Personal trainer Itä-Suomessa

FitFarm tarjoaa kattavat Personal trainer -palvelut usealla eri paikka kunnalla ympäri Suomen.
Itä-Suomen alueella PT-palvelut tarjoaa Miikka Heikkinen. Miikka tekee ohjauksia eri paikkakunnilla kuten Mikkeli, Savonlinna ja Varkaus.

Miikka ei valmenna, mutta voit tehdä halutessasi kaikki ohjatut treenisi Miikan kanssa Itä-Suomen alueella! Valmentajasi voi olla esimerkiksi Helsingissä tai muulta paikkakunnalta, sillä yhteydenpito onnistuu erinomaisesti myös esimerkiksi sähköisesti!

Personal trainerit

Miikka Heikkinen – personal trainer

Miikka Heikkinen 40-v Etelä-Savossa Juvalla asustava pitkän linjan kuntosaliharrastaja. Aloitti saliharrastuksen 90-luvun alussa. Kilpaili voimanostossa 2000-2009 SM-tasolla, saavuttaen useita SM-mitaleja. Parhaat tulokset jalkakyykky 420 kg, penkkipunnerrus 280 kg, maastanosto 350 kg. Valmistui FitFarm pt-kurssilta syksyllä 2015. Miikka on ohjaajana vaativa ja jämäkkä, reenit on kovia ja varmaasti tehokkaita. Hurtti ja kiero savolainen huumori kuuluu tyyliin ja välillä suusta saattaa lipsahtaa sammakoita. Miikka ohjaa pääsääntöisesti Juvalla mutta treenejä mahdollista sopia myös lähikuntiin ja -kaupunkeihin, kuten Mikkeli, Savonlinna ja Varkaus.

miikka@fitfarm.fi