FITFARMin liikunnalliset verkkovalmennukset

Liikutaan kohti parempaa oloa

Liikkeelle lähteminen ei ole aina helppoa, mutta onneksi sitä ei tarvitse tehdä yksin. Meidän ammattivalmentajamme ovat apuna, tavoittelet sitten kiinteämpää keskivartaloa, lihaksia tai ylipäätään liikunnallisempia elämäntapoja. Lopputuloksena on toivottavasti aina parempi olo, niin henkisesti kuin fyysisestikin.

Kurkkaa liikunnalliset verkkovalmennuksemme alta!

Valitse itsellesi parhaiten sopiva liikunnallinen verkkovalmennus:

column_1_image.alt

SPORT™

Valmennuksen tavoitteena on rakentaa liikunta osaksi elämää. Sisältää todella monipuoliset treeniohjelmat ja kehitystä tukevan terveellisen ruokavalion. Tämä valmennus sopii jokaiselle, joka haluaa lähteä rakentamaan urheilullisempaa elämäntapaa.

TULE MUKAAN!

column_2_image.alt

BIKINI CHALLENGE®

Treenaamisesta, kehonmuokkauksesta ja/tai kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kiinnostuneiden naisten oma verkkovalmennus!

TULE MUKAAN!

column_3_image.alt

Run – juoksuvalmennus™

Valmennus sopii kaikille juoksemisesta innostuneille – aina vasta-alkajista kokeneempiin juoksijoihin. Saat käyttöösi kolme eritasoista ohjelmaa, joten saat omalle osaamistasollesi sopivaa treeniä. Valmennukseen kuuluu myös ruokavalio.

TULE MUKAAN!

column_1_image.alt

VOIMAVARAVALMENNUS

Voimavaravalmennuksen tavoitteena on opettaa sinua hallitsemaan omaa kokonaiskuormitustasi ja säätelemään voimavarojasi niin, että sinulla riittää energiaa ja elinvoimaa vielä työpäivän sekä toteutettujen treenien jälkeenkin.

ALOITA HETI!

column_2_image.alt

SALISTARTTI

Salistartti on kuntosaliharjoittelua aloittelevalle sopiva verkkovalmennus. Salistartti sisältää aloittelijalle sopivan kuntosaliohjelman ja saat paljon vinkkejä valmentajalta turvalliseen kuntosalilla treenaamiseen.

ALOITA HETI!

column_3_image.alt

VOIMAHARJOITTELU

Voimaharjoittelu-verkkovalmennus on nimensä mukaisesti kaikille voimantasojen kasvattamisesta kiinnostuneille. Valmennuksen aikana käydään läpi voimaharjoittelun eri muodot ja opitaan syömään voimaharjoittelua tukevasti.

TULE MUKAAN!

column_1_image.alt

NEXT LEVEL

Valmennus on suunniteltu crosstraining-tyyppistä harjoittelua tehneille tai salilla jo hieman treenanneille, eli sinulla tulee olla perustietämys kuntosaliliikkeistä. Valmennuksen treenit toteutetaan pääosin kuntosalilla vapaita painoja hyödyntämällä sekä oman kehon painoa hyväksi käyttäen.

TULE MUKAAN!

column_2_image.alt

RAPAKUNNOSTA EROON 30 PÄIVÄSSÄ

Liian monelle rapakuntoiselle liikunnan aloittaminen tyssää alkuunsa. Me päätimme korjata ongelman valmennuksella, jossa edetään maltilla ja tarjotaan sopivasti haastetta ja hyvää oloa.

Heitä hyvästit rapakunnolle ja aloita elämäsi tärkein kuukausi samantien!

ALOITA HETI!

column_3_image.alt

MADNESS

MADNESS on kotitreenivalmennus, joka on kehitetty kaikille, jotka valittavat, että kotona treenaamisesta ei oe hyötyä. Kuuden viikon valmennus koostuu raskaasta lihaskuntoharjoittelusta, joka haastaa lihaksesi sekä myöskin henkisen kanttisi.

Otatko haasteen vastaan?

ALOITA HETI!

Liikunnallisesta valmennuksesta treeniä ja liikkumisen iloa

Kaipaatko liikkuvampaa valmennusta, jossa pääset löytämään itsellesi sopivan liikkumisen muodon tai tavan treenata? FITFARMin liikunnallisista valmennuksista löytyy sopiva valmennus moneen eri tavoitteeseen ja tahtotilaan. Kiinnostaako liikunnallinen elämäntapa tai vaikka juoksu? Haluatko kiinteyttää pakaroita ja keskivartaloa vai kenties kasvattaa lihasta? Liikunnallisissa valmennuksissa sinua ohjaavat kokeneet valmentajat, jotka pitävät huolta treenauksen onnistumisesta.

Jäitkö miettimään, sopiiko jokin valmennus juuri sinulle?

Jos pohdit jonkin tietyn valmennuksen sopivuutta juuri sinulle, otathan rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme! Sieltä saat asiantuntevaa apua oikean valmennuksen valitsemiseen sekä vastauksia kaikkiin kysymyksiisi.

Tervetuloa mukaan valmennukseen ja ottamaan ensiaskel kohti tavoitteitasi!

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!