Suosituimmat nyt:

Meillä käy liikuntaedut ja Klarnalla saat 30 päivää maksuaikaa!
ePassi Smartum Klarna

Takaisin ruotuun?

Kukaan ei halua palata ankeuteen. Siksi Fitfarmilla otetaan oikeat askeleet kohti hyvää tekevää arkea. Ja siinä sivussa karistetaan ylimääräiset lomakilot ja peiliin ilmestyy ryhdikkäämpi versio sinusta.

Mutta todetaan silti alkuun, että olipas mukava lomailla! Kesällä grillataan, herkutellaan ja kippistellään. Kaikki juhlat, jälleennäkemiset ja muut kesän kohokohdat ovat täynnä iloa ja nautiskelua ja se on hyvä niin!

Mutta parasta arkeen paluussa on, että me palaamme takaisin ruotuun! Plääh, onko muka? Hyvää tekevä arki antaa voimia ja tuottaa hyvää oloa! Se sun oma keho ja arjen rutiinit on sun kotisi. Me kaikki tiedämme luopumisen tuskan, mutta tämän kesän pylleröinti on menneitä heiniä.

Fitfarmilaisia syksyllä yhdistää yksi asia ja se ei todellakaan ole kärsimys ja kituminen - se on itselleen hyvää tekeminen ja etusijalla on oma terveys ja hyvinvointi! Jos rutiinit lähtivät lomalla siis ihan lapasesta, nyt on hyvä aika kesyttää itsensä takaisin arkeen.

Kun haluat laihtua & keventää oloa:

column_1_image.alt

Superdieetti®
(6 vko)

SUPERDIEETTI® on valintasi kun olet jojoillut pitkään. Tässä valmennuksessa ruoat punnitaan, jotta painonpudotus olisi mahdollisimman tehokasta. Valmennuksen aikana syödään ihan normaalia mutta terveellistä arkiruokaa.

SEURAAVAT VALMENNUSLÄHDÖT: 8.8.2022 (12 vko)
28.8.2022 (6 vko)


Aloita Superdieetti®!

column_2_image.alt

VHH (8 vko)

VHH on valintasi kun haluat aloittaa terveellisemmät elämäntavat stressittömästi ja lempeämmin. Tässä valmennuksessa ruokia ei punnita eikä mitään ruoka-aineita kielletä. Valmennuksen aikana keskitytään terveellisen ruokavalion peruspilareihin ja opetellaan uusia rutiineja.

SEURAAVA LÄHTÖ: 15.8.2022

Aloita VHH!

column_3_image.alt

KETO49® (7 vko)

KETO49® on valintasi kun sinua kiinnostaa ketogeeninen ruokavalio ja olet valmis äärimmäisen tiukkaan mutta tehokkaaseen rasvanpolttoon! Tässä valmennuksessa keskitytään noudattamaan tarkkaa ketogeenistä ruokavaliota seitsemän viikon ajaksi.

SEURAAVA LÄHTÖ: 22.8.2022
Aloita KETO49®!

column_1_image.alt

30 Day Fat Burn Challenge
(4 vko)

30 Day Fat Burn Challenge on valintasi kun haluat haastaa itseäsi ja polttaa rasvaa tehokkaasti. Tämä verkkovalmennus ei ole elämäntapamuutos vaan tehokas rasvanpolttokuuri.

SEURAAVA LÄHTÖ: 8.8.2022

Lähde mukaan!

Kun haluat löytää aikaa ja motivaatiota treeneihin:

column_1_image.alt

BOOST & BURN - UUTUUS
(6 vko)

FITFARM Boost & Burn® on valintasi, kun haluat monipuolisen kotitreeniohjelman, joka on muokattavissa juuri omiin tavoitteisiisi sekä omaan arkeesi sopivaksi. Valmentaja on tukenasi koko valmennuksen ajan ja auttaa treenikokonaisuuden rakentamisessa. Kehitystäsi tukee myös terveellinen ruokavalio!

