Onnenpyörä!

Pyöritä onnenpyörää ja voita ilmainen verkkovalmennus!

Tervetuloa pyörittämään FITFARMin Onnenpyörää! Sinulla on mahdollisuus voittaa erisuuruisia alennuskoodeja, tai jopa ilmainen verkkovalmennus.

Ps. Pääset pyörittämään Onnenpyörää kun klikkaat vasemmalla puolella olevaa sinistä painiketta. Onnea pyöritykseen!

Huom! Voit pyörittää Onnenpyörää vain yhden kerran!

 

Tee elämäsi päätös ja lähde mukaan verkkovalmennukseen!

Me Fitfarmilla päätimme pistää vuoden 2022 ryminällä liikkeelle! Tarjolla on kautta aikojen laajin kattaus suomalaisten rakastamia valmennuksia. Tottakai vuoden aloittaa jo legendaariseksi kasvanut Superdieetti - Suomen suosituin verkkovalmennus! Vuoden 2022 Superdieetti on jälleen uudistunut ja se on monipuolisempi kuin koskaan!

Ketoilu kiinnostaa yhä suurempaa joukkoa suomalaisista ja rasvanpolttorakettimme, Keto49 on ansaitusti noussut suosituimpien valmennusten joukkoon. Unohtamatta asiakkaidemme rakastama VHH. Kotona treenaaminen on suositumpaa kuin koskaan ja meiltä löydät laajan valikoiman siihen sopivia valmennuksia.

FITFARMIN VERKKOVALMENNUKSILLA ON 100 % TYYTYVÄISYYSTAKUU!

Olemme varmoja siitä, että tulet olemaan tyytyväinen valmennustemme sisältöön. Tämän vuoksi haluamme tehdä päätöksen tekemisestä mahdollisimman helppoa.

Takuu on voimassa kaksi viikkoa valmennuksen virallisen aloituspäivämäärän jälkeen ja koskee valmennuksia, joilla on tietty aloituspäivämäärä. Jos et ole tyytyväinen valmennuksen, saat rahasi takaisin tai voit vaihtaa toiseen sopivampaan valmennukseen.

Takuu ei koske liikuntaeduilla maksettuja valmennuksia, eikä Black Week -kampanjatarjouksia. Takuun voi käyttää vain yhden kerran.

Vuonna 2021 verkkovalmennuksiamme käytiin yli 120 000 kertaa. Asiakkaamme antoivat meille arvosanan 8,6 / 10!

Jos voitan, minkä valmennuksen valitsen?

Huom! Tätä valmennusta/kurssia ei voi maksaa liikuntaedulla.