Vaaka ei kerro koko totuutta, mutta voi olla hyvä vihje

Tiesitkö, että yli 30-vuotiaista aikuisista naisista vähintään ylipainoisia on 63 %? Miehillä tämä luku on 72 % ja lähes joka toinen (46 %) mies ja nainen on vyötärölihava (THL). Ylipaino aiheuttaa monenlaisia terveydellisiä haasteita ja sen vuoksi sille kannattaa tehdä jotain.

Tiedätkö vyötärön ympärysmittasi?

Vatsaontelon sisään, vatsan seudulle ja sisäelimiin kertynyt ylimääräinen rasva ilmenee vyötärön ympärysmitan suurenemisena. Vyötärölihavuudella on todettu selvä yhteys sydän- ja verisuonitauteihin sekä tyypin 2 diabetekseen. Miehillä vyötärölihavuuden rajana pidetään 100 cm ja naisilla 90 cm (THL). Tiedätkö sinä oman vyötärön ympärysmittasi?

Me haluamme edistää ihmisten terveyttä auttamalla heitä painonhallinnassa, ruokavalion muokkaamisessa ja liikunnan eri muodoissa. Meiltä löytyy kaikkiin näihin osa-alueisiin luotettavia ja toimivia verkkovalmennuksia yli 10 vuoden kokemuksella.

Klikkaa itsesi peremmälle ja löydä helpot sekä toimivat verkkovalmennukset ruokavalion muuttamiseen, liikkumiseen ja painonhallintaan. Terveydeksi!

Simppelit painonpudotusvalmennukset – terveydeksi!

column_1_image.alt

VHH | 69 €

VHH-ravintovalmennuksen avulla opetellaan syömään terveellisemmin ja tekemään parempia valintoja päivittäisessä arjessa. VHH on lempeään painonhallintaan. Ei liikuntapakkoa!

Tutustu valmennukseen!

column_2_image.alt

KETO49® | 59 €

Seitsemän viikkoa kestävän KETO49®-rasvanpolttodieetin teho perustuu ketogeeniseen ruokavalioon. Tiukka mutta äärimmäisen toimiva. Ei liikuntapakkoa!

Tutustu valmennukseen!

column_3_image.alt

SUPERDIEETTI® | alk. 59 €

Superhelppo, supertehokas ja supersuosittu laihdutusvalmennus. Noudata valmentajan ohjeita ja paino putoaa. Ei liikuntapakkoa!

Tutustu valmennukseen!

column_1_image.alt

5 KILOA POIS | 59 €

5 kiloa pois on miehille suunniteltu laihdutusvalmennus. Syö järkevämmin ja pudota ylimääräisiä kiloja. Ei liikuntapakkoa!

Tutustu valmennukseen!

Trustmary Reviews

Tehoa liikuntaan – terveydeksi!

column_1_image.alt

BIKINI CHALLENGE® | 99 €

Energiaa, parempaa kuntoa, lihaskasvua ja hyvää oloa naisille suunnatun monipuolisen Bikini Challenge® -valmennuksen avulla.

Tutustu valmennukseen!

column_2_image.alt

RUN-juoksuvalmennus™ | 99 €

Kehitä juoksuasi ammattilaisten opastuksella. Saat käyttöösi kolme eri tasoista ohjelmaa, josta valitset itsellesi sopivimman. Juokse paremmin ja saavuta tavoitteesi!

Tutustu valmennukseen!

column_3_image.alt

Voimaharjoittelu | 99 €

Kasvata voimatasoja ja paranna yleistä terveyttä, toimintakykyä ja lihastasapainoa voimaharjoittelun avulla.

Tutustu valmennukseen!

column_1_image.alt

NAISTEN KOTITREENIVALMENNUS | 69 €

Iloista mutta tehokasta menoa turvallisesti omasta olohuoneestasi! Naisten kotitreenivalmennuksen avulla rakennat omaan arkeesi sopivan treenikokonaisuuden.

Tutustu valmennukseen!

column_2_image.alt

FITMAMA® | 59 €

Terveellistä ruokaa, hyvää oloa ja palautumista edistävää liikuntaa raskaanaoleville, synnyttäneille ja imettäville äideille!

Tutustu valmennukseen!

column_3_image.alt

GET UP! | 49 €

GET UP! on uusi tehokas mutta yksinkertainen verkkovalmennus, jonka avulla pääset takaisin treenaamisen makuun ja parannat kuntoasi. Tässä valmennuksessa tehdään kolme 30-40 min ohjattua treeniä viikossa. Voit tehdä treenit kotona, salilla tai vaikka mökkilaiturilla!

Tutustu valmennukseen!

column_1_image.alt

FITBELFIE® & CORE | 59 €

Naisten oma, pakara- ja keskivartalon lihasten kehittämiseen keskittyvä verkkovalmennus!

Tutustu valmennukseen!

block_image.alt

etkö löytänyt esimääsi valmennusta?

Meillä on laaja valikoima verkkovalmennuksia hyvinvointisi kasvattamiseksi:

Lämpimästi tervetuloa mukaan – terveydeksi!

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!