SEURAAVA LÄHTÖ: 8.8.2022

Aloita BOOST & BURN!

column_2_image.alt

GET UP! (4 vko)

GET UP! on valintasi kun kaipaat simppeliä ja selkeää treenisuunnitelmaa ja haluat tehdä pelkästään ohjattuja treenejä. Treenit 3 kertaa viikossa, 30-40 minuuttia kerrallaan kehonpainoa, kahvakuulaa tai muuta vastusta hyödyntäen!

SEURAAVA LÄHTÖ: 15.8.2022

Aloita GET UP!

column_3_image.alt

KAHVAKUULATREENIT (4 vko)

Kahvakuulatreenit on valintasi jos tykkäät kahvakuulailla, mutta kaipaat uusia ideoita tehokkaisiin mutta nopeisiin treeneihin. Voit itse päättää kuinka monta kahvakuulatreeniä teet viikossa (2-4) ja haastetta saat eripainoisista kahvakuulista! Treenit kestävät 30-50 min.

VOIT ALOITTAA HETI!

Aloita KAHVAKUULATREENIT!

Kun haluat saada uusia ideoita ja tehoa treeneihin:

column_1_image.alt

FITBELFIE® & LEGS (6 vko)

FITBELFIE® & LEGS on valintasi kun haluat satsata alakropan treenaamisen ja saavuttaa unelmiesi shortsikunnon tulevaa kesää varten. Tehokkaiden koti- ja salitreenien ja ruokavalion avulla onnistut varmasti!

SEURAAVA LÄHTÖ: 1.8.2022

Lähde mukaan!

column_2_image.alt

FITBACK & DELTS
(6 vko)

FITBACK & DELTS on valintasi, kun haluat painottaa treeneissäsi selän ja olkapäiden lihaksia. Tämän valmennuksen treeni- ja ruokavalioiden avulla sekä valmentajiemme tuella saavutat ne pyöreät olkapäät ja treenatun selän, joista olet aina haaveillut!

SEURAAVA LÄHTÖ: 29.8.2022
Lähde mukaan!

column_3_image.alt

RUN-juoksuvalmennus™ (12 vko)

Kehity monipuolisen juoksuohjelman avulla! RUN-juoksuvalmennus™ sopii eritasoisille liikkujille, sillä valmennuksesta löytyy kolme eri tasoista valmennusryhmää lähtötason mukaan. Saat käyttöösi juoksuohjelman sekä juoksua tukevan sali- ja kotitreeniohjelman, sekä juoksijalle suunnitellun ruokavalion.

SEURAAVA LÄHTÖ: 1.8.2022

Aloita RUN!

column_1_image.alt

SPORT™

Suomen henkilökohtaisin verkkovalmennus auttaa sinua kehittymään treeneissäsi!

SEURAAVA LÄHTÖ: 1.8.2022

Lähde mukaan!

column_2_image.alt

Bikini Challenge®

Uudistunut Bikini Challenge® on täällä! Jos olet kiinnostunut treenaamisesta ja kehonsi muokkaamisesta, lämpimästi tervetuloa mukaan.

SEURAAVA LÄHTÖ: 8.8.2022

Lähde mukaan!

Kun haluat aloittaa liikunnan:

column_1_image.alt

Rapakunnosta eroon 30 päivässä (4 vko)

Rapakunnosta eroon 30 päivässä on valintasi jos et ole liikkunut aiemmin, mutta haluat vihdoin lähteä liikkeelle. Tässä valmennuksessa edetään maltilla ja pääset nauttimaan onnistumisen tunteista ja kehityksestä matalan kynnyksen treenien avulla!

VOIT ALOITTAA HETI!

Aloita Rapakunto-kurssi!

column_2_image.alt

Tehostartti (4 vko)

TEHOSTARTTI on valintasi kun haluat lyhyen mutta tehokkaan sysäyksen liikunnan aloittamiseen. Valmennus sisältää monipuolisen kattauksen sali- ja kotitreenejä ja mukana on myös treenaamista tukeva ruokavalio!

VOIT ALOITTAA HETI!

Aloita Tehostartti!

column_3_image.alt

Salistartti (4 vko)

SALISTARTTI on valintasi, jos haluat aloittaa kuntosalilla käymisen ja huolehtia lihaskunnosta. Tästä valmennuksesta opit kuntosalilla treenaamisen perusteet, oikeaoppiset tekniikat ja pääset nauttimaan uudesta harrastuksesta!

