2019/12 - Kyselyarvonnan säännöt

ARVONNAN SÄÄNNÖT: Miesten valmennustoiveet 12/2019

Osallistumalla tähän arvontaan sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä ja niihin pohjaten tehtyjä päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta.

 

  1. Järjestäjä

 Xemax Oy

Aleksis Kivenkatu 24 B 24

33200 Tampere

Y-tunnus 1761627-4

 

  1. Osallistumisoikeus

Arvontaan voivat osallistua luonnolliset henkilöt, jotka vastaavat järjestäjän kyselyyn koskien miesten toiveita valmennuskehityksessä ja jättävät vastauslomakkeella sähköpostinsa.

Arvontaan eivät voi osallistua Xemax Oy:n omat työntekijät.

 

  1. Palkinnot

Sähköpostinsa jättäneiden kesken arvotaan viisi vapaavalintaista valmennusta. Jokainen osallistuja voi voittaa vain yhden ilmaisen valmennuksen. Voitettu valmennus tulee lunastaa vuoden 2020 loppuun mennessä.

 

  1. Voittajien valinta ja julkistus

Järjestäjä arpoo sähköpostinsa jättäneiden kesken satunnaiset voittajat kyselyn vastausajan umpeutumisen jälkeen. Arvonnan voittajiin otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä sähköpostitse 24.1.2020 mennessä.

 

  1. Rekisteritiedot

Osallistujan antamaa sähköpostiosoitetta käytetään ainoastaan arvonnan voittajan valintaan, siitä tiedottamiseen ja palkinnon toimittamiseen. Osallistujan antamia tietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.

 

  1. Järjestäjän vastuu

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainituista palkinnoista. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kyselyyn osallistumiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta ja kuluista, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta.

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta liittyen palkinnon käyttöön ja kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei missään tilanteessa voi ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

Järjestäjällä on oikeus peruuttaa arvonta ylivoimaisen esteen tai vastaavan tapahtuman johdosta. Järjestäjällä on myös oikeus hylätä sellaiset osallistujat, joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.


Haluatko maksaa liikuntaeduilla?