Suosituimmat nyt:

Aloita uusi vuosi energisesti verkkovalmennuksessa!

On taas se aika vuodesta kun suunnitellaan uutta vuotta ja terveellisempää elämää. Moni päättää pudottaa painoa, keventää oloa, aloittaa liikunnan harrastamisen, syödä paremmin ja terveellisemmin, saada lisää energiaa ja vahvistaa kehoa. Aina on uusia unelmia ja tavoitteita, eikä ikinä ole liian myöhäistä aloittaa tai kokeilla uudelleen.

Mikä on sinun päätöksesi vuodelle 2022?

Kokosimme tälle sivulle kaikki parhaimmat valmennukset ja kurssit, joiden avulla aloitat uuden vuoden tavoitteen saavuttamisen tehokkaasti. Nyt on aika tehdä päätöksistä onnistuneesti totta yhdessä meidän ammattilaisten kanssa, lämpimästi tervetuloa mukaan!

block_image.alt

Verkkovalmennuksilla on 100 % tyytyväisyystakuu!

Olemme varmoja siitä, että tulet olemaan tyytyväinen valmennustemme sisältöön. Tämän vuoksi haluamme tehdä päätöksen tekemisestä mahdollisimman helppoa.

Takuu on voimassa kaksi viikkoa valmennuksen virallisen aloituspäivämäärän jälkeen ja koskee valmennuksia, joilla on tietty aloituspäivämäärä. Jos et ole tyytyväinen valmennuksen, saat rahasi takaisin tai voit vaihtaa toiseen sopivampaan valmennukseen.

HUOM! Takuu ei koske liikuntaeduilla maksettuja valmennuksia, eikä Black Week -kampanjatarjouksia. Takuun voi käyttää vain yhden kerran

Vuonna 2021 verkkovalmennuksiamme käytiin yli 120 000 kertaa. Asiakkaamme antoivat meille arvosanan 8,6 / 10!

Kun päätät laihtua:

column_1_image.alt

Superdieetti®
(6 tai 12 vko)

SUPERDIEETTI® on valintasi kun olet jojoillut pitkään. Tässä valmennuksessa ruoat punnitaan, jotta painonpudotus olisi mahdollisimman tehokasta. Valmennuksen aikana syödään ihan normaalia mutta terveellistä arkiruokaa.

SEURAAVAT LÄHDÖT: 17.1.2022 (12 vko) ja 31.1.2022 (6 vko)

Aloita Superdieetti®!

column_2_image.alt

VHH (8 vko)

VHH on valintasi kun haluat aloittaa terveellisemmät elämäntavat stressittömästi ja lempeämmin. Tässä valmennuksessa ruokia ei punnita eikä mitään ruoka-aineita kielletä. Valmennuksen aikana keskitytään terveellisen ruokavalion peruspilareihin ja opetellaan uusia rutiineja.

SEURAAVA LÄHTÖ: 17.1.2022 ja 7.2.2022

Aloita VHH!

column_3_image.alt

KETO49® (7 vko)

KETO49® on valintasi kun sinua kiinnostaa ketogeeninen ruokavalio ja olet valmis äärimmäisen tiukkaan mutta tehokkaaseen rasvanpolttoon! Tässä valmennuksessa keskitytään noudattamaan tarkkaa ketogeenistä ruokavaliota seitsemän viikon ajaksi.

SEURAAVA LÄHTÖ: 31.1.2022

Aloita KETO49®!

Kun päätät aloittaa liikunnan:

column_1_image.alt

Rapakunnosta eroon 30 päivässä (4 vko)

Rapakunnosta eroon 30 päivässä on valintasi jos et ole liikkunut aiemmin, mutta haluat vihdoin lähteä liikkeelle. Tässä valmennuksessa edetään maltilla ja pääset nauttimaan onnistumisen tunteista ja kehityksestä matalan kynnyksen treenien avulla!

VOIT ALOITTAA HETI!

Aloita Rapakunto-kurssi!

column_2_image.alt

Tehostartti (4 vko)

TEHOSTARTTI on valintasi kun haluat lyhyen mutta tehokkaan sysäyksen liikunnan aloittamiseen. Valmennus sisältää monipuolisen kattauksen sali- ja kotitreenejä ja mukana on myös treenaamista tukeva ruokavalio!

VOIT ALOITTAA HETI!

Aloita Tehostartti!

column_3_image.alt

Salistartti (4 vko)

SALISTARTTI on valintasi, jos haluat aloittaa kuntosalilla käymisen ja huolehtia lihaskunnosta. Tästä valmennuksesta opit kuntosalilla treenaamisen perusteet, oikeaoppiset tekniikat ja pääset nauttimaan uudesta harrastuksesta!

VOIT ALOITTAA HETI!

Aloita Salistartti

Kun päätät saada uusia ideoita ja tehoa treeneihin:

column_2_image.alt

BIKINI CHALLENGE®(10 vko)

BIKINI CHALLENGE® on valintasi jos olet kiinnostunut treenaamisesta ja kehonmuokkauksesta. Tämä monipuolinen valmennus on suunniteltu naisille ja sisältää myös kolme erilaista ruokavaliota eri tavoitteille.

