Syksyn valmennuslähdöt:

column_1_image.alt

Superdieetti®
1.11. (6 vko)

Superdieetti on suosittu laihdutusvalmennus, jossa yhdistetään terveellinen ruokavalio monipuoliseen treenaukseen. Valmennuksessa saat tuloksia myös ilman liikuntaa, joten se sopii myös ruokavaliodieetiksi!

column_2_image.alt

Fitmama®
25.10.

Valmennus odottaville ja jo synnyttäneille äideille. Valmennus tarjoaa juuri äitien tarpeisiin räätälöityä liikuntaa ja terveellisen ruokavalion vauva-arjen tueksi!

column_3_image.alt

SPORT™
18.10.

SPORT™ on Suomen henkilökohtaisin verkkovalmennus. SPORT™ tähtää monipuolisten treeniohjeiden ja niitä tukevan ruokavalion avulla juuri sinun tavoitteidesi saavuttamiseen. Paketti sisältää kaiken, mitä tarvitset lisätäksesi voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta.

column_1_image.alt

FITBELFIE® & CORE 18.10.

Kuuden viikon keskivartalon ja pakaroiden tehokuuri, jossa yhdistetään sali- ja kotitreenit tehokkaiden tulosten saavuttamiseksi juuri halutuilla kohdealueilla!

column_2_image.alt

5 Kiloa pois
8.11.

Kuuden viikon painonpudotus-valmennus miehille! 5 kiloa pois -valmennus on järkevä, monipuolinen ja tehokas. Voit valita noudatatko pelkkää ruokavaliota vai ruokavalion ja treeniohjelman yhdistelmää.

column_3_image.alt

KETO49®
25.10.

Seitsemän viikon tehokas ketodieetti, jossa painoa pudotetaan erittäin tehokkaasti ketogeenisen ruokavalion ja salitreenin yhdistämällä.

column_1_image.alt

Naisten kotitreenivalmennus
25.10.

Tämä kotitreenivalmennus auttaa sinua kunnon kohottamisessa ja ylläpitämisessä. Tehokkaiden kotitreenien avulla pidät huolta liikunnasta kiireisen arjen keskellä, silloin kun sinulle parhaiten sopii! Mukana myös treenejä tukeva terveellinen ruokavalio.

column_2_image.alt

Bikini Challenge®
29.11.

Uudistunut Bikini Challenge® on täällä! Jos olet kiinnostunut treenaamisesta ja kehonrakennuksesta, lämpimästi tervetuloa mukaan. Valmentajinasi toimii jatkossa kokonainen valmennustiimi!

column_3_image.alt

VHH
8.11.

Tässä ravintovalmennuksessa ei ole kiellettyjä ruoka-aineita vaan muutos vähähiilihydraattisempaan elämään tehdään arkea kestävällä tavalla. Säilytä valmennuksella jo saavutetut tulokset tai pudota painoa syömällä oikein!

column_2_image.alt

RUN – JUOKSUVALMENNUS™

Valmennus sopii kaikille juoksemisesta innostuneille – aina vasta-alkajista kokeneempiin juoksijoihin. Saat käyttöösi kolme eritasoista ohjelmaa, joten saat omalle osaamistasollesi sopivaa treeniä. Valmennukseen kuuluu myös ruokavalio.

column_3_image.alt

GET UP!
1.11.

Parempi kunto kiikarissa? GET UP! on intensiivinen mutta simppeli verkkovalmennus, jonka avulla pääset takaisin treenaamisen makuun ja parannat kuntoasi. Tee kolme 30-40 min ohjattua treeniä viikossa kotona tai kuntosalilla ja kehity!

column_1_image.alt

Tehostartti
aloita kun sinulle sopii!

Tämä valmennus auttaa sinut elämäntapamuutoksen alkuun! Saat treeniohjelmat, ruokavalion ja mentaalivalmennuksen painonpudotuksesi tueksi. Aloittaa voit vaikka heti!

column_2_image.alt

Kahvakuulatreenit
Aloita kun sinulle sopii!

Tykkäätkö treenailla kahvakuulalla, mutta kaipaat uusia ideoita treeneihin? Kahvakuulatreenit-kurssi sopii niin aloitteleville kuin kokeneemmillekin kahvakuulailijoille. Kurssi sisältää joka viikolle 2 ohjattua ja 2 liikepankkivideoista koottua treeniä.

column_3_image.alt

Salistartti
Aloita kun sinulle sopii!

Salistartti on kuntosaliharjoittelua aloittelevalle sopiva verkkovalmennus. Salistartti sisältää aloittelijalle sopivan kuntosaliohjelman ja saat paljon vinkkejä valmentajalta turvalliseen kuntosalilla treenaamiseen.

Muista myös nämä valmennukset ja kurssit, jotka voit aloittaa milloin haluat:

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!