Hanki valmennus nyt!

Ensiaskeleen ottaminen ei ole helppoa, varsinkaan jos kyse on kuntoilusta tai painonhallinnasta. Onneksi ensiaskelta ei tarvitse ottaa yksin, siinä auttavat ammattivalmentajamme. Ja mikä parasta, verkkovalmennuksessa ensiaskeleen voi ottaa helposti, vaikka oman olohuoneen matolla.

Tervetuloa mukaan kohti terveellisempää ja kevyempää kevättä!

Dieetit painonhallintaan

column_1_image.alt

SUPERDIEETTI®
6 vko 5.4.
12 vko 12.4.

Suosittu laihdutusvalmennus, johon kuuluu terveellinen ruokavalio ja monipuolinen treeniohjelma. Valmennus soveltuu myös suoritettavaksi ilman liikuntaa.

column_2_image.alt

KETO49® 5.4.

Kun haluat pudottaa painoa ja polttaa rasvaa, tehokas ja intensiivinen ketogeeniseen ruokavalioon perustuva dieetti auttaa saavuttamaan tuloksia.

column_3_image.alt

VHH 12.4. & 26.4.

Ota vähähiilihydraattinen elämäntapa haltuun VHH-valmennuksessa, jossa opit vähähiilihydraattisen ruokavalion salat ilman kitsastelua.

Kaikki dieettimme voi halutessaan suorittaa ilman liikuntaa!

Liikuntaa arkeen

column_1_image.alt

RUN | 5.4.

Run -juoksuvalmennus™ sopii liikkujille laidasta laitaan, olitpa sitten vasta juoksuharrastusta aloitteleva tai jo pitkään lajia harrastanut konkari. Saat käyttöösi juoksuohjelman, sali- ja kotitreeniohjelman, sekä tekniikkavideot, joiden avulla suoritat harjoitteet tehokkaasti ja turvallisesti. Voit valita, haluatko suorittaa kaikki treenit kotona vai haluatko panostaa enemmän lihaskuntoharjoitteluun myös salilla.

column_2_image.alt

SPORT | 10.5.

SPORT™ valmennuksen avulla on helppo rakentaa juuri sinulle sopiva urheilullinen kokonaisuus! Saat käyttöösi erittäin monipuolisen treeniohjelman ja sitä tukevan terveellisen ruokavalion!

column_3_image.alt

Naisten kotitreenivalmennus | 15.3.

Paranna lihas- ja kestävyyskuntoa, kehonhallintaa, liikkuvuutta sekä ryhtiä tämän kotitreenivalmennuksen avulla. Luo omaan arkeen ja tavoitteisiin sopiva liikunnallinen kokonaisuus, jota tukee terveellinen ruokavalio.

column_1_image.alt

BIKINI CHALLENGE® | 29.3.

Treeniä, rasvanpolttoa, fiksumpaa syömistä, lisää voimaa tai kiinteyttä - tätä on uudistunut BIKINI CHALLENGE®. Luvassa on hyvää oloa ja ennen kaikkea tuloksia, jotka näkyvät myös peilistä. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

column_2_image.alt

VOIMAHARJOITTELU | 5.4.

Voimaharjoittelu-valmennuksessa saat selkeät ohjeet voimatasojen kasvattamiseen, yleisen terveyden ja toimintakyvyn sekä lihastasapainon parantamiseen. Ammattitaitoiset valmentajat antavat sinulle tavoitteesi mukaiset työkalut, pitävät luentoja ja vastaavat henkilökohtaisesti kysymyksiisi!

column_1_image.alt

FitBelfie® & Core | 26.4.

FITBELFIE® & CORE -verkkovalmennuksessa keskitytään pakara- ja keskivartalotreeniin. Jos tavoitteenasi on pyöreiden pakaroiden lisäksi kiinteä ja kapea keskivartalo, FITBELFIE® & CORE on sinulle oikea verkkovalmennus!

column_2_image.alt

FITMAMA® | 5.4.

Raskaanaoleville ja synnyttäneille äideille. Terveellinen ruokavalio ja monipuolisia treenejä vauvankin kanssa tehtäväksi!

