Personal trainer Pohjanmaalla

FitFarm tarjoaa kattavat Personal trainer -palvelut usealla eri paikka kunnalla ympäri Suomen.
Pohjanmaalla PT-palvelut tarjoaa Mari Järvelä. Mari tekee ohjauksia eri paikkakunnilla Pohjanmaalla, esimerkiksi Kokkola, Pietarsaari ja Seinäjoki.

Mari ei valmenna, mutta voit tehdä halutessasi kaikki ohjatut treenisi Marin kanssa Pohjanmaalla! Valmentajasi voi olla esimerkiksi Tamperelta tai muulta paikkakunnalta, sillä yhteydenpito onnistuu erinomaisesti myös esimerkiksi sähköisesti!

Personal trainerit

Mari Järvelä – personal trainer

Mari on kotoisin länsirannikolta, Pietarsaaresta. Liikuntahistoriaan kuuluvat yleisurheilu, hiihto, judo sekä saliharjoittelu teini-iässä. 17-vuotiaana Mari keskittyi voimanostoon, jossa kilpailikin 25 vuotiaaksi asti. Penkkipunnerruksesta Marilla on kaksi SM-kultaa ja 1 pronssi.

Loukattuaan olkapäänsä Mari alkoi treenaamaan enemmän kehonrakennustyylisesti. Ensimmäiset kilpailut olivat 2011, jolloin tulokassarjassa toinen sija. Marin toiset kisat olivat 2012 ja tällöin expo karsintojen voitto ja expossa 9. sija. Mari on myös vuoden 2014 Body Fitness Masters 35-vuotiaiden SM-kakkonen.

Mari on ammatiltaan Personal Trainer ja ohjaa myös ruotsiksi. Mari rakastaa treeniä, kovaa treeniä ja eikä päästä asiakkaitaan ikinä helpolla. Mari rakastaa myös ratsastusta ja koiria.

Mari ohjaa Kokkolassa, Seinäjoella sekä lähikunnissa.

mari@fitfarm.fi