Personal trainer Jyväskylässä

FitFarm tarjoaa kattavat Personal trainer -palvelut usealla eri paikka kunnalla ympäri Suomen.
Jyväskylässä PT-palvelut tarjoaa Anton Ylipuranen.

Anton ei valmenna, mutta voit tehdä halutessasi kaikki ohjatut treenisi Antonin kanss Jyväskylässä! Valmentajasi voi olla esimerkiksi Tamperelta / Helsingistä tai muulta paikkakunnalta, sillä yhteydenpito onnistuu erinomaisesti myös esimerkiksi sähköisesti!

Personal trainerit

Anton Ylipuranen – personal trainer

Anton on FitFarmin personal trainer -koulutuksesta valmistunut Jyväskyläläinen nuori mies täynnä intoa. Harrastuspohja on laaja erityisesti kamppailulajeista, mutta Antonin suurin intohimo on aina ollut kuntosali.

Viimeisten vuosien aikana Anton on panostanut täysin kuntosaliharjoitteluun, josta kokemusta on nuoreen ikään nähden paljon. Vuosien aikana Anton on jatkuvasti opiskellut laajasti ravinnon ja harjoittelun perusteita. Hänellä on halu oppia aina enemmän ja kaikki uudet opit otetaan vastaan, periaatteella koskaan ei voi tietää liikaa.

Personal trainerina Anton on motivoiva, tsemppaava ja vaativa. Luonteeltaan hän on positiivinen, sosiaalinen ja kärsivällinen. Hän lupaa asiakkaiden pääsevän ylittämään itsensä treeneissä ja saavan tavoitteellista ohjausta. Hän haluaa välittää intohimonsa ja omistautuneisuutensa lajia kohtaan asiakkaille, jotta he saavat treeneistään kaiken irti!

Anton ohjaa Jyväskylässä.

anton@fitfarm.fi