VOIT ALOITTAA HETI!

Aloita Salistartti

Kun haluat tehdä täsmätreenejä:

column_2_image.alt

TINY WAIST™ (4 vko)

TINY WAIST™ on valintasi kun haaveilet kapeammasta ja vahvemmasta keskivartalosta. Tämän kurssin harjoitukset ovat monipuolisia ja äärimmäisen tehokkaita!

VOIT ALOITTAA HETI!

Aloita TINY WAIST™!

column_3_image.alt

FITMAMA® (6 vko)

FITMAMA® on erityisesti äideille suunniteltu kokonaisuus. Tässä valmennuksessa on huomioitu kiireinen perhearki niin treeneissä kuin ruokavaliossakin. Valmennus sopii kaikille raskaanaoleville, synnyttäneille sekä imettäville äideille.

SEURAAVA LÄHTÖ: 8.8.2022

Aloita FITMAMA®!

Kun haluat edistää kehon ja mielen hyvinvointia:

column_1_image.alt

KEHONHUOLTO (4 vko)

Kehonhuolto on valintasi kun haluat parantaa kehosi liikkuvuutta ja huoltaa kehoasi. Tämä kurssi sopii loistavasti sellaisenaan suoritettavaksi tai muiden verkkovalmennustemme kaveriksi!

VOIT ALOITTAA HETI!

Aloita KEHONHUOLTO!

column_2_image.alt

FLOW (6 vko)

FLOW on valintasi kun haluat tehdä lempeitä ja rauhallisia jooga-, pilates-, lihaskunto- ja rentoutusharjoituksia. Tämän valmennuksen avulla luot kiireisen arjen keskelle ihania rauhoittumishetkiä!

VOIT ALOITTAA HETI!

Aloita FLOW!

column_3_image.alt

RENTOUDU (4 vko)

RENTOUDU on valintasi kun haluat rauhoittaa oloasi, hengitystäsi ja ottamaan omaa aikaa kiireisen arjen keskellä. Tämän kurssin avulla sanot hyvästit kireälle pinnalle ja jännitystiloille. Sisältää 10 mahtavaa, Jutta Larmin ohjaamaa rentoutusharjotusta.

VOIT ALOITTAA HETI!

Aloita RENTOUDU!

Muista myös nämä valmennukset ja kurssit, jotka voit aloittaa milloin haluat:

  • Pysäytä herkkukierre mitä jos tällä kertaa ihan oikeasti opettelisit katkaisemaan sokerikoukun ja nujertamaan napostelun – lopullisesti?
  • Stressi haltuun – stressinhallintaa jokapäiväiseen arkeen.

Onko verkkovalmennusten maailma sinulle uusi?

Onko verkkovalmennusten maailma sinulle uusi? Ennen kuin ostat valmennuksen, lue bloistamme mitkä ovat verkkovalmennusten konkreettiset hyödyt.

Lue verkkovalmennusten konkreettisista hyödyistä!

block_image.alt

Verkkovalmennuksilla on 100 % tyytyväisyystakuu!

Olemme varmoja siitä, että tulet olemaan tyytyväinen valmennustemme sisältöön. Tämän vuoksi haluamme tehdä päätöksen tekemisestä mahdollisimman helppoa ja annamme 14 päivän tyytyväisyystakuun.

Takuu on voimassa kaksi viikkoa valmennuksen virallisen aloituspäivämäärän jälkeen ja koskee valmennuksia, joilla on tietty aloituspäivämäärä. Jos et ole tyytyväinen valmennuksen, saat rahasi takaisin tai voit vaihtaa toiseen sopivampaan valmennukseen.

HUOM! Takuu ei koske liikuntaeduilla maksettuja valmennuksia, eikä Black Week -kampanjatarjouksia. Takuun voi käyttää vain yhden kerran

Vuonna 2021 verkkovalmennuksiamme käytiin yli 120 000 kertaa. Asiakkaamme antoivat meille arvosanan 8,6 / 10!

Huom! Tätä valmennusta/kurssia ei voi maksaa liikuntaedulla.