SEURAAVA LÄHTÖ: 10.1.2022 (ehdit mukaan 23.1.2022 saakka)

Aloita BIKINI CHALLENGE®!

column_3_image.alt

NEXT LEVEL (8 vko)

NEXT LEVEL on valintasi jos olet jo ihastunut toiminnalliseen harjoitteluun, tai olet kiinnostunut testaamaan sitä. Tässä huippuvalmennuksessa motivaatio pysyy korkealla kun kunto nousee ja treenit vaihtuvat joka viikko! Sisältää myös ruokavalion.

SEURAAVA LÄHTÖ: 24.1.2022 (ehdit mukaan 6.2.2022 saakka)

Aloita NEXT LEVEL!

Kun päätät löytää aikaa ja motivaatiota treeneihin:

column_1_image.alt

NAISTEN KOTITREENIVALMENNUS
(8 vko)

Naisten kotitreenivalmennus on valintasi kun tarvitset monipuolisen treeniohjelman, joka on soviteltavissa juuri omaan arkeesi sopivaksi. Valmentaja auttaa kokonaisuuden rakentamisessa ja hyvinvointia tukee myös terveellinen ruokavalio!

SEURAAVA LÄHTÖ: 24.1.2022 (ehdit mukaan 6.2.2022 saakka)

Aloita NAISTEN KOTITREENIVALMENNUS!

column_3_image.alt

KAHVAKUULATREENIT (4 vko)

Kahvakuulatreenit on valintasi jos tykkäät kahvakuulailla, mutta kaipaat uusia ideoita tehokkaisiin mutta nopeisiin treeneihin. Voit itse päättää kuinka monta kahvakuulatreeniä teet viikossa (2-4) ja haastetta saat eripainoisista kahvakuulista! Treenit kestävät 30-50 min.

VOIT ALOITTAA HETI!

Aloita KAHVAKUULATREENIT!

Kun päätät tehdä täsmätreenejä:

column_1_image.alt

FITBELFIE® & CORE (6 vko)

FITBELFIE® & CORE on valintasi kun haluat keskittyä erityisesti keskivartalon ja pakaroiden kehittämiseen. Tämän naisille suunnitellun valmennuksen aikana koko kroppa treenataan toki läpi mutta painotamme treeniä erityisesti näihin kahteen osa-alueeseen!

SEURAAVA LÄHTÖ: 24.1.2022 (ehdit mukaan 6.2.2022 saakka)

Aloita FITBELFIE® & CORE!

column_2_image.alt

TINY WAIST™ (4 vko)

TINY WAIST™ on valintasi kun haaveilet kapeammasta ja vahvemmasta keskivartalosta. Tämän kurssin harjoitukset ovat monipuolisia ja äärimmäisen tehokkaita!

VOIT ALOITTAA HETI!

Aloita TINY WAIST™!

column_3_image.alt

FITMAMA® (6 vko)

FITMAMA® on erityisesti äideille suunniteltu kokonaisuus. Tässä valmennuksessa on huomioitu kiireinen perhearki niin treeneissä kuin ruokavaliossakin. Valmennus sopii kaikille raskaanaoleville, synnyttäneille sekä imettäville äideille.

SEURAAVA LÄHTÖ: 17.1.2022 (ehdit mukaan 30.1.2022 saakka)

Aloita FITMAMA®!

Kun päätät edistää kehon ja mielen hyvinvointia:

column_1_image.alt

KEHONHUOLTO (4 vko)

Kehonhuolto on valintasi kun haluat parantaa kehosi liikkuvuutta ja huoltaa kehoasi. Tämä kurssi sopii loistavasti sellaisenaan suoritettavaksi tai muiden verkkovalmennustemme kaveriksi!

VOIT ALOITTAA HETI!

Aloita KEHONHUOLTO!

column_2_image.alt

FLOW (6 vko)

FLOW on valintasi kun haluat tehdä lempeitä ja rauhallisia jooga-, pilates-, lihaskunto- ja rentoutusharjoituksia. Tämän valmennuksen avulla luot kiireisen arjen keskelle ihania rauhoittumishetkiä!

VOIT ALOITTAA HETI!

Aloita FLOW!

column_3_image.alt

RENTOUDU (4 vko)

RENTOUDU on valintasi kun haluat rauhoittaa oloasi, hengitystäsi ja ottamaan omaa aikaa kiireisen arjen keskellä. Tämän kurssin avulla sanot hyvästit kireälle pinnalle ja jännitystiloille. Sisältää 10 mahtavaa, Jutta Larmin ohjaamaa rentoutusharjotusta.

VOIT ALOITTAA HETI!

Aloita RENTOUDU!

Muista myös nämä valmennukset ja kurssit, jotka voit aloittaa milloin haluat:

Huom! Tätä valmennusta/kurssia ei voi maksaa liikuntaedulla.