanvaraus 0500 767 217

Kati Mäntylä

Katilla on takanaan lähes 15 vuoden kokemus fysioterapeuttina. Kuuden vuoden aikana hän erikoistui manipulatiiviseen fysioterapiaan (Maitland concept®). Lisäksi hänellä on useita muita koulutuksia. Kati tutkii asiakkaan huolellisesti ja hoitaa oireiden perimmäistä syytä, ei vain oirealuetta. Katin vahvuutena on oireiden tunnistaminen liikkeessä ja erilaisissa toiminnoissa ja hänen mukaansa on erittäin tärkeää pystyä viemään harjoitteet ja esimerkit käytännön tasolle siten, että ne palvelevat asiakkaan arkea mahdollisimman monipuolisesti. Hyvän lopputuloksen takana on asiakkaan oma ymmärrys oireiden taustalla olevista tekijöistä ja sitoutuminen fysioterapiaan.

Katilla on koulutusten ja työvuosien tuomaa ammattitaitoa laajasti erilaisista tuki- ja liikuntaelinvaivoista. Vahvuuksina erityisesti olkapään ja polven ongelmat sekä rankaperäiset ongelmat aina si-nivelperäisistä ongelmista päänsärkytapauksiin saakka. Kati työskentelee tiiviissä yhteistyössä eri lääkäriasemien kanssa tehden postoperatiivista kuntoutusta.

Kati on harrastanut kilpaurheilua, joista lentopalloa 21 vuotta ennen kuin kuntosaliharjoittelu vei mukanaan keväällä 2012. Syksyllä 2012 hän osallistui ensimmäisiin Athletic Fitnessin SM-kisoihin sijoittuen toiseksi. Hän kisasi neljät fitness-kisat vuoden sisällä. Urheilu on Katille elämäntapa, eikä niinkään pelkkä harrastus. Treeniä tulee neljästä viiteen kertaa viikossa kuntosalilla sekä sen lisäksi erilaista aerobista kolmesta viiteen kertaan viikossa.

Yhteystiedot

http://www.fysiofitness.fi

Poseerausvalmennus

Sirpa Lauttaanaho – poseerausvalmentaja

Sirpa opettaa poseeraamaan kisaan tähtääviä miehiä ja naisia. Bikini fitness, body fitness, fitness, fysiikka ja kehonrakennus ovat lajeja, joissa lavaesiintymisellä on merkittävä osuus kisamenestykselle.

Naisille hän opettaa korkokenkäkävelyä, perusposeerauksia ja
T-kävelyä. Myös lajeissa, joissa on esitetään vapaaohjelma, Sirpa toimii tärkeässä roolissa ohjelman suunnittelun ja harjoittelun suhteen.

Itsensä hyvässä kunnossa pitävä pitkän linjan salitreenaaja ja poseerausvalmentaja osoittaa, että vaikka ikää tulee mittariin,
niin halutessaan voi säteillä. Kokemusta kilpailemisesta löytyy erilaisista fitnesslajeista 90-luvun puolesta aina 2000 luvulle saakka. Ajatuksena on vielä nousta kisalavalle Miss Bikini Grand Old Lady sarjassa, kunhan sellainen maailmalla järjestetään.

Iloinen ja räiskyvä poseerausten fanaatikko tulee tutuksi kaikille kilpailuun tähtääville henkilöille.

Sirpa ohjaa Tampereella, mutta häntä tapaa myös Helsingissä.

sirpa@fitfarm.fi

Mentaalivalmennus

Nina Juurakko-Vesikko – mentaalivalmentaja

Nina vastaa FitFarmin mentaalivalmennuksesta. Valmentajana hän on innostava ja voimaannuttava. Nina auttaa valmennettavaa saamaan enemmän omaa potentiaalia käyttöön. Se voi liittyä treenaamiseen tai laihduttamiseen, mutta yhtä hyvin muihin elämänalueisiin kuten parisuhteeseen. Kokonaisvaltainen hyvinvointi tukee onnistumista myös treenaamisessa.

Ninan monipuolinen koulutus tuo valmennuksiin perspektiiviä useilta elämänaloilta. Hän on MB Life Coach, ja hänellä on ylempi AMK-tutkinto yrittäjyydestä ja liiketoimintaosaamisesta. Poliisikoulutuksen hän kävi 2000-luvun alussa. Hän on toistaiseksi virkavapaalla.

Kuntosaliharjoittelun Nina aloitti 90-luvulla, ja hän on kouluttautunut myös FAF kuntosaliohjaajaksi. Nina rakastaa haasteita ja uuden oppimista.  Erityisesti ihmismielen mahdollisuudet kiehtovat häntä. Hän uskoo, että meissä jokaisessa on potentiaalia vaikka mihin. Muokkaamalla uskomuksiamme ja asennettamme itsestämme saamme voimavaramme käyttöön. Discover your power!

Nina valmentaa Tampereella ja sopimuksen mukaan myös Helsingissä.

nina@fitfarm.fi

Jooga ja venyttely

Katja Kivijärvi – jooga- ja venyttelyohjaaja

Katjan innostus joogaa ja kokonaisvaltaista kehon- ja mielenhuoltoa kohtaan on tarttuvaa. Hän on kansainvälisen tason RYT 200 joogaopettaja ja omaa harjoitustaustan vuodesta 2008 lähtien. Katjan opetustyyli on helposti lähestyttävää ja kannustavaa, täynnä hymyä ja aitoutta.

Katjalle kehon kokonaisvaltainen hyvinvointi yhdistää dynaamista Vinyasa flowta ja rauhoittavaa, kehon liikelaajuutta lisäävää Yin joogaa. Katja yhdistää näitä elementtejä monipuolisesti ohjattavan tarpeesta riippuen. Tavoitteena on tukea FitFarmilaisten kovaa treenaamista lisäämällä lihaksiin ja niitä ympäröiviin sidekudoksiin elastisuutta ja löytämään luontaista liikerataa yleisesti kiristäville alueille, kuten esim. olkapäihin tai lantion alueelle. Tämän ohella Katjan sydäntä lähellä on sisäinen kokemus ja hermojärjestelmän rauhoittuminen, jotta pystyisimme olemaan urheilijoina ja ihmisinä mahdollisimman tasapainoisia ja monipuolisia kokonaisuuksia.

Katja ohjaa Tampereella Näsilinnankadulla omassa toimipaikassaan.

katja.kivijarvi@gmail.com