Trustmary Reviews

Valmennukset jotka voi aloittaa heti!

column_1_image.alt

Tehostartti

Tehostartti on 4 viikkoa kestävä valmennus, joka sisältää kaiken tarvittavan ja jonka avulla aloitat pysyvän elämäntapamuutoksen tekemisen. Tällä valmennuksella pääset kerralla vauhtiin!

column_2_image.alt

Voimavaravalmennus

Voimavaravalmennus tähtää poikkeuksellisen koviin tuloksiin paitsi fyysisessä kunnossasi, myös energisyytesi, elämänlaatusi ja onnellisuutesi näkökulmista.

Tämän valmennuksen tavoitteena on opettaa sinua hallitsemaan omaa kokonaiskuormitustasi ja säätelemään voimavarojasi niin, että sinulla riittää energiaa ja elinvoimaa vielä työpäivän sekä toteutettujen treenien jälkeenkin.

column_3_image.alt

Rapakunnosta eroon 30 päivässä

Liian monelle rapakuntoiselle liikunnan aloittaminen tyssää alkuunsa. Me päätimme korjata ongelman ohjelmalla, jossa edetään maltilla ja tarjotaan sopivasti haastetta ja hyvää oloa. Jos siis olet rapakunnossa, nyt on sinun vuorosi nauttia liikkumisesta ilman turhautumista ja syyllisyyden tunnetta!

Heitä hyvästit rapakunnolle ja aloita elämäsi tärkein kuukausi samantien!

column_1_image.alt

Pysäytä herkkukierre

PYSÄYTÄ HERKKUKIERRE -valmennuksen tavoitteena on, että opit itse vaikuttamaan omaan syömiskäyttäytymiseesi ja muuttamaan sitä. Tämä tapahtuu vaiheittain, koska etenemällä pienin askelin saavutetaan varmemmin pysyviä tuloksia.

Valmennus avaa silmäsi todellisuudelle, pakottaa sinut pysähtymään haasteesi edessä ja kohtaamaan sen.

column_2_image.alt

Miesten kotitreenivalmennus

Uutuus! Tässä valmennuksessa ei tehdä pakarapotkuja konttausasennossa tai askelsarjoja musiikin tahdissa. Tässä valmennuksessa treenataan ja hankitaan lisää voimaa sekä lihasmassaa tehokkailla ja yksilöllisillä lihaskuntotreeneillä.

column_3_image.alt

Kehonhuolto

Onko kroppasi kireä ja haluatko parantaa liikkuvuutta?

Tervetuloa KEHONHUOLTO-kurssille!

Neljän viikon aikana huolletaan kehoa monipuolisten harjoitusten avulla. Saat joka viikko neljä eri kehonhuoltoharjoitusta.

column_1_image.alt

Madness

KUKA HULLU ANTAA VALMENNUKSELLE NIMEKSI MADNESS?!

Erikoiset ajat vaativat erikoisia tekoja. Me päätimme kehittää valmennuksen, joka vetää hiljaiseksi jokaisen, joka valittaa ettei kotona treenaamisesta ole mitään hyötyä. Madness on järkyttävän tehokas kotona tehtävä valmennus, joka haastaa lihaksesi, kivunsietokykysi ja henkisen kanttisi äärimmilleen.

column_2_image.alt

Stressi haltuun

Tässä viiden viikon valmennuksessa opetellaan stressin hallintaa sekä etsitään käytännön työkaluja stressin tunnistamiseen, hallitsemiseen ja siitä palautumiseen.

column_3_image.alt

Salistartti

Salistartti on verkkovalmennus kaikille kuntosaliharjoittelua aloitteleville. Opi kuntosalilla treenaamisen perusteet sekä oikeaoppiset tekniikat valmentajan avulla.

block_image.alt

Etkö löytänyt juuri sinun valmennustasi?

FITFARMin tarjonnasta löydät laajasti erilaisia valmennuskokonaisuuksia painonhallintaan, ravintoon, liikuntaan sekä kehon ja mielen hyvinvointiin liittyen.

Valitsemalla sivun vasemmasta yläkulmasta verkkokaupan pääset selaamaan koko valmennustarjontaa. Kurkkaa valmennukset läpi ja löydä omasi!

Tervetuloa ottamaan ensiaskel hyvinvointiin FITFARMin kanssa.

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Huom! Tätä valmennusta/kurssia ei voi maksaa liikuntaedulla.