Valmentaja ja Personal trainer Oulussa

FitFarm tarjoaa kattavat Personal trainer -palvelut usealla eri paikka kunnalla ympäri Suomen.
Oulussa FitFarmin PT-palveluita tarjoaa Tiina Sarlin. Tiina valmentaa sekä ohjaa, eli saat koko paketin Oulussa! Laadukas yksilövalmennus onnistuu siis moneen eri tarpeeseen!

Valmentaja ja personal trainer

Tiina Sarlin – valmentaja / personal trainer

Tiina on oululainen personal trainer, jolla on yli 20 vuoden kokemus tavoitteellisesta kuntosaliharjoittelusta. Tiina on kilpaillut menestyksekkäästi vuosina 1993 – 2012 penkkipunnerruksessa ja bodyfitneksessä niin kansallisella kuin kansainvälisellä tasolla. Hänellä on muun muassa kolme Suomen mestaruutta penkkipunnerruksesta, Suomen mestaruus bodyfitneksestä sekä maailmanmestaruuskisoista sija 4.

Tiina on peruskoulutukseltaan laillistettu psykiatrinen sairaanhoitaja ja psykoterapeutti. Hänellä on valmennuskokemusta asiakkaista, jotka ovat kohentaneet hyvinvointiaan kokonaisvaltaisesti kuntosaliharjoittelun ja oikeanlaisen ravitsemuksen avulla sekä kisalavoille ja –kehille suuntaavista kilpaurheilijoista.

Tiina on rautaa rakastava määrätietoinen ja periksiantamaton nainen, joka saa niin asiakkaat kuin itsensä antamaan kuntosaliharjoittelulle kaikkensa ja vielä vähän enemmänkin.

Tiina ohjaa Oulun seudulla.

tiina@fitfarm.fi