Valmentajat sekä Personal trainerit Helsingissä

FitFarm tarjoaa kattavat Personal trainer -palvelut usealla eri paikka kunnalla ympäri Suomen.
Helsingin PT-palvelut toimivat keskustassa Kampissa sekä Ruoholahdessa hyvien kulkuyhteyksien päässä ja käytössäsi on useita ammattitaitoisia personal trainereitamme. Laadukas yksilövalmennus onnistuu siis moneen eri tarpeeseen!

Valmentajat

Mikko Silvennoinen – personal trainer / valmentaja

Mikko on urheillut lähes koko ikänsä. Laji kuin laji, niin aina on eteen tullut kilpaileminen. Kuntosaliharjoittelu alkoi 2001 omin voimin ja jatkui vaihtelevasti kunnes viimein Mikko aloitti yhteistyön Bullin kanssa. Matkalla ylipainoisesta kuntosaliharjoittelijasta muokattiin SM -tason kilpakehonrakentaja.

Vuonna 2009 noviisien SM-kisoissa Mikko oli toinen -80 kg sarjassa jääden avoimessa sarjassa finaalien ulkopuolelle. Kaksi vuotta myöhemmin Mikko kilpaili kaikissa mahdollisissa kisoissa ottaen hyvien sijoitusten päätteeksi lopulta -80 kg SM-kultaa. Mikko uskookin vahvasti, että kova tinkimätön työ palkitaan.

Samalla asenteella Mikko lupaa auttaa valmennettavia kohti omia tavoitteitaan. Mikko on helposti lähestyttävä ja elämän asenteeltaan positiivinen. Hänen luokseen voit tulla sellaisena kuin olet, ja lähteä askeleen lähempänä sellaista kuin haluat olla.

Mikko on vuoden 2014 kehonrakennuksen alle 80 kg sarjan Suomen mestari.

Mikko ohjaa Helsingissä.

mikkol@fitfarm.fi

Tero Öhman – personal trainer / valmentaja

Terolla on takanaan punttien kolistelua vuodesta 2000 lähtien, painonnostossa ja kehonrakennuksessa kisattu, ja tällä hetkellä Tero treenaa tähtäimessään voimanostokilpailut vuoden 2017 puolella.

Luonteeltaan Tero on sosiaalinen, avoin sekä iloinen. Trainerina Tero on vaativa ja tiukka olematta kuitenkaan tosikko ja hommia tahkotaankin pieni virne huulilla unohtamatta kuitenkaan sitä tärkeintä; kovaa työtä tavoitteiden eteen. Ne saavutetaankin vankan omakohtaisen kokemuksen ja haalitun tietotaidon myötä!

Tero ohjaa Helsingissä.

teroo@fitfarm.fi

Mia Heinänen – personal trainer / valmentaja

Mia on Oulusta marraskuussa 2014 Helsinkiin muuttanut Personal trainer, joka on treenannut intohimoisesti vuodesta 2000 lähtien. Mia on kilpaillut SM tasolla Body fitnesissä ja hänellä on kokemusta sekä body- että bikini fitness kisaajien valmentamisesta. Oman kantapään kautta opitun tiedon lisäksi Mia on koulutukseltaan Personal trainer ja kartuttaa kokoajan tietotaitoa itseopiskeluna.

Luonteeltaan Mia on avoin, iloinen, helposti lähestyttävä ja kannustava. Helpolla treenattavat eivät kuitenkaan pääse, sillä Mia on myös vaativa piiskuri: treenit tehdään kovaa mutta turvallisesti.

Mia ohjaa Helsingissä.

mia@fitfarm.fi

Personal trainerit

Oskari Aaltonen – personal trainer

Osku on Itä-Suomesta lähtöisin ja käynyt FitFarmin Personal trainer -koulutuksen. Vuosi vuodelta tavoitteellisempi kuntosaliharjoittelu on ollut osa hänen arkeaan jo 12 vuoden ajan. Tampereelle hän saapui alunperin suorittamaan tekniikan korkeakouluopinnot, mutta valmistuttuaan tajusi treenaamisen ja ohjaamisen olevan hänelle tärkempää. Persoonaltaan hän on iloinen ja huumorintajuinen, mutta treenamisen suhteen periksiantamaton. Oskun mielestä hyvä asiakassuhde perustuu molemminpuoliseen luottamukseen ja avoimeen keskusteluun. Tavoite, jonka Osku asettaa itselleen sekä asiakkailleen, on treenata aina täysillä huomioiden puhdas ja oikeaoppinen suoritustekniikka. Hänen ohjauksessaan antaa itsestään enemmän ja jokaisessa treenissä voi kehittyä henkisesti vahvemmaksi.

Oskari ohjaa Helsingissä ja Tampereella

oskari@fitfarm.fi

Renne Korppila – personal trainer

Renne Korppila on varmasti monille tuttu ääni ja kasvo niin radiosta kuin televisiostakin. Mediahommien ohella mies on viihtynyt vapaa-ajallaan aktiivisesti raudan parissa ja Renneltä löytyykin yli kahdeksan vuoden kokemus kuntosaliharjoittelusta. Rennellä on myös pitkä kokemus kamppailulajien parista ennen kuin painojen kolistelu vei miehen mukanaan.
Renne on erittäin kiinnostunut kuntosaliharjoittelun, ravinnon ja kehonmuokkauksen eri osa-alueista ja etsii jatkuvasti uutta tietoa näistä asioista.

Renne painottaa valmennuksessaan mahdollisimman hyvän lihastuntuman ja -aktivaation löytämistä ja lihaksen maksimaalista stimulointia, eli vaikka liikkeet tehdään siististi, ovat Rennen treenit armottomia löylytyksiä!

Renne on valmistunut FitFarmin pt-kurssilta personal traineriksi.

Renne ohjaa Helsingissä.

renne@fitfarm.fi

Pasi Luoma – personal trainer

Pasilla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus salielämästä. Tuusulalaisella salilla raudan makuun päässyt Pasi on treenannut kovaa alusta saakka. Pasi on kiinnostunut ravintoasioista ja fysiologiasta ja on opiskellut personal traineriksi FitFarmin kurssilla.

Treenarina Pasi on vaativa, helpolla tämä mies ei ohjattaviaan päästä. Motivoinnissa miestä avittaa pilke silmäkulmassa sekä positiivinen maailmankatsomus.  Kotisalilla Helsingissä Karhuksikin kutsuttu mies tunnetaan  yli puolimetrisestä kädestä, jolla on voitettu suurin hauis-kisa!

Pasi ohjaa Helsingissä.

pasi@fitfarm.fi